קורסים באת"א

לסטודנטים באונ' תל אביב-

מישהו מכיר את הקורסים :אלים,שדים ואבות קדמונים בדת הסינית, של המרצה עודד אבוט? או את: פולחן אבות בתרבות סין של אותו מרצה? והאם יש קורסי סינית (שפה-שנה א' ) בשעות הערב( אחרי 16:00)? תודה:)

PonPon82

New member
לימוד השפה הסינית

היי לכולם! האם מישהו יכול להמליץ לי על בי"ס טוב באיזור גוש דן ללימוד השפה הסינית ממש מהבסיס? אודה לכל עונה, PONPON82

tanaka

New member
מכיר

עשיתי שנה שעברה את הקורס פולחן אבות של עודד אבוט הוא אחלה מרצה וחברמן, החומר לא קשה ודי מענין.מומלץ. ולגבי קורסי סינית תתקשרי לשאול במזכירות מזרח אסיה או תסתכלי בסילבוס באתר של האוינברסיטה.

תודה

לא הצלחתי להיכנס לסילבוס כי אני לא סטודנטית של תל אביב. ולגבי המזכירות ,כבר התקשרתי אליהם ואני כרגע מחכה לתשובה אם בכלל יכולה להרשם בתור סטודנטית מבחוץ לקורס סינית ככה שלא נעים להציק להם שוב אם בסוף יתברר שאני בכלל לא יכולה ללמוד בקורס.

shani211

New member
קורסים באת"א

שלום לכולם! השאלות מכוונות לאלה שלומדים באת"א מזרח אסיה : מישהו מכיר את הסמינר עם צביקה סרפר - הקולנוע היפני - ויודע לתת פרטים על המרצה והאם שווה לקחת את הקורס. כמו כן, איך הקורס של בידרמן "הבודהיזם בהודו"? מעבר לזה, האם ממליצים לקחת סינית שנה ג'... תודה מראש על כל העזרה אה שכחתי עוד משהו - איך אלון לבקוביץ עם סמינר על קוריאה??

למעלה