קורסודיל ג'ל

drifting

New member
קורסודיל ג'ל

צהריים טובים, יש לי דלקת חניכיים (לא בכל הפה אלא במספר מקומות). רופא השיניים שלי המליץ לי להשתמש כשבוע בקורסודיל ג'ל, אלא שלא ברור לי אופן השימוש. האם מורחים ומשאירים פשוט בפה (למשל לכל הלילה אם זה לפני השינה), או ששמאירים רק דקה ואח"כ שוטפים עם מים? תודה רבה.

coolmood

New member
משחה המכילה כלורהקסידין גלוקונט

שלום למשייטת, אם רופא השיניים שלך לא המליץ אחרת, סביר שהתכוון שתצחצחי באמצעות קורסודיל ג'ל כמשחת שיניים לכל דבר. הג'ל המדובר מכיל כלורהקסידין - חומר אנטיביוטי שנצמד היטב לרקמות בפה ומסייע בחיטוי נגד מגוון סוגי חיידקים, כמו גם פטריות. בשל כך עצם הצחצוח מספיק, וגם לאחר שטיפת הפה נותר מספיק כלורהקסידין בפה כדי לאפשר את ההשפעה המבוקשת. החלמה מהירה!

drifting

New member
זהו, שהרופא אמר לי

"למרוח אחרי צחצוח השיניים לפני השינה", ומכאן אי הבהירות שלי לגבי השאלה האם אמורים להשאיר את זה בפה וללכת לישון- או לשטוף היטב אחרי פרק זמן מסויים... ממה שכתבת אני מבינה שלשטוף? (תודה שוב
)

coolmood

New member
מריחת ג'ל

שלום שוב, אם הרופא אמר לך, כדאי להתקשר אליו ולשאול למה בדיוק התכוון... (אבל חכי למחר בבוקר...
). ישנם מקרים בהם הרופא ממליץ למרוח את המשחה לאחר הצחצוח. במקרה כזה יש לשים כמות קטנה, ולא לשטוף אחריה את הפה, כדי שהמשחה תשאר במקום ותשפיע באופן מרוכז יותר. בכל מקרה, מומלץ להתייעץ עם הרופא שלך לגבי כוונתו. בריאות שלמה!

למעלה