קורה לכם

קורה לכם

שאתם קמים בשבת או כמו היום בחג ובן הזוג קובע עם כל החברים שלו לעשות על האש אבל הכל נופל עליכם הקניות הריצות בקיצור כל האופרציה. טוב אז מה אני עשיתי הרמתי ידיים ואמרתי שלא עושים. אין לי כוח לעבוד גם בחג אני אסע ליפו אסע לעוד מקום להביא מנגל וסלטים אסע להביא חברים שאין להם רכב ואז נתמקם - ממש לא. אני צודקת או סוציומטית כמו שהוא קורה לי עכשיו?

אז אולי תארגנו אירוע אחר

את תזמיני את כל החברות שלך לערב בנות. הוא ילך לעשות קניות, יבשל מטעמים, יאפה עוגה, ינקה ויסדר את הבית. ויהיה ערב נהדר. אם לא, אז הוא ממש סוציומט. מה את אומרת? לא כדאי לך?

האמת שאחרי שכתבת לי את

התשובה שלך ועניתי לך בפעם הראשונה קראתי את מה שכתבתי בצהריים ואני בהלם. את צודקת לחלוטין. מרוב שהוא רוצה להיות בסדר עם כולם וכולם איתו בדרך כלל אז הוא מגזים. אבל כבר דיברנו על זה עשינו דיון אני הוא ואמא שלו והוא התבייש על ההצעה שלו. לכל אחד יש את הפאק שלו. אחר כך הוא נרדם לאיזה שלוש שעות.

g u r a

New member
וטוב שכך..

טוב שדברתם על זה,כך לא ישארו משקעים בגלל טעות בשיקול הדעת(של יוסי). להבא כשאת או הוא רוצים להזמין, או לארגן מפגש של כמה חברה, פשוט תעשו חלוקת תפקידים, ואפשר שהחברים גם יתנו יד בארגון.

ברור בדרך כלל

עושים קניות ביום שישי. ואם לא אז מתארגנים שכל אחד יביא איתו משהו אבל בגלל שיוסי כל כך רצה לצאת קצת היום מהבית והיה קצר בתיקשורת עם זוג שקבענו איתו יצא שלא עשינו כלום. כן ברור שצריך לדבר על כך מזלי ומזלו שאנחנו לא מסתובבים כל היום עם פרצוף תשעה באב כמו שאמרתי הוא הלך לישון שלוש שעות והערתי אותו ואמרתי לו שקבעתי עם כמה חברים שלו בים יצאנו בשלוש וחצי היה מאוד נחמד אחר כך לאמא שלו לאכול אוכל מדהים והגענו לא מזמן הביתה. תסבירי להם שאין כמו העיצות שלנו.

יקירתי ניקוי הכל תלוי במינון../images/Emo57.gif

ובאיזון משמע אם זה משהו שחוזר על עצמו באופן שיטתי..ובנוסף זה חד כיווני אז הייתי אומר שיש לך בעיה קשה ..שאת חייבת לטפל בה.. הדדיות הדדיות הדדיות זה שם המשחק וכמובן איזון..ועכשיו תשיבי לי בצורה מתמטית כמה פעמים זה קרה נניח בשנה האחרונה הסנריו הזה וכמה פעמים אם בכלל זה קרה הפוך..משמע שאת זו שהרצת אותו..לקמבן..עניינים.. ומשם אמשיך..אם כי קיבלת כבר רמזים בתשוובה של קאס למשל.. מחזיר.. גבר שמשתדל להחזיר דברים על תיקונם

תלוי במינון ובאיזון?

כשעברתי לגור עם בן זוגי הוא גר בבית קרקע גדול הסלון היה בגודל כל הבית שלנו היום. היינו מזמינים כל שישי שבת ושנשק למוצ"ש חברים וכמעט כל אמצע שבוע. ואני מדברת על ארוח של 20 - 25 אנשים. ואירחנו הכי יפה שיש מארוחות לאלכוהול ותמיד בכיף. כשעברנו לגור איפה שאנחנו או שבכלל אני חושבת שהתמתנו יותר וכיף לנו עם הלבד שלנו אז פשוט נמאס לנו מילא אם אני מזמינה את המשפחה אבל עם החברים זה הפך לחד צדדי. עובדה שבן זוגי הבין לאחר שהסברתי לו שזה לא בסדר המשכנו כאילו שום דבר לא קרה. ואגב אז חברה אמרה לי שאולי אני פוחדת להיות איתו לבד כי אנחנו מזמינים בכל רגע אפשרי חברים, חשבתי שאולי היא צודקת כי זה היה באמת מוגזם לא יצא לנו להיות לבד ברגעים שהיינו לבד הייתי נרדמת. אז הפסקנו להזמין עברנו לדירה יותר קטנה וראה זה פלא אנחנו יותר נהנים כשאנחנו לבד. ואז התחתנו. סוף טוב הכל טוב.

למעלה