קורות החיים שלך מאוד מוזרים בעיני
תמוה בעיני שאתה מציג את עצמך בתור ה"מנטור" של החברה כולה, כאשר הרקע והנסיון שלך זה קורס בסלע ומספר שנות נסיון בודדות במקום עבודה אחד. מנטור אמיתי אמור להיות מישהו עם השכלה ונסיון רחבים. ממי בדיוק למדת באותו מקום כך שנהיית מנטור?

אני רואה גם שהתחלת בסלע באותה שנה בדיוק כשהחחלת באותו מקום עבודה, אז בכלל נכנסת לשם בלי שום רקע? ישר לתפקיד מפתח תוכנה (או מנטור?), או שעשית משהו לפני?

תמוה בעיני המשפט: "my role: application characterization, design and development" שחוזר חמש פעמים בקורות החיים. אתה גם המאפיין, גם המתכנן, וגם המיישם (היחידי?) של כל הפרוייקטים שציינת? או שאתה עושה עבודה של עשרה אנשים, או שהפרוייקטים מאוד קטנים, או שצורת ההצגה שלך של הדברים לוקה בחסר (במקום אחר אתה מספר שאתה גם אחראי על הלקוחות). האם אתה עובד כחלק מצוות? האם אתה ראש הצוות? כמה אנשים בצוות?

לא צריך לחזור על אותו משפט 5 פעמים.

החברה עצמה היא חברת פרוייקטים / אאוטסורס? זה נראה ככה, כי הפרוייקטים לא נראים קשורים אחד לשני. צורת ההצגה של הפרוייקטים מבלבלת ולא ברורה, יותר מדי מלל על כל אחד מהם והמלל לא מובן כלל. אם אני מנסה להבין (בעברית) מה היה הפרוייקט הראשון, אני מקבל משהו כמו: "אפליקציה האחראית על איסוף מידע על נכסים תת קרקעיים והכשרות מפעיל. האפליקציה אוספת נתונים ממכונות היתוך". אתה מבין מה אתה כתבת? כי אני לא. אני לא מנסה להיות חכמולוג, אני באמת לא מבין מילה ממה שכתבת שם (ואני דובר אנגלית ברמת שפת אם).

אם כבר אנגלית, יש לך מספר לא מבוטל של שגיאות איות ודקדוק. למשל:
"processes the data, and uploads is using a dedicated web service" - צ"ל it ולא is.
" without the need to directly contacting a sales person" - זה לא אנגלית. צ"ל אולי without the need for direct contact with a sales person.
"Due to the high risk of error and non-experienced personnel a thorough characterization and
business rules are enforced along with a very easy to use authorizations based interface was
created" - מאוד מסורבל ונראה כמו שני משפטים שהודבקו ביחד בלי שום מילות קישור.

בשורה התחתונה:
יתכן בהחלט שאתה אדם מעולה ורב-פעלים, אבל קורות החיים משדרים לי משהו לא טוב, יש פער גדול בין ההכשרה והרקע לבין הנוצות שאתה מנסה להתהדר בהן. צורת הצגת הפרוייקטים מכילה מלל רב, מיותר, ולא ברור. מספיק היה לכתוב על כל פרוייקט בשורה אחת מה הוא עושה, בשורה אחת באיזה טכנולוגיות הוא כתוב, ובשורה אחת מה היה החלק שלך (אבל באמת), לא משפט מועתק ומשוכפל אלא למשל: "worked as part of a team of 5, in charge of developing the server side)