קורה לכם לפעמים?

peregin

New member
קורה לכם לפעמים?

זה קורה גם לכם או שרק לי? אצלי נושא המסטיות בא בתקופות.. כשאני נמצא בתקופה כזאתי מתחילה ההתעסקות האנרגטית ושמתי לב שבתקופות שאני מתחיל לחזור יש לי קצת חולשה לפעמים באיזור מסוים בגוף, למשל אצבע כואבת בלי סיבה או עקצוצים מוזרים או אזורים שמרגישים כבדים יותר בראש וכן הלאה... דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא שבזמן התעסקויות מיסטיות אצלי, יש אי יציבות חברתית, רגע אחד הכל טוב יותר מהרגיל ורגע אחר הכל קצת נאחסי. זאת בעוד שכשאין אצלי התעסקות כזאתי הכל יציב בצורה טובה. כשאני אומר התעסקות מיסטית הכוונה אצלי היא לכל מיני דברים כמו קצת התעסקות עם אנרגיות (רייקי psi...), טלקינזיס, תרגילים שבראש כדי לפתח דברים שונים ועוד שאר ירקות.. בכל אופן זה מתחיל לעצבן, למה העולם ה"מיסטי" והעולם הרגיל מתנגשים אצלי??

Rounin

New member
מוזר, גם לי זה קורה.

אבל אשמח לקבל עוד מידע על זה

זה לא קל להסביר

מאחר ואיני מכיר את מע' האמונות שלך. עפ"י מע' האמונות שלי, ההסבר הוא כזה: כל עיסוק בדברים כגון אלה, במיוחד למטרות של התעלות רוחנית, אך גם למטרות אחרות, פוגמות בתפישה של המציאות שקיימת ב"אני". ה"אני", ה"אגו", לא אוהב שמערערים את התפישה שלו, או מאפשרים פתח לתפישות שכאלה לחדור (גם עיסוק בדברים כאלו למטרות "אגו" נותן פתח לרעיונות אחרים בדבר תפישת המציאות לחלחל פנימה). האגו מתנגד, ולכן חלים אותם ה"שיבושים". זאת אחת הסיבות, מדוע יש אנשים הבוחרים בתקופות של פרישות מהחברה, או מתנהגים כמתבודדים - כדי לצמצם את הקונפליקט. בהרבה מהמסורות - המאגיות, הדתיות והמיסטיות - קיימות תקופות התבודדות (לרוב כבחירה) וכן ישנו דגש על שותפות בין אנשים בעלי עניין דומה - לכן קמו מסדרים, מנזרים, קוונים ועוד.

מורגיין

New member
כן זה ברור

בקשר להרגשה המוזרה: דבר ראשון יש זמנים "כלליים" שבהם יש יותר אנרגיה קסומה מסביב (למשל בזמן ירח מלא), הרבה פעמים ה"מיסטיות" מתעצמת בזמנים האלה וקל להרגיש את האנרגיות באויר ולהשתמש בהן. דבר שני יש גם מעגל אנרגיה בגוף האנושי, המעגל הזה לא תמיד אחיד (זמן לא קבוע - בין כל חודש לכל חצי שנה) ותלוי בכל מיני דברים (מצב בריאותי, רמת אנרגיה כללית וכ'), אבל כן, בעיקרון יש לגוף "מחזור אנרגיה" כלשהוא, הגוף "מתרוקן" ו"מתמלא" ו"מתרוקן" שוב... בקשר לחוסר איזון אני אישית לא מכירה אותך ולכן אני לא יכולה להגיד ספציפית אליך, אבל כישוף גוזל משאבים (אנרגיה שאולי היית משקיע באופן מודע ותת מודע בדברים אחרים), ושינוי חוק ההסתברות (לטובתך), יביא לאיזון מהצד השני (מהרע). מה שיקרה זה שאתה תראה תנודות גדולות יותר בחיי היום יום שלך. אפשר לשלוט בזה, ע"י הכרות יותר טובה של מה שאתה עושה ואיך אתה ממשיך לעשות את זה בהרמוניה ובלי להפר את הגבולות. כשאתה מתעסק בזה יכול להיות שהעולם ה"רגיל" נראה לך זר ומוזר כי אתה בעולם אחר, אבל למעשה שני ה"עולמות" קשורים זה בזה והם בעצם אחד, מה שאתה עושה בעולם ה"מיסטי" משליך ישירות על העולם ה"רגיל". אין בינהם הבדל.

למעלה