קורה לכם????

חח לא ממש לחץ

אני פשוט מחזיקה את המקלות ממש רופפים. ויכול להיות שזה פשוט עייפות יתר :\

נו אז את יודעת מה

הבעיה אז תפתרי אותה אצלי ממש אני לא יודע מה הבעיה אולי טכניקה .או יותר אימונים.

כן אני מניחה..חסך שינה מצטבר

אז תעבוד על טכניקה..המורה שלי תמיייייד מדגיש כמה זה חשוב ויש מלא תרגילים לידיים (הרולים שצוייינו למעלה תרגילים מעולים) ומלא תרגילים שעובדים על קואורדינציה בין ידים לרגלים, לא חסר. בהצלחה עם זה:)

pasiava

New member
חחחח זה מזכיר לי את הדבר הכי מפגר שקרא לי

בחזרה האחרונה שהייתה לי. הייתי עם חברים שלי בבית ובד"כ אנחנו מנגנים בחדר שלי איפה שהמערכת, אבל היינו לבד בבית אז החלטנו להעביר את המערכת לסלון. יש לציין שבסלון יש לי ריצפת שיש בבית, שלמי שלא יודע מה זה אומר, זה אומר ריצפה מאוד חלקה... קיצר, אני מחזיק שמיניות ברגל שמאל ופתאום אני קולט את ההיי האט מתחיל ללכת אחרונה עד שאני פשוט לא מגיע אליו יותר
פעם הבאה עדיף לשים שטיח

drums123

New member
זה סבבה

אבל כשזה קורה לך בהופעה בבצפר מול 450 איש זה קצת פחות כיף ומצחיק שלא לדבר על זה שזה קורה בבייס דראם.

pasiava

New member
כנראה שבגלל זה לא שמים את התופים בקדמת הבמה

אם הבאס יברח יותר מדי קדימה זה פשוט ייפול על מישהו וימחץ אותו

חחח

ואני משער שניסו לומר את זה לקית מון כל פעם לפני הופעה שהוא רצה לבעוט בבס שלו שיעוף חחחחחח ועכשיו רציני! לבס יש חודים ברגלים שלו זה הכי פשוט בעולם לתקוע אותם ברצפה או להביא שטיח ולשים...

חחחחחח

תראה שהמקל עף מהיד זה לא קורה הרבה אבל שאני נותן רצף של נניח 2 דקות RRRRRRRRR/RLRLRLRLRLRL וכן הלאה . המקל בורח לי לאט לאט על ההתחלה וכל הזמן אני מחזיר אותו ליד . השאלה היא זה רק אצלי ?! או שאתה יודע על מה מדובר.

Gutterball

New member
תמשיך להתאמן פשוט..

גם לי זה היה, אבל עם הזמן ושיפור השליטה זה נעלם פחות או יותר [לפחות ככה זה היה לי].

למעלה