קורות חיים

shronam

New member
קורות חיים

שלום, שמי שרון ואני מחפש עבודה מזה חודשיים. במהלך השנתיים ורבע האחרונות החלפתי שני מקומות עבודה. (מהראשון פוטרתי ואת השני עזבתי לאחרונה) רציתי להתייעץ האם לרשום בקורות החיים את שני המקומות שבהם עבדתי או למחוק אחד מהם?

orom

New member
כמה זמן עבדת בכל מקום?

מה היה תפקידך במקומות האלה?

onfire1

New member
שאלתך אכן...

במקום. יש בעייה מסויימת עם כתיבת קורות חיים שבהם רצף העבודות קרוב מידיי. זה יוצר בעייה מסויימת. מראיין מעדיף לזמן לראיון מרואיינים טובים ככל האפשר והרי המבחר שעומד לרשותו מאוד גדול. מקבץ עבודות בזמן קצר יחסית יוריד במידת מה את האטרקטיביות שלך. שקלי טוב אם המקבץ קרוב מידיי. אם כן ייתכן וכדאי לוות על העבודה הלפני אחרונה ולמתוח במקצת את האחרונה. אומנם שקר אך פותר את הבעייה. בחלון פשוט תוכלי תמיד להגיד שהיית בחול. אני לא אומר שצריך לעשות זאת אוטומתית. אני נגד שקרים שמתגלים בסוף. עדיף להיות תמיד אתה. אך במידה ותראי שלא חוזרים אלייך- ייתכן וכדאי לשקול זאת. און פייר

melodynoa

New member
ואם כבר פתחת את העניין.....

אמא שלי אומרת שכדאי תמיד לשנות את קורות החיים טיפה בהתאם למשרה המצועת... יש לפעמים בעיה של over qualified. ובעיות שונות, שבעצם לא נראות בהתחלה כמו בעיות, אבל אלו דברים שלפעמים יכולים להיות מכריעים בינך לבין מישהו עם קו"ח דומים.

למעלה