קורידה במסחה

ירוןלנ

New member
קורידה במסחה

מבקש את עזרתכם במציאת המילים לשיר שהושר בתחילת שנות החמישים על ידי להקת אילון.

ayb1

Well-known member
מילים לקורידה במסחה

אתה מחפש את המילים ביידיש או בעברית? יש להם שני ביצועים לשיר הזה העברי הידוע יותר וגם ביידיש. צור קשר במסר ואשתדל לסייע

קורידה במסחה

חכיתי לתשובתך במסר אבל היא לא הגיעה. אני מקוה שחברי הפורום לא יסקלו אותי על פרסום המילים שכנראה איאפשר למצוא אותן בכתובים. והרי מה שהצלחתי לקלוט משמיעת השיר: במסחה נערכה אתמול קורידה ששמה את חגי ספרד הצידה מר צימרמן הפך לקבלירו ופייגלה אשתו רקדה בולרו צעד חוזה דון איציק עם פנטופלך במקום פרחים זרקו עליו קרטופלך לדונה לובה הוא עוטף פלאפל וכמו טוריאדור נופל בשאפל (? לא בטוחה לגבי המלה הזו) קורידה במסחה, כבישים עוד אין שם אך ישנה הילולא קורידה במסחה, שאין כמוה ממטולה עד עפולה גם סג'רה ויבנאל קוראות בפה מלא - א-בראבו, א-בראבו, אולה! במסחה נערכה אתמול קורידה ששמה את חגי ספרד הצידה לפתע ראש העיר של טבריה (מבטאים Tabariya) למסחה על חמור לבן הגיע אליוביץ התישב על הוורנדה וסרנדה שר לזלדה רנדה שפירא רק לקח את הגיטרה ואז רקדה כל מסחה כאן ושרה קורידה במסחה.... רוקדות בגיל מוצ'צ'ות עם מוצ'צ'ים ופייקוביץ גונח איי סמרקצ'ים רוטנת חנה (או סלה או שרה) ביצ'קע: איזה רפש אין פושקין רק ישר יש גויעל נפש ששונובייצ'יק לאשתו היא גיטה איך הוב איך ליב דו..........סניוריטה (אין לי מושג ביידיש ולא קלטתי) אכן צדק.......... (לא קלטתי) כזאת קורידה אין גם בגרנדה קורידה במסחה... מלים: דן אלמגור (טירמיסו, אל תספר לו) לחן: נפתלי אהרוני יתכן שבשבוע הבא (בלי נדר) אוכל לתקן ולהשלים.

lexigali

New member
../images/Emo47.gif כל הכבוד!

אני ניסיתי ונשברתי אי שם בין הפלאפל ליבנאל ובין הוורנדה לרנדה. מה שכן, זה "אכן צדק (לא יודעת מי) מגבעת עדה". נדמה לי גם ששונובייצ'יק לאשתו "הגידה" (או "הגיטה").

giba70

New member
התכוונת קוריאדה, לא?

למעלה