קורה לכם????

dw drum

New member
תסבירי לי בדיוק מה הבעיה

אם תפרטי בדיוק אני אוכל לעזור גם אני נתקלתי בזה הרבה פעמים ..

טוב המיקום של התופים בכלל לא משו

החדר שלי עמוס בארון, ספריה, מיטה וכאלה. אז התופים נדחסו למין פינה כזאת כשאני דיי עם הגב לקיר וזה ממש לא נוח. אז אני מזיזה קדימה אבל זה לא ממש עוזר. אם אני אזיז עוד קדימה לא יהיה מקום לזוז בחדר. ואיכשהו במיוחד הפלור והרייד נדחסים ביחד והרייד יושב מעל הפלור יותר מדי ואז אני לא מגיעה לפלור. עכשיו בוא תגיד "תזיזי את הרייד ויהיה מקום" ...אבל אין ממש לאן להזיז!! זה נראהלי מקרה חסר אונים:(

dw drum

New member
שום חסר אונים

יש לי בדיוק את אותו מקרה כמו שלך חדר קטן מיטה ארון והתופים בפינה וכדי להגיע אליהם אני צריך לעלות על המיטה ולהכנס לתוך חור ששם המערכת ואני יושב על כיסא כתר עם הגב לקיר.. מה שעשיתי הוא לקנות שתי סטנדים בום הרחקתי אותם טיפה והארכתי את הידית וככה אני שולט במערכת ביד רמה .. תנסי את אותו הדבר..

drums123

New member
יש לי טיפ בשבילך

תנסי לשים את הרייד מעל הטמטם הגדול ככה שהרייד תכסה אותו ממש טיפה כמו בליקוי חמה ויהיו בינהם 7 ס"מ משהו שלמדתי מעוצי..

Gutterball

New member
וזה לא מפריע במעברים מהירים?

שמסתיימים בפלור-טם כוונתי [יעני שאתה פוגע קצת ברייד ולא רק בפלור-טם]?

drums123

New member
זה אמור להיות משהו בסגנון הזה:

הריד מכסה רק כמה ס"מ והיא רק כמה ס"מ מעל הטום ככה שיש לך איזה 10-12 ס"מ מינימום בין הרידי לטום ובדר"כ אתה מכה במרכז הטום אז זה לא מהווה בעיה. הייתי עם הסטאפ הזה כמעט חצי שנה.

Gutterball

New member
אוקיי, סבבה. אני שואל כי יש לי גם בעיית מקום

ואמנם די הסתדרתי עם מיקום יחסית נוח של הרייד, אבל עדיין, המעבר בין הטמטם לפלור הוא בעייתי משהו [סטאפ של טמטם אחד ופלור]. סבבה, ננסה. תודה.

nirbenzion

New member
גם לי יש טיפ נוסף

את יכולה פשוט למכור את הרייד. לא תהיה לך בעיה. גם לא להשתחל פנימה...

dw drum

New member
הנה דוגמה כדי שתביני באיזו סיטואציה אני נמצא.

המיטה צמודה למערכת ואני צריך להשתחל כדאי להגיע אליה..

Cornihulio

New member
לפי דעתי..

את יכולה לנסות עוד משהו. את יכולה לנסות לסדר את התופים הפוך, ככה שהבאס הוא לתוך הקיר. זה נותן לך יותר אופציה לזוז עם הכסא, יותר מקום בחדר, יותר אפשרות לסדר את המעמדים בצורה שעכשיו עלולה להפריע לתפקוד בחדר. חוץ מהסיבות האלו, יש גם את העניין של הסאונד של הבאס. הוא הרבה פחות פתוח, הרבה יותר החלטי והרבה יותר מגניב. ואפילו שזה נראה פחות טוב ויזואלית, זה מבחינה של נוחית- באמת באמת באמת עדיף!

Vdrums

New member
מה עם לשים את הרייד בכמעט 90 מעלות?

אני פעם עשיתי את זה מחוסר מקום וזה לא רע. אפשר להתרגל, (זה גם נראה נחמד ויזואלית)

Tower of POWER

New member
אם הרייד כמו בתמונה, אז להפך.

היא מקבלת פחות מכות מגוף המקל, ויותר מכות רק מהראש, שתכלס זה מה שאמור להיות..

מתוך האתר של SABIAN

" Do not over-angle cymbals. Let them sit flat or angled slightly toward you. Too much of an angle restricts movement and can lead to cracking around the base of the bell " ולמען האמת זה מאד הגיוני, במקום לחלק את הלחץ על כל המצילה, מופעל לחץ רק על אזור מסוים.

GhostDrummer

New member
זה נכון אבל זה לא משמעותי.

השחיקה הזאת שמסביב לפעמון גם יקח לה המון המון זמן להתפתח וגם אם יש לך את הטבעת גומי אז זה בכלל לא אמור להוות איום.

bmt29

New member
אל... ../images/Emo99.gif

וזה עוד הבנאדם שמוציא את הסאונד הכי יפה שקיים ממצילה!!!
(חוץ מטוני וויליאמס). אפשר להגיד שהוא יודע מה הוא עושה... JB

למעלה