קורה לכם????

אם כבר אנחנו מדברים

אז הייתי אצל מורה . ואני ימשיך . אני פשוט באמצע להחליף אותו . ובזמן הזה אני לומד לבד. המורה לא מלמד אותך לתופף . הוא מלמד אותך איך לילמוד תופים ואיך להיתאמן. מה לעשות אני יודע !.להיתאמן . פשוט לא הולך לי . יד שמאל שלי מזה גרועה .וגם ימין לו משהו. מאוד קשה לי לעבוד כמו בספר אבל ממש קשה . ועוד דבר אני תמיד מגיע לאיזה שהיא מהירות . ושם זה ניתקע . אם יש לך איזה עצה שאני לא יודע תגלה לי. בכל אופן תודה

Vdrums

New member
מורה כן מלמד אותך לתופף ואם הוא לא אז

כדאי להחליף ומהר. מורה טוב ילמד ישיבה ואחיזה נכונה, יעבוד על דינמיקה. בלי זה אתה לא תתקדם טוב ויכול להיגרם לך נזק.

זה שהוא

מלמד אותי לילמוד זה לא סותר את זה שהוא מלמד אותי את כל מה שציינת . הכוונה היא . שמה שאני יחליט לעשות זה מה שיהיה .זה לא תלוי במורה. זה תלוי בעבודה האישית ובאימונים שלי .הרבה יותר מאשר בו .הוא לא יכול לעשות את זה במקומי. אני תלוי בו באחוזים מאוד נמוכים . ועוד דבר. מאוד קשה לי להישאר תמיד זקוף .אחרי 2דקות אני חוזר לישיבה העקומה שלי . גם עם המקלות והטכניקה . זה ממש בעיה .זה לא בא בקלות בכלל . זה ממש עבודה מפרכת ומעצבנת דרך אגב . יש לי יבלות באצבעות . הייד נהפכה להיות יותר אגרסיבית כמו של פועל . כמו שהזכירו פו מיקודם . ואני לא מוצא את הטכניקה הנכונה שזה לא יקרה . גם ראיתי מתופפים בהופעות עם פלסטרים באצבעות . בכל אופן טעון שיפור תודה רבה לך .

Vdrums

New member
אתה מסתבך עם עצמך...

אתה מחליט מה לעשות עם המידע שהמורה מספק לך. זה נכון. אתה צריך ליישם את המידע הזה, הנה עכשיו בנוסף לשאר הבעיות, סיפרת על בעיית הישיבה. זה גם משפיע על הנגינה. הטכניקה הבסיסית לא מסובכת, לשבת ישר אתה יודע, רק תפסיק לנגן כמו חוטב עצים, תפעיל את מפרק היד והאצבעות ולא רק את הזרועות.

חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח

חבל שאתה לא סנדאפיסט הייתי בא להופעות שלך כל ערב מה שנכון נכון ...

מה מצחיק פה?

הבן אדם נותן לך עצות מעולות עד כמה שאפשר דרך הרשת אז במקום לענות לו כמו ילד דביל תגיד לו תודה כמו שצריך וקח את העצות האלה ברצינות...

ככה

"המורה לא מלמד אותך לתופף . הוא מלמד אותך איך לילמוד תופים ואיך להיתאמן"-תראה , לתופף זה לא סתם להרביץ בתופים ולתת מקצבים, אם אתה לא יודע טכניקה ובסיס של אימונים אתה לא תדע לתופף באמת! כל התרגילים הפשוטים האלה לא סתם באו כדי למרר לך את החיים בלי שיצא לך מזה משהו.. בלי התרגילים האלה לא תוכל לפתח מהירויות רגישות וטכניקות שונות שיעשו לך פתח לסגנונות וצורות נגינה שונות! התרגילים נועדו כדי לשפר לך את הקצב והמומנטום ,את חוזק השרירים והמכות,הדינמיקה בנגינה וגם את היצירתיות שלך בנגינה. מורה ילמד אותך להתאמן כמו שצריך על מנת להביא אותך למצב בו תוכל לנגן עם נגנים אחרים או לבד כמו שצריך בלי שיהיה לך מחסום עקב טכניקה לקויה. אני מניח שאתה לא יכול לעבוד עם ספר כי זה משעמם אותך... אין מה לעשות תעבוד עם ספרים הכי לאט שאתה יכול על מנת שתשב ותדייק כמו שכתוב ותעבוד על הטכניקה שלך ועם הזמן תפתח מהירויות ושלל שיטות נגינה אחרות.. כדי לנגן על כל כלי שקיים חייב הנגן סבלנות בלי זה הוא בחיים לא יתקדם . קשה באימונים קל בקרב! קשה לך ואתה סובל מהאימונים המשעממים אבל בסופו של דבר אתה תתפתח וכשתנגן עם הרכבים או סתם עם שירים אתה תוכל לפתח את הנגינה למה שאתה רוצה ובקלות! כי יש לך שליטה על התנועות שלך ועל המכות בתופים! ממלליץ לך לקחת מורה טוב ושווה כדי שתוכל להתפתח וכמו כן חובה פד אימונים ומטרונום זה הבסיס!

