קורה לכם לפעמים.... ??

SMILE 4 NOTHING

New member
קורה לכם לפעמים.... ??

או אולי הרבה לפעמים, שיש לכם תקופה כזאת שאתם מתים,חולים,מאוהבים קשות בשיר מסוים?אתם לא עוזבים אותו,חושבים עליו כל הזמן,וכשאתם שומעים אותו,אתם לא יכולים לעשות כלום חוץ מלהאזין לו ורק לו? ואח"כ התקופה הזאת עוברת והוא עובר להיות עוד שיר יפה וזהו.. לי זה קרה כ"כ הרבה פעמים.אבל אני בקטע של לא לשמוע שיר כזה עוד פעם ועןד פעם,זה הורס אותו. עכשיו אני מכורה לשיר 5YEARS של DAVID BOWIE (הראשון מ- ZIGGY STARDUT) עם איזה שירים זה קרה לכם?

Greenies

New member
בהחלט

קורה כל הזמן, ובעיקר חוזר על עצמו... זאת אומרת, כל כמה שנים אני חוזרת לאותם שירים, והדבר המוזר הוא שאילו בד"כ שירים של להקות שאני לא אוהבת באופן כללי, אבל שיר אחד נדבק לי. הרשימה נורא ארוכה, אני בספק אם אפשר לכתוב פה את כולם, אבל העכשוויים (שהם דווקא של להקות שאני נורא אוהבת): blood & fire / type o negative your bitch / jezebel red turn / therapy? האמצעי זה שיר של להקה שגיליתי לפני חודשיים בערך, ומאז הוא לא יוצא לי מהראש... קצת מוגזם... יום נעים וקריר לכולם!

badphish

New member
כן למרות שכרגע אין לי

היה לי את metallica- ride the lightning u2- sunday bloody sunday bob dylan- hurrican

Jesus Wept

New member
מוכר מאוד....

השלישיה הפותחת (לבינתיים כמובן)... System Of A Down - Chop Suey Dominion - Hollow Vision Moonspell - Love Crimes לאו דווקא בסדר הזה...

זה קרה לי מלא פעמים.

אני לא זוכרת את כל השירים אבל היו ביניהם: don´t cry - guns n´ roses starman - davis bowie pull me under - dream theater והרשימה עוד ארוכה. בכל מקרה 5years שיר מעולה, והדיסק בכלל דיסק גדול.

SMILE 4 NOTHING

New member
היי!גם לי זה היה עם GUNS

זה קרה לי עם CIVIL WAR ו- SO FINE שירים ממש טובייייייייים! אבל אני לא כזה חולה על גאנס, רוב הפעמים שזה קרה לי עם שירים, זה היה שירים של פינק פלויד.....

yoni162

New member
לאחרונה...

אני ממש מתחיל לאהוב את הדיסק של סטיב וואי passion & warfare. יש לי אותו כבר הרבה זמן אבל לא יצא לי אף פעם לשמוע אותו, יעני *לשמוע*, ואיזו עוד אפשרות יש כשאתה שוכב במיטה שבוע עם 40 מעלות חום.

SMILE 4 NOTHING

New member
היי!גם לי זה היה עם GUNS

זה קרה לי עם CIVIL WAR ו- SO FINE שירים ממש טובייייייייים! אבל אני לא כזה חולה על גאנס, רוב הפעמים שזה קרה לי עם שירים, זה היה שירים של פינק פלויד.....

למעלה