קוראת את המלים שלי...

• פותח הנושא Pollo
  • פורסם בתאריך

Pollo

New member
קוראת את המלים שלי...

אפילו לא יודעת איך אני נראה אבל תמיד מחפשת את ההודעות שלי. משפשפת את העיניים וקוראת ביתר תשומת לב. איך יכול להיות שאני מדבר אלייך? עלייך? רק אלייך? רק לקרוא את השם שלי ליד הכותרת מעביר בך רטט. ובקוצר רוח את מקליקה על הכותרת ומתחילה לקרוא בשקיקה מילה אחר מילה. הידיים כבר רועדות קצת, צנרנורת קלה בגוף. הבטן מתכווצת קלות. משפט ועוד משפט ואת כבר מתחילה להרטיב. המלים רצות לך מול העיניים. חום מתפשט לך מהבטן לכל הגוף. הכסא לא נוח. את זזה ימינה ושמאלה. קדימה ואחורה. את רוצה למיטה אבל אני כאן. כל כך פיזי. כל כך מוחשי. לא יכולה להפסיק לקרוא והיד כבר מלטפת את התחתונים הלחים. את כל כך חמה. כל כך רוצה. שלא ייגמר. שלא יפסיק. כבר מזמן התחתונים תלויים על הקרסול הימני שלך. הירכיים החמות מפושקות ואת יושבת על קצה המושב. האצבעות משתוללת בתוכך. את נושכת שפתיים. גוללת בעצבנות עם העכבר ומחזירה את היד בחזרה לחזה. האגן שלך זז מעצמו. קדימה ואחורה. קדימה ואחורה. האצבעות חודרות עמוק יותר ויותר. מהר יותר ויותר. הנשימה שלך נהיית שטחית ומהירה. את מזיעה, נרטבת. קוראת עוד מילה ועוד משפט. המלים נבלעות במוחך ומתפשטות לכל הגוף. את גונחת רוצה עוד עודדדד בבקשההההה אני כל כך פיזי כל כך שם את כבר לא יודעת אם אלה האצבעות שלך או השפתיים שלי שמוצצות ונושכות את הפטמה. את כבר לא יודעת אם אלה האצבעות שלך או הכלי הקשה שלי מבליח לתוכך עמוק יותר ויותר ולא איכפת לך כבר את גונחת רוצה יותר מהר. יותר עמוק. יותר חזקק. מרגישה כבר גלים אלימים של זרם חשמלי חזק מגיעים להלום בגופך. רק לגמור בבקשהההההה.... וההתכווצויות מגיעות. מכות בך שוב ושוב ללא רחמים. את מתכווצת, מתעוותת, ג ו מ ר ת ושקט. אני עדיין איתך. מחבק. אוהב עד לפעם הבאה

Pollo

New member
בשבילך...

את יודעת מי...

למעלה