djdubon

New member
דעה שלי-

מורה לתופים זה כמו מורה נהיגה, הוא ילמד אותך רק את הבסיס בשביל לעבור טסט, אבל אחרי שכבר ישך רישיון אתה לומד לבד איך לסוע. ואל תגיד לי שזה לא נכון, כי עובדה שכל החברים שלי שיש להם רישיון לא ידעו בכלל איך מדליקים את האורות דרך!@ לפי דעתי עם מורה לתופים צריך ללמוד עד פרק זמן מסויים [זה משתנה מאדם לאדם] ומשם לנגן לבד ובקצב שלך. אישית אני לא מאמין במורים.

djdubon

New member
תגידו עוד מישהו ה שם לב

שקמתי היום על הצד המטאפורי? צריך לעשות ספר מהדימויים שלי אני אומר לכם

dw drum

New member
אם אתה מודע לזה אין בעיות

ומטאפורה זה לא דבר רע הרבה פעמים זה ממחיש את הנאמר בצורה מפותחת וברורה יותר.. אני מצטער על הפילסופיאדה..

Vdrums

New member
אז המורה של חברים שלך גרוע ביותר וזה ממש

לא נכון. מורה נהיגה צריך ללמד אותך לתפעל את הרכב תוך כדי לימוד הנהיגה עצמה. שיטת הלימוד בארץ של לעבור טסט היא גרועה ביותר ורואים את זה על הנהגים ומצב התאונות המזהיר בארץ. אם מורה לא עושה לפחות שיעור אחד בנהיגת לילה הוא שווה לתחת. מורה לתופים צריך ללמד אותך להשתמש בכלי, אחרת מה יעזרו תרגילים אם לא עושים אותם נכון?

djdubon

New member
מה אתה מבלבל,

יש בעיר שלי יותר מורי מתלמידי נהיגה ואני יכול להגיד לך שמתוך בערך 400 איש מהבצפר שלי ומבצפר נוסף באיזור שלומדים נהיגה לא ידוע לי אפילו על תלמיד אחד שעבר טסט ראשון ועשה שיעור לילה כלשהוא. אפילו אחותי שיש לה רישיון כמה שנים טובות אמרה לי שאבא שלי בעצם לימד אותה לנהוג, ולא המורה נהיגה. מורה לתופים צריך ללמד אותך את הבסיס של הכלי ואיך לדעת לתופף גם בעתיד, ואני לא שמעתי על אפחד שלמד תופים כל החיים שלו מהסיבה הפשוטה שאתה יכול כבר להתקדם לבד מנקודה מסויימת ואתה לא חייב ליהיות תלותי במורה שלך כמו בשנים הראשונות. אגב, מקצב ההודעות שלך אני יכול להסיק שגם אתה לוחץ רענן כל שניה בשביל לראות אם התווספו עוד הודעות? חחח כי פשוט אני עושה את זה כבר איזה רבע שעה

Vdrums

New member
הבסיס של הכלי זה מקביל לתפעול הרכב

עצוב לשמוע שאין שיעורי לילה. לא עוברים טסט ראשון, אז או המורה דפוק או שהתלמידים ממש ממש גרועים. לא אמרתי שצריך ללמוד כל החיים, אבל הבסיס הזה שכולל ישיבה נכונה, אחיזה נכונה ודינמיקה זה לא משהו שלומדים לבד ומכאן התחיל כל הדיון. מורה שלא מלמד את הבסיס הזה, להלן המורה של גבר23 הוא מורה גרוע. כן, משעמם לי בעבודה אז אני מרפרש.

