קורות חיים

lido11

New member
קורות חיים

שלום, אני ומשפחתי עומדים להגר לקנדה עוד מספר חודשים. הכנתי קורות חיים באנגלית ואני רוצה להתחיל לשלוח למעסיקים ולחברות השמה. בחודש הבא אני אטוס לקנדה ואוכל לקיים פגישות. מספר שאלות: 1. האם צריך לצרף cover letter לקורות חיים? 2. אם כן, האם לרשום במכתב הנלווה שכרגע אני בישראל ומתכנן לעבור לקנדה בעוד מספר חודשים? 3. איזה contact details לרשום? כרגע בקו"ח יש רק כתובת אי-מייל, בלי טלפון וכתובת. תודה רבה

yaronwho

New member
תשובות

אם אתה לא פונה למשרה ספציפית אלא סתם שולח קורות חיים - כדאי מאד שיהיה לך cover letter שמסביר היטב למה אתה שולח להם קורות חיים בכלל, אני לא בטוח כמה זה אפקטיבי, אולי זה תלוי בתחום. לגבי כתובת, אם אפשר תשים כתובת של מישהו בעיר שאתה עובר אליה, אבל לא סביר שמישהו בכלל ישלח לך דואר, לגבי טלפון - יש לך מספר מקומי? אם לא אז אין מה לשים טלפון בארץ. שוב, אני לא יודע מה התחום שלך אבל בתחום היטק הייתי משקיע בפרופיל linkedin טוב

lido11

New member
האם לציין ב-cover letter שאני עומד להגר

לקנדה בעוד מספר חודשים?

איתי400

New member
תשיג טלפון קנדי ואל תגיד להם שאתה בחו"ל

גם ככה המעסיקים מאוד קשים בלהזמין לראיון מישהו שאינו קנדי אז תצניע את זה ככל הניתן אם זה תפקיד חשוב מספיק, תעלה על מטוס ותגיע לראיון, או שתארגן לך שבוע של ראיונות. בשביל טלפון קנדי תקנה - MAGIC JACK בהצלחה

yaronwho

New member
לדעתי לא

תשלח כאילו אתה כבר כאן, מקסימום אם חוזרים לתאם ראיון תגיד שאתה כרגע בחו"ל ומתי תהיה זמין לפגישה.

למעלה