המון סעיפים חדשים. אבל לא מחליטים כלום. ולא עושים כלום. זה כמו נסיעה בניוטרל.
jackie111 Well-known member 14/7/25 #1 המון סעיפים חדשים. אבל לא מחליטים כלום. ולא עושים כלום. זה כמו נסיעה בניוטרל.
דורי 1981 Well-known member 14/7/25 #5 נכתב ע"י jackie111: המון סעיפים חדשים. אבל לא מחליטים כלום. ולא עושים כלום. לחץ כדי להרחיב... כמו הבדיחה המפורסמת. מה זה חמור? פיל שתכננה וועדה שמינתה הממשלה.
נכתב ע"י jackie111: המון סעיפים חדשים. אבל לא מחליטים כלום. ולא עושים כלום. לחץ כדי להרחיב... כמו הבדיחה המפורסמת. מה זה חמור? פיל שתכננה וועדה שמינתה הממשלה.
jackie111 Well-known member 14/7/25 #2 ערב שלם מבזבזת הכנסת כדי לפטר את איימן עודה בלה בלה ולא יקרה כלום. (הוא נבחר בצורה דמוקרטית ולטענת תומכי ליכוד מי שנבחר הוא המחליט) יום שלם בזבזה ועדה כדי לעשות שימוע לפני פיטורין של היוהמ"שית. (הליך לא חוקי כי הוא בניגוד לנוהל ולחוק)
ערב שלם מבזבזת הכנסת כדי לפטר את איימן עודה בלה בלה ולא יקרה כלום. (הוא נבחר בצורה דמוקרטית ולטענת תומכי ליכוד מי שנבחר הוא המחליט) יום שלם בזבזה ועדה כדי לעשות שימוע לפני פיטורין של היוהמ"שית. (הליך לא חוקי כי הוא בניגוד לנוהל ולחוק)
Harrington Well-known member מנהל 15/7/25 #6 נכתב ע"י jackie111: יום שלם בזבזה ועדה כדי לעשות שימוע לפני פיטורין של היוהמ"שית. (הליך לא חוקי כי הוא בניגוד לנוהל ולחוק) לחץ כדי להרחיב... תגיד, בג"צ יודע שהוא פסק בניגוד לחוק, או שאתה רוצה לעדכן אותו?
נכתב ע"י jackie111: יום שלם בזבזה ועדה כדי לעשות שימוע לפני פיטורין של היוהמ"שית. (הליך לא חוקי כי הוא בניגוד לנוהל ולחוק) לחץ כדי להרחיב... תגיד, בג"צ יודע שהוא פסק בניגוד לחוק, או שאתה רוצה לעדכן אותו?
דורי 1981 Well-known member 14/7/25 #3 בינתיים דגל התורה מראים סימני פרישה מהקואליציה- והלוואי שבעקבותיהם כל העכברים ינטשו את הספינה הטובעת. שולחים חיילים לבצע רצח עם עזה בעזה, החטופים יורדים במספר וכל מה שמעניין את הממשלה זה לשנות את המשטר. שילכו כולם לעזאזל.
בינתיים דגל התורה מראים סימני פרישה מהקואליציה- והלוואי שבעקבותיהם כל העכברים ינטשו את הספינה הטובעת. שולחים חיילים לבצע רצח עם עזה בעזה, החטופים יורדים במספר וכל מה שמעניין את הממשלה זה לשנות את המשטר. שילכו כולם לעזאזל.
Harrington Well-known member מנהל 14/7/25 #4 נכתב ע"י דורי 1981: בינתיים דגל התורה מראים סימני פרישה מהקואליציה- והלוואי שבעקבותיהם כל העכברים ינטשו את הספינה הטובעת. לחץ כדי להרחיב... אליה וקוץ בה, אם הם לא נוטשים הספינה לא טובעת . תתפלל חזק דורי!
נכתב ע"י דורי 1981: בינתיים דגל התורה מראים סימני פרישה מהקואליציה- והלוואי שבעקבותיהם כל העכברים ינטשו את הספינה הטובעת. לחץ כדי להרחיב... אליה וקוץ בה, אם הם לא נוטשים הספינה לא טובעת . תתפלל חזק דורי!