קוראת מחשבות...

קוראת מחשבות...

יצא לכם פעם מרקיד ש"קרא" את מחשבותיכם וידע בדיוק מה אתם רוצים לרקוד? לי זה קרה הערב. בגבעת השלושה. מירי אקוני שמה ריקודים ולא היה צריך לבקש ממנה שום ריקוד. איזה כיף! חשבתי על הרצל ואז היא שמה את הרצל, סלאמטי, הורה בן ודבש וחלב והאיש ההוא. על מלכת החתונות אפילו לא העזתי לחשוב. אז מסתבר שהיא קראה מחשבות של אחר כי פתאום שמעתי את הדרבוקות והתופים הרועמים של המלכה וקפצתי למעגל. מה אני אגיד לכם...יצאתי מ-א-ו-ש-ר-ת....קיבלתי הכל מבלי לבקש מאום. והיא לא מכירה אותי שיודעת לשם את אשר אני אוהבת. רקדו שם ריקוד מעגל בשם "מתוקה ורכה" שאני חייבת ללמוד. השם קצת הצחיק אותי. שלא יחשבו הגברים שאנחנו מתוקות ורכות...יש לנו גם צפורניים, אמתיות או בנויות אין זה משנה הן שורטות בלאו הכי....השיר היה קיטזשי להחריד, לא מאמינה שיש גבר שמאמין שאנחנו מתוקות ורכות כמו קצפת צמחית אבל שעשע אותי... פרפר הפסדת, עשינו מפגש בנות בקפה הגבעה... ציפיתי לפגוש את חלילית אך היא לא היתה, מי שהיה מוזמן לרשום את חוויותיו לילה טוב לכולם

כן .מלכתנו הצעירה והחביבה.

זה קרה לי עם המרקיד לוי ברגיל, בהרקדת החינם ברעננה החודש. אמרתי לברגיל בלב שלי, תשים עכשיו את דרור יקרא, ומיד תוך שניות הוא שם, בסיום הריקוד רצתי למרקיד וסיפרתי לו.

אז בגלל האנגינה הפסדתי אותך../images/Emo13.gif)

ראש השנה סידר לי ארוח של אנגינה במתנה
) ואם הייתי באה אתמול------- היא הייתה ניתקעת אצלי לשבוע נוסף. כמה אפשר לארח אנגינה ולצאת מזה שפויים??? אז אני מקווה שבביקור הבא שלך אני אחלים
)))

../images/Emo204.gif קרה לי ולעוד מישהי מהפורום..

ביום שלישי בבית דני.... חשבנו על "ליל חנייה"..... והפלא ופלא.... הריקוד הושמע....

מלכתי היחידה

כבר אמר מישהו חכם, איזה סיני זקן אני חושב: "אם תאהב את מה שאתה עושה, תמיד תעשה את מה שתאהב". אם הייתי יודע מה אומר המשפט הזה , הייתי שמח !!! ואם הייתי יודע מה זה קשור לשרשור, הייתי בעננים.

ראפוש, אכן מה קשור? אבל הערב

בקיבוץ נצר סירני אכן עשינו מה שאנו אוהבים לעשות...רקדנו עד כלות החושים רק הקטע המצחיק של האוכל ב- 23.00 הצחיק אותי שוב. הרקדה מעולה עם ישראל שיקר שלימד היום את "ימי התום" ובזוגות את "חושב עליה". חוצמיזה יצא לי לרקוד ריקודים שבד"כ איני רוקדת כמו: הגשם בעינייך (טוב, כמעט נרדמתי בזה, אני מודה), "על סף דלתך" שסוף סוף למדתי כראוי,"אהבה ים תיכונית" ואת "היא היתה בכף ידי" אני עדיין מעתיקה ומתבלבלת...

ידעתי שתשאלי..

אז אסביר לך מה זה קשור, אולי. כפי שנוכחת בעצמך אמש בערב, למעט מה שביקשתי עבורך, קיבלתי בברכה את כל הריקודים ללא טענות ומענות. כל ריקוד רקדתי בהנאה כאלו זה היה הריקוד האחרון עלי אדמות, וכאילו הוא משאת נפשי. בסוף הערב התברר לי, שישראל שיקר "קרא את מחשבותיי", ושם את כל הריקודים שאהבתי וקיוויתי שישים, והרי לך הקשר המפוקפק לתגובתי האווילית מקודם. חוצמזה, נהניתי "על באמת".

יאאאאאאא... גם לי זה קרה...

אתמול בהרקדה חשבתי על "זמן לילה".... לא הספקתי למצמץ מבט... וכבר נרדמתי.

למעלה