קורט וונגוט

Crazy_Bitch

New member
קורט וונגוט

טוב, אז סיימתי ואפילו מהר את "אמא לילה" ואת "עריסת חתול". ונורא נהנתי.. לאן כדאי לי להמשיך מכאן? Grazie

yaelbo

New member
עוד קורט וונגוט:

בית מטבחיים חמש! לדעתי הגדול מכולם. מאחר ובשלב הזה, את/ה כבר מכור/ה לוונגוט, פשוט לקרוא כל מה שכתב: ארוחת בוקר של אלופים, יברך אותך אלוהים אדון רוזווטר, ציפור כלא, הסירנות של טיטאן ועוד ועוד.

addk

New member
הי

אני ממליצה לך להמשיל לקופסת הטבק מטומבקטו (אולי טעיתי בשם הספר לא מונח לי מול העניים), דיק הצלף, כחול הזקן וכמובן בית מטבחיים חמש עדי

tarfon

New member
עוד וונגוט -

אם סיפורים קצרים אז - ברוכים הבאים לבית הקוף הוא קובץ מוקפד יותר על קופסת הטבק מבגומבו, והסיפורים שם טובים יותר (במיוחד "all the king horses" לא יודע איך תרגמו את שמו לעברית, אבל השם הרי מרמז ל"אמא אווזה" ולעליסה בארץ הפלאות, אז ממש צריך לקרוא באנגלית... את "ארוחת בוקר של אלופים" כדאי לדחות לקראת הסוף כי יש שם מפגש בין כל מיני גיבורים.. אני לא אהרוס יותר. כנ"ל רעידות זמן או משהו כזה שבו קילגור טראוט מתקבל כחבר של כבוד באגודת הסופרים האמריקאית (אי שם בשנת 2020). אם יש לכם חיבה למחזות - וונגוט כתב ואף הפיק וביים פעם את "happy birthday wenda june" שהיה רכישה משעשעת ביותר שמצאתי בחנות לספרים משומשים אי שם במזרח הרחוק... אולי תוכלו עדיין למצוא אותו איפושהו, לא יודע. לדעתי בכל אופן - "אמא לילה" הוא הטוב שבספרי וונגוט.

רונן124

New member
לך על "האמן ומרגריטה" של בולגאקוב

גם "הבשורה על פי ישו" של סאראמאגו מצויין. הספרים של קורט וונאגוט שכולם ממליצים עליהם כאן, הם טובים (במיוחד בית הקוף) אבל רחוקים מלהיות קלאסים.

למעלה