קורה לכם????

קורה לכם????

שנופלים /עפים לכם המקלות מהיידים לי זה קורה בסידרתיות ממש אני צריך להחזיק ת המקל שלא יברח.

Vdrums

New member
קורה לכולם, אבל לא יותר מדי.

זה בגלל שאתה מנגן חזק מדי ומשתולל. נסה לתת מכה על התוף עם פחות כוח, תאמין לי שעדיין יהיה סאונד טוב.

dw drum

New member
קורה אך יש פיתרון

ישנם מקלות מיוחדים עם בליטה בקצה שעוזרים לאחיזה נוחה ובטוחה לצערי אפשר להשיג אותם רק בארט סטודיו אך אם אתה בא לקנות מקלות הוא לא ירמה אותך .. אני קניתי כאלה והם מעולים ! מחיר 45 ש"ח עוד אופציה בשבילך היא לקנות מקלות עם גומי בקצה וככה הסיכויים שהמקל יחליק מזעה או מטירוף נמוכים.. אני קניתי כאלה של זילדז'אן והם עמידים לאורך זמן ממושך מחיר מופקע : 70 ש"ח אצל כלי זבל.. אופציה שלישית הן הכפפות של vetar כפפות מעולות למתופפים שמתופפים בכוחניות ורוצים לשמור על היד מפני שלפוחיות וכ'ו , אין לי אותם ככה שאני לא יכול להמליץ עליהן מבחינת נסיון אך לטעמי הם מעולים מחיר התחלתי במרום 90 ש"ח (לפני ההנחה של ביבי המלך)

או צמיד סופג זיעה

הפתרון הנוח והזול ביותר... לפני שאתה קונה מקלות עם בליטות עם זיזים או ציפויי סיליקונים למיניהם חחח תקנה לעצמך מקל מעץ נטו בלי לקה שקופה או יותר מדי שטויות עליו זה סופג זיעה מהידיים ויש לו אחיזה טובה יותר.... וכמובן את הצמיד מהצמר שסופג לך זיעה בידיים

ringo rulz

New member
לא רק בארט סטודיו!

אני חושב שגם לבודגוב יש את זה...זו סדרה של רימשוט לא?

dw drum

New member
אני מתכוון לאלה:

הנה התמונה: לדעתי מקלות מצוינים ולא נראה לי שיש כזאת סדרה של רימשוט , ראיתי אותם אך ורק בארט סטודיו אצל הנחש..

dw drum

New member
לא הסנר הוא של חברת סונור

דגם פורס 3003 מיפל מלא גימור לקה..

צוללת13

New member
דבר ראשון ../images/Emo45.gif וחוץ מי זה אתה יכול לשייף את

המקלות עם נייר זכוכית וזה יעזור למנוע החלקה במקרה של הזעה.יש שמשפשפים את המקל עם שעווה (לוקחים נר קטן עגול, חוצים אותו ומשפשפים לאורך המקל) - גם זה אמור למנוע החלקה, אבל את זה לא ניסית באופן אישי....

djdubon

New member
WTF?!

שעווה?<! שעווה רק תעשה את זה חלק יותר! שמים למשל שעווה במתחמי סקייטבורד בשביל להחליק ת'קצה של הבלטה וככה אפשר לעשות סליידים... לא משנה. קיצר, שעווה זה רק יחליק עוד יותר, יותר מלקה אפילו. לגבי הנייר זכוכית אני לא יודע, אבל לא כדאי להגזים כי זה בכל זאת עץ. אם תשפשף ת'מקל יותר מדי הוא יתחיל להתעוות לך :]

drums123

New member
שעווה נמסה בחום שנוצר על המקל

ואתה לא רק תזיע אלא תיגעל ממה שיהיה לך על היד...למעשה אם תתאמץ קצת ובמקרה תיפול לך הסיגריה? גם תידלק!

גרברון

New member
תלוי איזו שעווה אחי

אנשים שמים שעווה (שעולה 10 שקל וזה מלא שעווה חח) על גלשן כדי שלא יחליקו עשיתי את זה בעצמי <: אבל בכל מקרה זה נראה לי יהיה מגעיל כזה בידיים

drums123

New member
שעווה+מים שווה חומר שנותן גריפ רציני

אבל שעווה +36.6 חום שווה נוזל דליק.

גרברון

New member
לא אחי

זאת שעווה מיוחדת כאילו לגלשנים אחי שהגלשן שלי היה פה בחדר אתה מרגיש איזה גריפ זה עושה ומקסימום תמיד תוכל לשים עוד טיפה שעווה זה הרעיון של זה

כמה סיבות

או שאתה מזיע מאוד בידיים ויש לך מקלות עם לקה ככה שהעץ לא סופג זיעה או שאתה צריך בנוסף לכך סופג זיעה או שאתה מחזיק רופף מדי את המקלות (עם האצבעות לנגינה מאסיבית שלא מצריכה טכניקת אצבעות) וכן קורה לכולם שעף המקל גם לי זה קרה באמצע הופעה והיה די מצחיק האמת חח זה קורה לכולם ואין מה לעשות אבל תבדוק קודם את שתי הסיבות הנ"ל כי בסדרתיות זה לא קורה לכולם רק לעתים רחוקות שמתרגשים מזיעים (בדרך כלל הופעות) אל תחזיק אותו יותר מדי בקשיחות כי אז מה שיווצר לך זה שהשריר של היד (לא של פרק כף היד )יתחיל לתפקד ותתעייף מהר מאוד במקום להמשיך לתופף עם פרק כף היד... אבל! אל תחזיק אותו יותר מדי בעדינות כי אז הוא יעוף לך ,בקיצור תגיע לעמק השווה שבו לא תתאמץ יותר מדי ולא תיהיה עדין יותר מדי ואתה תשלוט במקלות לאן הם ילכו ואם הם יעופו או לא יעופו ולא הם בך...

ואאוווו על זה

לא חשבתי אני נורא מזיע ביידים . יכול להיות שזה בגלל זה לא שהתכניכה שלי מציאה אבל וואלה תודה

אם הטכניקה שלך לא מציאה

אתה חייב לקחת כמה שיעורים אצל מורה גם אם עשית את זה לפני שנים... קודם כל תיהיה נעול על איך להחזיק מקל איך לשלוט בו ואיך לא לאמץ את השרירים ולפתח דלקת גידים.. אולי חסכוני לנגן לבד אבל אתה חייב בשביל הבריאות שלך ובשביל הבריאות של התופים שלך לדעת טכניקה בסיסית...

למעלה