קורה לכם ש....

• פותח הנושא fipo
  • פורסם בתאריך

fipo

New member
קורה לכם ש....

קורה לכם לפעמים שיש משהו שאתם ממש ממש רוצים לעשות.... ומה זה אין לכם כוח?! לדוגמא.. אני עוברת דירה ביום חמישי .. ואפילו לא התחלתי לארוז.. אני ממש שחמה לעבור דירה!! ואני כבר רוצה להיות שם .. אבל מה זה אין לי כוח לארוז!!!! אוףףףףףףףף למה לא יכולים לארוז לי..?!?!?! מצטערת שסבלתם.. אבל אני הייתי חייבת להוציא את ה אוף הזה!!

free soul

New member
../images/Emo6.gif

קרה לי היום... הייתי עם חברה שלי בקניון.. היינו צריכות לחזור לבית.. לא היה לי כוח לקום מהשולחן.. אז, אני עושה לה..."תביאי ת'סובארו שלי לתוך הקניון.. אני לי כוח להגיע עד אליו.."

Sunset Night

New member
קורה לי ש

אני מתעורר באמצע הלילה כי אני מת להשתין וממממזה אין לי כוח לצאת החוצה אל הריצפה הקפואה וללכת עעעד השירותים כשאני כ"כ מת לחזור לישון כבר.

black side

New member
../images/Emo6.gif גם לי

נראה לי לכולם זה ככה..:) אני תמיד מנסה לחזור לישון, אבל הפיפי תמיד מנצח ואני צריכה לצאת מהמיטה לשתין:/

קטרפי

New member
ברור ../images/Emo110.gif

אני ידוע בעצלנותי בפורום הזה אז קורה שאני רואה
ב"זולה" שלי (לשכב על כול הספה עם שמיכה
) ויש פרסומות ואין לי כוח לקום או שאני רואה וידיו והשלט רחוק ממני אז אין לי כוח ללכת ולהריץ אותם.... ולפעמים אין לי כוח ללמוד לפני מבחנים אפילו אם אין לי משהו יותר טוב לעשות (חוץ מזה גם יש לי ליקויי למידה) ויש עוד מלא מקרים רק שאני לא ניזכר עכשיו

כל חורף גשום וקר

ואני מתחת לפוך ויודעת שבקרוב אני צריכה לצאת ממנו הישר למקלחת הקפואה כדי להתקלח!!! שונאת את זה!!!

fipo

New member
וגם לבי"ס

שקר קר קר בחוץ.. ואז אני בתוך הפוך הנעים שלי ! ואני לא רוצה לצאת אבל אני צריכה לקום לבי"ס!! וכל כך חם לי שאפילו אני חושבת לוותר על בי"ס היום! אבל המציאות מכה בפנים אני חייבת ללכת לבי"ס... אוףףףףףף אז בלית ברירה קמים ...

jessy19

New member
../images/Emo45.gif

כן, ממש לא בא לי לקום בבוקר וללכת לבסיס אבל מה לעשות שחייבים

ilana4ka

New member
אני אגיד לכם מה../images/Emo70.gif

לי אין פאקינג עצבים לחרוש למבחן במתמטיקה שיש לי ביום שישי....יש ט-ו-נ-ה של חומר..ובא לי למות...אבל כבר התחלתי מיום שבת...ואני אצטרך להמשיך לחרוש עד יום חמישי בערב.... תתפללו שאני לא אחטוף שבץ
לפני...

למעלה