קורט מתרגש!!!

קורט מתרגש!!!

פנדר מוציאים סדרה חדשה של גיטרות עוד 5 ימים ו18 שעות!!! קורט אוהב פנדר!!!!!! קורט רוצה עוד פנדר!!!!!! לקורט יש כבר 7 גיטרות :)

חס וחלילה חס ושלום!

יש לגיטרות האלה שמות!!!! יש פנדר קוסטיום שקראתי לה על שם פרנסיס קוביין! (גיטרת קוסטיום זה גיטרה שבעצם אומרים לחברה מה לבנות וזה עולה פי 5 יותר יקר מגיטרה שהיא לא קוסטיום)

אז לא את הקוסטיום...

נו מה איכפת לך, אחת מסקנה, אפילו אני מוכן להשאיר אצלך את המיתרים!. אני לא מבקש אפילו מגבר! אני אחבר אותה למערכת איכשהו! ובאמת - מאיפה כל הכסף למותרות האלה? יש לך להקה לפחות?

sagireuven

New member
לקורט

לא ידעתי את זה ואני משתתף בעניין ואני שמחחחחחחח גם שגיא אוהב פנדר אפילו שהצוואר שלהם ממש לא נוח...... פנדר הכי טוב וחבל לכולם על הזמן(איבנז=חרא) אבל יש גם גרץ וגיבסון לידיעת קורט וגרץ מעכשיו גם בארצנו הקטנה.... 7 זה מספר טיפולוגי וגם גדול וממש שיחקת אותה ולפושע תחליף מהר..... אגב גם לשגיא יש פנדר פרוטון סטרדוקאסטר מייד אין ארה``ב

לקורט יש גם גיבסון!!!

לקורט יש 3 פנדר (2 קוסטיום) 2 אי.אס.פי [KH-3 (קירק האמט)] וV-350 ו2 גיבסון אחת פליינג V גו`תית בצבע שחור עם ציור של קרנף (סיפור ארוך) וגיבסון לס פול גותי`ת. ולקורט יש גם 4 מגברים :) וקורט הולך לקנות עוד מעט עוד פנדר אחת (מה לעשות..קורט מכור לפדר, בדיוק כמו קורט ז``ל)

נעל

New member
שמחות של עשירים וצרות של עשירים

וההודעה הזו בכלל לא באה לסתור את השמחה שפורחת אצל נעל כשהיא שומעת את קורט מתרגש. באמת מזל טוב (אגב, איך קורט הולך לקנות פנדר אם הוא לא רוצה לקנות בכלי זמר?). וכאן מתחילה ההודעה. עם כל הכבוד לאנסמבל הגיטרות של קורט, פשוט נשגב מבינתה של נעל היתרון שבאחזקת דיויזיה כזו. מבחינתה, הדבר שווה ערך לאחזקת 7 מטאטאים בבית, וזאת לא משום שנעל אינה מסוגלת להשתמש במטאטא - נהפוך הוא, היא מטאטאת יפה מאוד וביסודיות כשהעצלנות סרה ממנה ומפנה את מקומה לפעלתנות רגעית (3-5 קראט, לא להתלהב). נעל מעריכה מאוד מוסיקה, אבל מאמינה שאפשר גם אחרת. אפשר גם עם כמה גיטרות פחות. על אף הניואנסים הקטנים-עד-בינוניים בין סוגי הגיטרות השונות (ונניח שקורט רוצה גם גיטרת בס אחת וגיטרה קלאסית) אפשר ליצור מוסיקה נהדרת גם עם ציוד פחות מרשים בהרבה. איכויות ההקלטה עשויות להיות נמוכות יותר, המגברים בהופעה יכולים להיות דפוקים יותר, הגיטרות יכולות להיות פשוטות יותר, אבל רק על דבר אחד אי אפשר להתפשר - המוסיקה עצמה. דבר, שלצערם של מפקדי כמה דיויזיות (ואין כאן ולו רמז קטן המפנה אל קורט, באמת שאין הכוונה לכך), לא מגיע בקופסא עם הפנדר. וזו, המוסיקה, מתעלה ביופיה גם כאשר הציוד לא מי יודע מה (רק צריך להשאר, פחות או יותר, בסביבות הצלילים). וכאן ההודעה מסתיימת. אז מזל טוב שוב! מתי הסדרה מגיעה לארץ? ומה חדש בה? נעל ;-)

אני מזמין מארה``ב :)

הסדרה לא תגיע לארץ בשנה הקרובה. עדיין לא ראיתי את המאפיינים של הכל. אבל היא הולכת להיות סידרה מצויינת כולל עוד פס של טלקסטר שקורטי כל כך אוהב.

אם כבר מדברים

על הנושא הזה, רציתי לציין פה משפט שנעל הזכירה לי, שאחד המורים לגיטרה במגמה נוהג להגיד: ``גיטריסט בינוני עם אפקטים נשמע יותר טוב מגיטריסט טוב בלי אפקטים``. (עכשיו תדמיינו את זה נאמר במבטא צרפתי.) אז נעל, לא לחלוטין מדויק מה שאמרת - ייתכן שבגיטרות חשמליות ההבדלים בין הסוגים השונים הם קטנים עד בינוניים, (דגש על ה``ייתכן``, בנושא הזה אני באמת לא מבינה כלום) אבל בחליל צד, לדוגמא, שזה נושא שאני כן מבינה בו קצת, חייבת לציין שיש הבדל עצום בין נגינה בחליל בינוני ונגינה בחליל כסף שהוא באמת באיכות אחרת. אבל, מובן שהמוסיקה היא חסרת פשרות... דולצינאה, בדרך לנגן קצת. (עשיתם לה חשק עם כל הדיבורים האלה..)

פנדר לעומת מה שלי יש....חחח

לי יש איבנז אחת... והיא שווה לדעתי יותר מכל פנדר שתמצא... הביא עברה טיפול פיקפים ויש לה עוד המון דברים נחמדים שמבינים רק כששומעים את איכות הצליל שלה כמה זמן אתה מנגן קורט?

למעלה