קורות חיים

פיקאצו

New member
קורות חיים

נולדתי בחיפה - 1966 חוויתי כ 7500 אורגזמות, השתתפתי בכ 500 אורגיות, 400 חילופי זוגות, הלכתי לשם, ובאתי מכאן, מיכאללה, איך הנתונים הבסיסיים??? פיקה פיקה מחכה לתשובה חיובית ע``מ להכנס למועדון הסגור

:))))))))))))))))

בודאי שלא. הוא רק מתחיל! צהוב-קטן-מחשמל , אוטוטו.. עוד שנה שנתיים תתאים. לא להתייאש.

פיקאצו

New member
סליחה על השאלה החצופה:)

מתי תורי לנהל ת`פורום??? פיקה פיקה,מנהל מלידה. אגביל את כולכן בכניסה עד שתשלחו לאתר של סופטי תמונות. רבות ומענינות, אחחחח השלטון משחית, פיקה פיקה מחכך אנטנות בהנאה

פיקאצו

New member
וואי וואי וואי איזו השקעה

איזו קבלת פנים, פיקה פיקה מתיז ניצוצות חשמל.

פיקאצו

New member
מיכאלה לה - אני אוהב אותך

סתם סתם, רציתי להעלות את מספר ההודעות כדי להכנס לרשימת החברים... פיקה פיקה, האמצעים מקדשים, אבל אולי יש סיכוי......

כיוון שאתה חדש פה (וקצת ילדותי)..

לא אכעס עליך על השימוש בשמי לשווא. מציעה לך בפעם הבאה, להקדיש למחשבה קצת יותר זמן משהקדשת להתרברבות על כמות הזיונים. חמודי! פה סופרים איכות! מיכאללה, quality control

פיקאצו

New member
מיכאלה לה לה

ככה עושים quality control??? אם תחלקי את מס הזיונים בימים, בהנחה שגילי הוא בצד הלא נכון של ה30, תגלי שבעצם הייתי בתול הרבה שנים, וחלק מהאורגיות היו כמעט באמת, (בסרטים יש קול, מראה,צבעים), יוצא מכך שיחסית אני די צנוע, וחוץ מזה אני באמת אוהב אותך, רק מתבייש להודות. פיקה פיקה, יועץ ארגוני

אל תבוש יקירי,

פן ייפגעו מבושיך (הידועים להן) כמה זה הרבה? שתים עשרה? למה תתהלל? תהללך זרה ולא .... ת`אמת? מוחנפת כמעט ע``י כניעה כי מכורה להנאה, רק יש לך בעיה בחשבון - כי לו היית כמות כזו של שנים עסוק איתי בזיונים, את הימים לא היית מונה, אלא את השעות, וכך לא שוגה. מיכאללה מחשבת על האצבעות

תגיד פיקפאק

אין בושה בליבך?.. ככה???????? לפני כולם?????? אז מה אם עזבתי???? אז מה אם נטשתי?????? ככה הולכים ישר למיכאלה?????? שיטטטטטטטט שחקנית מחייכת בהנאה מרוצה ממשחקה!

פיקאצו

New member
את הראשונה אף פעם לא שוכחים

וחוץ מזה אנחנו עדיין בשלב שעושים את זה בחושך, פיקה מגשש ...

למעלה