קורא ספרים בעברית

בן497

New member
קורא ספרים בעברית

שלום.מחפש המלצה על מכשיר שמזכיר את לינקידן. (שהבנתי שלא יכול לקרוא ספרים בעברית). מחפש קריאת ספרים בעברית ואנגלית וקבלת מאמרים חיצונית וכמובן תרגום .מה ממליצים?

בן497

New member
סליחה הכוונה לקינדל

שלום שוב.אז קינדל יכול לקרוא עברית? למרות שנרכש באמזון? אני אהיה בלונדון בקרוב.ניתן להכניס קבצי pdf לקריאה או קבצי וורד?חשוב לי גם מתרגם?מעוניין במסך מעל 6 אינצ. יש לכם המלצות

קריאת PDF - ככל נראה, כן, כל השאר - לא.

אלא אם כן עושים רוטינג לקינדל, ואז ניתן יהיה להתקין עליו אפליקציות נוספות (לקריאת מסמכי וורד וכיו"ב).

סתם מבקרת

Active member
קח בחשבון שמאד לא נוח לקרוא קובץ PDF על קורא אלקטרוני כי

גודל הדף בקובץ קבוע ולא בהכרח מתאים לגודל מסך הקורא כך שמעצבן להזיז את הדף כדי לקרוא.
הזמנתי לפני מספר ימים קורא אלקטרוני, מבוסס אנדרואיד, שמסוגל לקרוא סוגי קבצים שונים וגם עברית, מאליאקספרס והוא בדרך (הייתי מעדיפה לקנות אותו מבנגוד אבל הוא כבר לא נמכר שם ובאמאזון המחיר שלו בערך כפול וממוכר פרטי).
כשיגיע, אוכל לחוות לגביו דעה ומן הסתם גם אזדקק לעזרת הפורום כדי להתקין עליו את מה שיהיה חסר.

יש עוד כמה וכמה בעיות

מסך ה"דיו האלקטרוני" לא ממש מיועד להצגת גוונים של אפור, ובנוסף הוא מרפרש את התצוגה בצורה הרבה יותר איטית מאשר מסך סמארטפון/טאבלט. באופן כללי, אין שום בעיה לקנות, למשל, את Nook Simple Touch, לעשות לו רוט ולהתקין עליו כל אפליקציה אפשרית. אבל בפועל - יש לי ניסיון עם נוק - קורא אלקטרוני מסתדר טוב עם דבר אחד בלבד: קריאת ספרים אלקטרוניים שחור על גבי לבן.

סתם מבקרת

Active member
נכון. זה היעוד שלו - קריאת ספרים ולשם כך בדיוק רכשתי אחד.

נחמד שאפשר לקרוא ספר בסמרטפון, מבלי צורך להסחב עם ספר כבד בתיק, אבל לי זה מציק אם צריך לקרוא זמן ממושך ממסך סמרטפון ולכן עדיף לי קורא אלקטרוני.
אני קניתי BOYUE ואני מקווה שאצליח להתקין עליו כל מה שצריך, לפי ההנחיות שמצאתי ברשת, ויתכן בהחלט שאזדקק גם לעזרה מיושבי הפורום

בסמארטפון אפשר להיכנס למצב לילה

אותיות לבנות ע"ג רקע שחור, ואז העיניים לא מתעייפות.

prizman

New member
העיניים כן מתעייפות, לפחות בגילי.

הגעתי למסקנה שקריאה בטאבלט טובה לי לנסיעות, אבל לא לשימוש יומיומי.

מה זה "קבלת מאמרים חיצוניים ותרגום"?

אתה מתכוון לכך שקורא הספרים צריך לדעת להוריד מאמרים מהרשת ולתרגם אותם? תקנה טאבלט.

למעלה