קורנפלקס

אייבורי

New member
קורנפלקס

גבר מביט באישה גבר עומד מביט באישה שוכבת גבר עומד לבוש מביט באישה רכה עירומה שוכבת במיטה. הם לא זזים יותר מידי, הם תמונה קפואה בתוך דימיון, תמונת סטילס איכותית. זאת תמונה שחור לבן ישנה, תמונה דהויה של זכרון רק פס אדום לאורך ישבנה מעיד כי היא שלו. האיש שמחזיק בתמונה ידע ימים צעירים יותר, גופו קמל בכל יום, כבר אין לו זיקפה בכל בוקר כבעבר. אבל תמיד מבט אחד בתמונה היה מעיר את גופו מהתרדמה. זה לא גופה העירום שהעיר אותו, בתמונה לא צולמה איזו ילדונת בעלת גוף מושלם, נהפוכו, הייתה שם אישה בשיא פריחתה. גופה מעוגל ורך, שיערה מתולתל נופל על כתפיה ומסתיר את פניה. ישבנה חשוף כלפי מעלה מעורר יצר אפל. נראה כי התמונה קמוטה מרוב שימוש, איש זקן עם תמונה בידו האחת מאונן בידו האחרת. הוא אהב את התמונה כלכך, היא הייתה נעוריו, היא הייתה אהבתו הישנה, היא הייתה היא והוא ברגע של חסד. באותו היום הוא זכר איך באה, כולה דרוכה, רועדת על גבול היכולת. באותו היום היא נתנה את אשר לעולם לא נתנה באותו היום אמרה מה שלא העיזה לומר באותו היום לכמה רגעים היא הייתה באמת כולה שלו, כל פינה בגופה כל פינה בנפשה. תמונה בשחור לבן וכמה טיפות זרע טריות.

../images/Emo99.gif

פתאום אתה מבליח במפגיע ומביא לנו בקטנה אחת גדולה ויום אחד שאלמד עיברית אכתוב עליך סיפור- "האיש בעל היצרים המוזרים שאהבנו לאהוב" מלך אתה

אייבורי

New member
הצלחת להסמיק אותי

mikapo

New member
מחיאות כפיים

אייב, מאוד מאוד יפה ונוגע ללב. אהבתי
כל הכבוד!!

mikapo

New member
../images/Emo6.gif

טוב... אתה יודע איך זה.. לפעמים אני מתעלה על עצמי ולא דוקרתותך..
באמת כתיבה יפה.. שאפו !

עשית לי חשק ל....

קורנפלקס עם חלב לבן שנוזל על השפתיים החושניות....(((:) כתיבה מעולה, מרגש ובכלל אתה כותב מיוחד כל כך! }{

למעלה