קורדינטות יש לי כתובת במעלות דקת ושניות צפון ומזרח איך ויפה אני יכול למצוא על איזו עיר מדובר?
Z ZAX48 New member 7/5/06 #1 קורדינטות יש לי כתובת במעלות דקת ושניות צפון ומזרח איך ויפה אני יכול למצוא על איזו עיר מדובר?
ל ללי שוברת שתיקה New member 8/5/06 #2 googel earth ניתן להורדה חינם מהאתר של גוגל. אם תעלה את הנתונים אני יכולה למצוא לך את זה.
ל ללי שוברת שתיקה New member 8/5/06 #4 והמקום הזוכה הוא..... הנקודה שחיפשת נמצאת באירן, אזור ההרי ולא מיושב לכן לא ניתן לקרוא לו בשם מדוייק. זה נמצא בין איספהן לקום. קשה לקבוע בדיוק, לפי מה שרואים בצילומי הלווין אין שם כלום. אשמח לדעת אם המידע הזה עזר לך ( הסקרנות הרגה את ה - )
והמקום הזוכה הוא..... הנקודה שחיפשת נמצאת באירן, אזור ההרי ולא מיושב לכן לא ניתן לקרוא לו בשם מדוייק. זה נמצא בין איספהן לקום. קשה לקבוע בדיוק, לפי מה שרואים בצילומי הלווין אין שם כלום. אשמח לדעת אם המידע הזה עזר לך ( הסקרנות הרגה את ה - )
N naamoni New member 13/5/06 #6 לללי נשמע שעזרת לסטודנט/תלמיד שהיה צריך לפתור שאלה בתרגיל...אני חושבת שעדיף לתת את הסבר איך פותרים מאשר לשלוח לגוגל...או שנאי טועה
לללי נשמע שעזרת לסטודנט/תלמיד שהיה צריך לפתור שאלה בתרגיל...אני חושבת שעדיף לתת את הסבר איך פותרים מאשר לשלוח לגוגל...או שנאי טועה