קוריוז...

קוריוז...

אמנם הנושא הזה נטחן עד דוק אבל הייתי חייבת לכתוב פנתה אליי הבוקר מישהי להזמין כמה עשרות עוגות (בטח התקשרה גם אליכן...) קיבלה הצעת מחיר ואמרה לי שהיא בשוק. כי הציעו לה 50 ש"ח לעוגה !!!
(קוטר 20 מצופה בצק סוכר,משטח ,קופסא כיתוב ,קישוט...) אמרתי לה כמובן שתמהר לסגור את ההזמנה כי המחיר שהיא קיבלה לא מכסה אפילו עלות חומרים...
אז אני לא יודעת אם באמת קיבלה הצעה כזאת
אבל אם כן, בנות תעשו תחשיב ,רישום מדוייק של עלויות (אפילו בלי עלויות נלוות אלא עלות חומרים בלבד) נשגב מבינתי איך ניתן לתמחר עוגה ב50 ש"ח...
ושבת שלום עם המון יצירה לכולן

net the jet

New member
../images/Emo6.gifאולי התכוונה לעוגיות ?../images/Emo8.gif

וברצינות.... לא יאומן!!

lzabari

New member
מה הבעיה. אפשר ב 50 שקל!!!

קונים לאפה, שהיא בקוטר 20 מורחים ממרח השחר מעל שמים עיגול ב"ס... מזלפים כיתוב עם שוקולד מומס . מקפלים בריסטול לשניים ומכניסים את העוגה לתוכה. והנה לך "עוגה" מצופה בב"ס עם משטח וקופסא... שיהיה לך שבת שלום ומבורך ותמיד יהיו כאלה שיפתיעו....עד כמה יכולים לרדת בבקשות שלהם

מדהים!

בשביל 50 ש"ח לא הייתי מדליקה בכלל את התנור... אבל צריך לזכור, שרוב הסיכויים שזה סכום שהיא שולפת מהשרוול, כי זה מה שבא לה לשלם, אני לא מאמינה שמשהי באמת נתנה לה הצעת מחיר כזו.

אצלנו יש מישהי חדשה בעיר

שתבינו עיר של פחות מ20,000 תושבים בלי מודעות לתחום ובלי הרבה כסף- עם שתי בנות שמתעסקות בתחום... בכל מקרה,היא בדקה כל כך טוב וריחרחה וגיששה ולא מספיק שלוקחים אצלנו מחירי ריצפה היא עוד הורידה את המחיר כדי שיהיה ב20 ש"ח זול ממני. השם של העסק דומה לשלי, המוצרים מועתקים אחד לאחד מהגלריה ועוד ועוד... החוצפנית עוד הגדילה לעשות ופירסמה את אותו נוסח מודעה שלי במדויק בעיתון המקומי ( מזל שלא העתיקה ממני את התמונות ...). אז כנראה שבאמת אין גבול....

nililimor

New member
גם אני קיבלתי את הטלפון הזה והיא צרחה עלי

כשנקבתי במחיר היא טענה שהכי זולה ירדה מ- 120 ל- 70 ש"ח... הסברתי לה את העלויות וכו' ממש לא הזיז לה... אז שתקפוץ

נטעים

New member
קוריוז?כבר לא וגם ,אני לא מסבירה ללקוח על

העלויות הגבוהות ,חומרים,אתר,זמן,משגיח,וכו (אבל כן מצינת שאני משתמשת בחומרים טובים ומיוחדים למי שמתעקש) ותמיד חשוב לציין שהמחיר הוא לא המימד היחיד להזמנה......... בסוף רובם חוזרים שוב ולא מתפשרים ומי שרוצה לידי מוחרים ב 70 ש לעוגה 26..............מפוסלת !!!!!

net the jet

New member
../images/Emo12.gif אמאל"ה... צרחה עליך ? אני הייתי בנימוס

מנפנפת אותה אחרי המשפט הראשון.... יש גבול לחוצפה ! לאחת כזו לא שווה ההסבר שלך על עליות , חבל על הזמן שלך.

למעלה