djdubon

New member
תכלס ישיבה נכונה ואחיזה נכונה

זה דבר שנקלט מהר יחסית לדינמיקה, שמתפתחת עם הזמן, אבל שוב זה הבסיס! זה פאקינג בסיס, אחרי שיש לך את הבסיס אתה יכול ללמוד דברים יותר מסובכים ומשם לצאת לעולם הגדול לבד. אם המורה שלו לא לימד אותו את הבסיס זה כבר בעיה אחרת. ואמרתי שהם כן עברו טסטים. רוב מי שאני מכיר עבר טסט ראשון או שני. וסתם כי משעמם- טסטים זה בעיקר עניין של מזל. יכול לבוא מישהו שלא יודע לנהוג וליפול על טסטר שיתן לו ברקס ובכל זאת יעביר אותו [וקרו מקרים מעולם] לעומת מישהו אחר שיודע לנהוג פרפקט והטסטר יכשיל אותו על דבר ממש קטן או שטותי, כמו למשל שהם לחצו על הברקס ביחד [ושוב, קרו מקרים מעולם]. ולפחות העבודה שלך במשרד, אני העבודה שלי הייתה לקרוע ת'תחת כל היום בשיא החום בצביעת בית ספר שהאב בית המחורבן שלו איבד את השלט של המזגנים ככה שכל היום ניצלה לי התחת.

dw drum

New member
ההסבר המלא:

הישיבה צריכה להיות בגב זקוף גדי שלא תפרצי דיסק מתוך מאמרו של טל הלא הוא talk z ישיבה נכונה ע"פ טל לפי הDVD של DAVE WECKL סידור המערכת, כשאתם מסדרים את המערכת, אתם צריכים להרכיב היי הט בס וסנר, ולבדוק את הנגישות הכי נוחה אליהם אחרי זה להוסיף את הטאמטמים. כאשר אתם מוסיפים אותם, נסו לעצום עיניים, ולדמיין שאתם מנגנים באופן הכי טביעי, בלי למתוח יותר מדיי את הידיים, ולנגן. בצורה הכי קלה שאפשר, לעבור על כל הטאמטמים, אם פיספסתם אחד, סימן שהמרחק שלהם רחוק מידי , או לא אידאלי... נסו לזכור במה טעיתם ולשפר. בקלטת של דייב וואקל הוא מסביר גם שאסור לכם שאתם מנגנים לעשות מאמץ מרובה מידי בנגישות לכל תוף או מצילה, זה סתם מוציא לכם אנרגיה שאתם לא צריכים, ויכולים לשמש אותה במקום אחר על הנגינה... קראשים ומצילות, גם - שיהיה בסדר הגיוני, שיהיה נגישות, ולא קראש אחת מאחוריכם שבחיים לא תצליחו להגיע אליה... רייד, מקום שלא מאמץ את היד שלכם לשלוח אותה יותר מידי רחוק, עם נגישות טובה לפעמון, (גם אם אתם לא ממש משתמשים בו כרגע, לפחות שיהיה לכם את האפשרות לנגישות הזאת, שבעתיד תוכלו להשתמש בו המון, או תוך כדי שיהיה לכם נגישות אליו תוכלו גם לאלתר עליו ויצא לכם דברים בטעות...) ישיבה, לשבת זקוף, להרגיש את "הביצים של התופים", הסנר בין הרגלים, לאוהבי רים שוט שטוח, לשונאי, לכיוום שלך.. אבל זה כבר אינדיבדואלי. ראוי לציין שישיבה נמוכה עם הכסא על הסט גורמת לחיזוק הרגלים! אז מידי פעם שווה לנסות לשבת נמוך..... רגליים - עקב למעלה! כן כן, גם בהיי הט, ואתם שואלים למה? נסו לנגן על היי הט בלי עקב למעלה באופן "טייט" (כאילו סגור סגור.) שמעתם את הצליל? יפה. נסו עם עקב למעלה, שמעתם את הצליל? נכון הרבה יותר נקי? יפה. כנל בשמיניות ורבעים על היי הט וכו... הצליל יוצא הרבה יותר נקי...

תודה:)

משום מה באמת לא הכי נוח לי במערכת שלי בבית, אני תמיד משנה ומנסה שזה יהיה נוח אבל איכשהו הפלור והההי-האט לא כזה מסתדרים לי. אולי בגלל שהמערכת בחדר שלי ואין הרבה מקום... :\ איפה שאני לומדת תופים הרבה יותר נוח לי.

dw drum

New member
תנסי להזיז את התופים טיפה קדימה בכדי שתוכלי

לשלוט במערכת בקלות ולא יהיו לך בעיות עם ההי הט והפלור..

למעלה