קורות חיים

punk 1

New member
קורות חיים

האמת אין לי מה לכתוב אני רק יודע ששנתיים אני תקוע בדיכאון בבית שנמאס לי לחיות ולא רוצה לסבול יותר אין לאן ליברוח אני מרגיש שאני הולך למות הראש שלי כואבבב רצח אני מת אני קם בבוקר לישון אין לאן 5 שנים ארורות גועל ואין לאן לברוח אין לי כח לינשום דייי הגוף שלי כואב חלש חצי מת. תודה שהקדשתם כמה דקות לזבל הזה.

רגע אחד

הקדשתי וקראתי זה רק התחלת העניין איזה עזרה אתה מרגיש שמתאים לך לקבל עכשיו אני כאן אמיר דרור

punk 1

New member
לאמירדרור

תודה לך אני מבולבל טוטאלית אני כרגע לא מרגיש טוב אני בקושי כותב. נדבר בכול אופן תודה

punk 1

New member
לאמירדרור

אני הרבה זמן מרגיש שאני מסתובב סביב עצמי במציאת היסתדרות אני מרגיש כאילו מנותק אני 22 ולא יודע מאיפה להתחיל ללמוד אני ללא בגרויות (למדתי בישיבה) עבודה אין לי רקע בשום דבר אני מרגיש 0 וגם שאני מחפש ומתקשר לחברת כח אדם רוצים ניסיון והמלצות איך אפשר להתחיל בחיים אם בכול מקום רוצים ניסיון. לא מיזמן הלכתי ליעוץ אדם שהוא גם קבליסט הוא אמר לי שאסור לי שמתאים לי יחסי ציבור וכל מה שקשור ואמר, שאסור לי עבודה עם הידיים זה נשמע מגוכח אבל הוא הסביר לי למה בקיצור אני כך שנתיים ללא מוצא עד כדי כך שכולם שבסביבתי הקרובה גורמים לי להרגיש רע בלשון יפה בלי לתת עיצה בונה או לעזור לי במציאת פיטרון אודה לך אם יש לך עיצה בשבילי

כמה מחשבות

אני חש במערבולת ובמצוקה שאתה מביא ויחד עם זאת יתכן ולמרות זאת יש גם כוחות, אולי נחבאים אצלך אל הכלים, אבל עדיין ישנם. איך היית כתלמיד ישיבה ? מתי הרגשת שאתה עושה דברים נכון ? במה יצא לך להתנסות ? מה זה בשבילך "יחסי ציבור" ? יש אפשרות שתמצא מקום שילמד אותך עבודה כלשהי ? לאיזה תחום היית פונה ? תעודות וניסיון לא בהכרח מנבאים הצלחה, נסה לחשוב על תחום או סוג עבודה שהיית רוצה ללמוד. האם אתה יכול להכניס את עצמך לסדר יום שתהיא בו איזו שהיא משמעת ? תתחיל לעשות תרגילי כושר גופני, ללכת במרץ, לקום מוקדם אמשיך להקשיב לך אמיר

למעלה