קוראנים

• פותח הנושא vaiu
  • פורסם בתאריך

vaiu

New member
קוראנים

התחלה של עיצוב דמויות לסרט אנימציה שאני עושה והוא יהיה בערך 10 דקות וזה קוראנים - לא יפנים ולא סינים

vaiu

New member
אגב פרטים

זה צויר בפלאש מספר של אובייקטים לכל דמות עשיתי את זה בלי שום עט דיגיטלית...

השיער של הדמות האמצעית טוב במיוחד

לדעתי. באופן כללי, הכל טוב - האיפיון של הדמויות, הצבעים והעבודה עם האור וצל, רק שאולי כדאי להדגיש אותו מעט באזור הפנים. על הידיים כדאי לעבוד יותר, ולוותר על השכפפול והפיכת כיוון.

SCaToPHaG

New member
רק בשביל לאזן את השרשור

אני בד"כ לא מגיב על כאלה דברים, אז רק בשביל לאזן את הדעה החיובית בשרשור: לדעתי האיור המצורף די רע; לא מעניין, לא מקורי, חיקוי תפל של סגנון בעוט, לא מבוצע טוב, בעיות אנטומיה קשות בהתאם לסגנון, ובעיקר, שוב, מקורי כמו להקת קאברים.

vaiu

New member
אפשר לשאול

למה זה לא מקורי בדיוק?!~ יש אומנות טובה, ויש אומנות רעה, ויש אומנות מעתיקה אתה יכול להגיד שהאמנות שלי טובה, ולהגיד שהאמנות שלי רעה, אבל להגיד שהאמנות שלי מעתיקה זה פשוט בעיטה לביצים הדמויות הם עיצוב מקורי לחלוטין, ואין לך שום זכות להגיד שזה קאבר או משהו

עזוב אותך באמא שך'

אל תיקח ללב. סקטופהג ידוע כמחפש הזדמנויות לקטול והוא תמיד מוצא את הדרך הארסית והמקורית ביותר לעשות את זה. נכון שיש פה כמה בעיות באנטומיה, בעיקר בידיים ובאצבעות וההעמדה של הדמויות היא די סתמית, אבל סה"כ זה נראה חביב ועם פוטנציאל, ובהחלט שלא מצדיק בקורת שטנית.

OrrKislev

New member
נחמד, מסוגנן.

זוכרים את kayoto? זה שמופיע כל כמה חודשים כאן ובפורום אנימציה ואומר "הנה תמונה אחת מתוך סרט האנימציה היפנית שאני עושה". הוא מוזר. הוא כבר שנה עושה את זה, ואני זוכר לפני כמה שבועות שהוא פרסם בפורום אנימציה חתיכת אנימציה קטנה, שלא הייתה ארוכה, ולא הייתה משהו מיוחד, פשוטה, פלאש. לא יודע. זה מוזר.
נחזור לענינינו. נחמד. מסוגנן.

vaiu

New member
לא, זה לא

הוא הגיב לי בפורום אנימציה ואמר שהוא בונה איזה אתר, אבל זה לא אני... אגב, איך עשית את הסימן שלפני ה"זוכרים את.."?

למעלה