קורה לכם לפעמים

מו שיקו

New member
קורה לכם לפעמים

שאתם נתקעים עם שיר? לא מפסיקים לפזם? אז אני תקוע עם ..... נתן יונתן וצביקה .. מת אב ומת אלול ומת חומם גם נאסף תשרי ומת עימם רק נשארה גחלת עמומה של אהבת הקיץ הגדומה. (ולא קדומה) אל מערת דויד השונמית תצמיד את ירכיה את הקרות אל חום האבנים שעל קברו. וילד זר הולך ותר כמו שאול את עקבותיו של אב ושל אלול ובעמום הוא מחפש את הצלול. לך ילד לך, אולי בסוף המערב בין ים ויבשה בין אב לסתיו יאור שלך יאיר בין חטאיו. חטאי האיש והאישה והנחש חטא דויד באוריה, כבשת הרש ויונתן ויערת הדבש... מת אב ומת אלול הקיץ שב סיפור שלך ילדי, מתחיל עכשיו עם כל הדבש והנחש והאישה.

למה? למה למה למה???????

למה לתקוע לי אותו עכשיו עד הבוקר??? מה עשיתי???????

מו שיקו

New member
אז את מעדיפה

להיתקע עם סליחות של לאה גולברג? באת אלי את עיני לפקוח וגופך לי מבט וחלון וראי באת כלילה הבא אל האוח להראות לי בחושך את כל הדברים. ולמדתי שם לכל ריס וציפורן ולכל שערה בבשר החשוף וריח ילדות ריח דבק ואורן הוא ניחוח לילו של הגוף. אם היו עינויים הם הפליגו אליך מפרשי הלבן אל האופל שלך תנני ללכת תנני ללכת לכרוע על חוף הסליחה. ולמדתי שם לכל ריס וציפורן ולכל שערה בבשר החשוף וריח ילדות ריח דבק ואורן הוא ניחוח לילו של הגוף.

מו שיקו

New member
באמת??????????

ושאני אהיה תקוע לבד? זה יפה?????????? ככה עושים????????? אז עכשיו שתיתקעי לך גם עם זה.... אחרי שנסעת ,של מתי כספי ואותך אני בוחר אותך אני חולם אותך אני יודע שרק איתך אני חופשי לבד אני מרגיש כאילו את היית איתנו אבל כשאני שותק לי עם עצמי אז את איתי אבל אינך ואני שותק אותך ולעצמי אני אומר איך אני יודע שרק איתך אני עצמי ואת כל המילים שלנו את היית שומעת גם בלי שאני אומר לך את עצמי אני נולד ואני רואה את רואה מקום אחר אותו אני חולם איתך אני יודע אבוא לשם ועם עצמי לבד אני מרגיש כאילו את היית איתנו אבל כשאני שותק לי עם עצמי אז את איתי אבל אינך

הניתוח בגב...

חיכיתי שתביא לי
לדים ולים והרבהההההה ממתקים... לא באת לבקר... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה