קורה לכם ש...

TooMuch

New member
קורה לכם ש...

מצד אחד אתם נורא רוצים לצאת עם החברים.. כי טוב לכם, וטוב להיות בחוץ ועם החברים אבל איפשהו אתם רוצים לעזוב הכל... להתיישב מול המסך בידיעה שזה פשוט יעשה לכם טוב...? כל כך רוצה לחבר סופסוף את שני העולמות.....

זה קורה...

כי אנחנו רוצים הכל...לא רק מעט... אנחנו יודעים שלצאת עם חברים זה נפלא, אבל המחשב מושך אותנו...זו מן התמכרות... אבל בכל זאת, כדאי לפנות זמן מדי פעם למשהו קצת פחות וירטואלי...לחיות באמת...לרוץ...לחבק...להרגיש את הרוח בפנים...לחוש את העולם האמיתי מחבק אותנו אליו...

TooMuch

New member
בדיוק.

אבל אני רוצה אותו שם לידי כשאני חובקת עולם

s h i r k u s h

New member
קורה המון...

גם קורה לי נגיד כשאני יושבת עם חברות בבית קפה למשל, ואנחנו מדברות על דברים ואז אני חושבת שזה יכול להיות נושא טוב לפורום זה או אחר וכו'... האינטרנט די השתלט לי על החיים

Rנבוני

New member
זה קורה בעיקר

כשאני בקשר וירטואלי עם מישהי. במקרה כזה כל מה שאני רוצה בין אם זה עם חברים, בעבודה או בכל מקום אחר זה לשבת מול המסך והמקלדת.
Rנבוני

מזדהה

זה הכי קורה כשהקשר הוירטואלי עמוק ומלא תוכן וחום..ואז גם בעבודה מסתובבת כמו סהרורית...

torme

New member
גם מזדהה אבל קשה לי עם זה

התמכרתי לוירטואלי?

לעניות דעתי...

ההגדרה של התמכרות היא התנהגות הפוגעת בחיים של האדם עצמו או של הקרובים לו... האם אנחנו מזניחים את החיים האמיתיים לטובת הוירטואליים? האם אנחנו מעדיפים לשוחח בצ'ט ולא פנים מול פנים? האם אנחנו מבלים המון שעות מול המחשב במקום לעשות דברים אחרים ואנחנו מרגישים שזה פוגע בנו? שאלות שכל אחד צריך לשאול את עצמו...

ושוב תלוי..

תלוי מה אדם מחפש בקשר הוירטואלי,תלוי מה מוצא בקשר הוירטואלי,תלוי איזה גבולות שם לעצמו..

דנה551

New member
קשר וירטואלי

רציתי לשאול איך משתלב לך קשר וירטואלי עם מישהי והחיים הרגילים שלך האם אפשר לקיים קשר כזה וגם להמשיך כרגיל שבעצם אתה מרגיש עם מישהי אבל בעצם אתה לא דנה

torme

New member
הרגשתי שיש לי קשר עם שתיים

וזו היתה תחושה לא טובה כמו בגידה

אני1

New member
מאוד תלוי מה הגיל וסוג היחסים עם

בן זוגך . לכל שלב בחיים יש הדבקות הראויה לו בכל שלב בחיים יש כמות של ביחד יש שלבים שאי אפשר כלכך הרבה ביחד כמו בשלב שלפני , אז במצבים האלו יהיו שיכנסו לחיינו ועדיף שיהיו רק על הנייר האלקטרוני ולא מעבר לזה . יש זוגות שכל עוד לא נתפסת עם ריח ערוותה של אחרת או יותר נכון לא נתפס עם ריח ערוותה של אחרת ,הכל טוב . ויש כאלו שהקינאה כל כך חזקה שגם אם תדברי עם מישהו ברחוב זה מספיק בכדי לתלות אותך על העץ הכי גבוה במדינה . לכן עניין של תקשורת וירטואלית לא בהכרח מזיק ולרוב הוא סתם מהלך סרק של שעות מתות שיש לנו . אם על הדרך תהיה התרגשות היא תהיה לרוב בפעם הראשונה ובפעם השניה זה כבר לא יהיה מספק ,אז הכל יהפוך לזרימה אחת גדולה אל מחוץ לדפים האלקטרוניים ופה זה כבר החיים האמיתיים . הכל אפשרי ובלבד שאף אחד לא מת מזה ולא נפגע ביודעין . בטח כשזה מתוזמן לפי לוח הזמנים שלך ולא בהפתעה .

למעלה