קורלייי כנסי !

בררוש

New member
קורלייי כנסי !

אני מזה לא רוצה שנאבד ככה חברוות שהייתה הרבה זמן ! היינו חברות 3 שנים ויותר ואני לא רוצה שזה יגממר ככה .. ועוד בגלל .. ש ט ו ת ! אז עם את סולחת לי ואם לא !? רק שתדעי שאת תמייד היית חשובה אצלי ואת עדיין חשובה אצלי! ולא הייתה לי חברה ייותר טובה ממך אף פעם וגם לא תהייה ועכשיו יש לך כבר איך ללכת יום רבעי וגמלי אז למה שסתם נרייב !? קיצצר .. אני את שלי אמרתיי , תעשי מה בא לך ! - ברבי שלללכם ;]] -

בררוש

New member
לא בגלל ש...

לא יכלתי לבוא איתיה לפגידת פורום אבל עכשיו אני יכולה ...

טוששש

New member
../images/Emo221.gif איזה חמודה =]

מקווה שהיא תסלח...

טובב זה לאא קשורר..אבלל כנסוו..

בנותת אני פורשתתת..הלכתיי לישוןןן.. לילהה טובב... אוהבתת אותכןן המוןן המוןן.. וקורלל תיסלחיי להה תיראיי איזה חמודהה היאאא... וברושש אל תידאגייי אם היא חברהה כל כךך טובה היא תיסלחח לךך כי זה שטויותתת... אוהבתת אותכןן המוןן המוןןן

אתם לא מבינות ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

רבנו בגלל הפגישת פורום ריב קטן כמו כל חברות טובות אבל אז היא התחילה עם קללות איומים ועוד המון דברים ! אז תאמינו לי שאני עושה תדבר הנכון כי אם היא הייתה חברה טובה היא לא הייתה מגיעה למצב הזהה ..

../images/Emo132.gifקורל אני מבינה אותך לגמרי ..

גם לי קרה דבר כזה לא בקטע של פגישת פורום אבל קרה לי .. ואני מבינה מה עובר עלייך . כל הצעקות והקללות וכל זה את יודעת למה זה ?! כי שכועסים אז כלללל הכעס של אז ועכשיו מתפרץ .. וזה כואב שאומרים את זה בריב .. אז תקישבי ... אני לא אומרת לך אל תיהיה מגעילה ותשלימי איתה .. תדברי איתה אחד על אחד פנים מול פנים תוציאו הכככככככככככל ! ותאימני לי שזה יעזור לך .. ובאמת כמו שבר אמרה שלוש שנים של חברות לא תפרקו סתם .. אז אני מקווה שתדברי איתה ותתפתרו הכל כי חבל להרוס הכל בגלל שטות .. מקווה שתשלימו :)

למעלה