קוראניות לשידור

מירב1210

New member
קוראניות לשידור

היי חברים. כפי הנראה עם סיום הסדרה היהלום שבכתר לא יעלו לשידור סדרה קוראנית נוספת. אלא,סדרה מקסיקנית שכבר שודרה בערוץ. האם אנחנו כצופים מושבעים של הקוראניות לא נפנה לערוץ ויוה במכתב או אם יש אפשרות אחרת במייל. לבקש אותם שלא יפסיקו לשדר את הסדרות האהובות . בויוה יש מספיק סדרות ספרדיות. ויוה פלטינה לא כולם רוכשים. אז בואו נעשה משהו...

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifאמ~

קודם כל כבר דיברנו על זה בפורום באחד השרשורים. דבר שני,ערוצי ויוה הם ערוצים של סדרות לטיניות ומן הסתם הם אינם הולכים לשים יותר מ2 סדרות אסיתיות[קוריאניות ליתר דיוק
] בערוצים שלהם. ודבר שלישי,אי אפשר להגיד שיש מספיק סדרות לטיניות,מהסיבה שכפי שכבר אמרתי הערוצים האלה הם בשביל סדרות לטיניות. אולי יבוא יום ונקבל ערוץ שלם של דרמות אסיתיות,אבל בינתיים צריך להסתפק במה שיש ובאינטרנט

b a n a n a 1 7

New member
נכון אבל

תסכימו איתי שאם לא היו מביאים לנו את סאם סון לא היינו מתמכרים לזה, הם האשמים
אז לפחות שידאגו למכורים לסדרות הקוריאניות. גם אנחנו רוצים ערוץ
בינתיים נסתפק בעוד סדרה אחת כי קוריאנית אחת בשבוע ועוד רק בסופ"ש זה די מבאס.

מירב1210

New member
מתוקה-תודה

אני עכשיו עובדת על פניה בכתב או טלפונית לערוץ ויוה אם תרצו או למחלקת התכנים של הוט. הי אם יש במאגר סדרות קוראניות למה לא לשדר. הם שידרו את סדרה שעולה כרגע אחרי גומה...אני מאוכזבת מכך שהם לא מתחשבים בציבור כל כך גדול .

מירב1210

New member
תודה על התשובה

אבל.לא מסכימה עם מהשאת אומרת. זה שזה נקרא ויוה זה לא פוסל את האפשרות לביא סדרות קוראניות. במקרה זה אותה נוסחה רק שקוריאה הם קוראים לזה טלדרמה.ובדספרדיות טלנובלה. ממש שינוי משמעותי לא?!

kiCkiC

New member
השינוי מאוד משמעותי..

עזבי את העניין של האיכות, העדיין המרכזי הוא כסף ואת זה כולם יודעים - דרמות קוריאניות יותר קצרות מלטיניות, 16 פרקים בממוצע והיוצאי דופן ה"ארוכות" רחוקות מלעבור את ה 100 פרקים - מה שאומר שבמחיר של טלנובלה לטינית אחת עם 120 פרקים מינימום שלא לדבר על אלו עם ה200+ פרקים, שאני מאמינה גם יותר זולות מהקוריאניות... (PUN INTENDED) צריך לקנות 10 קוריאניות כדי למלא את אותו זמן שידור. העניין הוא תמיד כסף, ובגלל זה אני לא מאמינה שיפתח ערוץ מיוחד לקוריאניות או אסיתיות בכלל, אלא אם כן הוא יהיה בתשלום. מקסימום יביאו מידי פעם קוריאניות "ארוכות" כמו ג'אנג גום אבל אני לא מאמינה שתפתח רצועה קבועה כמו בפלטינה... THEN AGAIN אולי אני פסימית מידי...

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifולא רק כסף,

יש את עניין השפה.אני חושבת שבארץ יש יותר דוברי ספרדית מאשר דוברי קוריאנית.

ASSIAGIRL

New member
../images/Emo6.gifחחח אני דווקא לא חושבת..

אני בטוחה שיש יותר דוברי ספרדית מאשר קוריאנית...
אני גם אוהבת את השפה הזאת, כי כמו שציינתי הרבה פעמים אני אוהבת שפות, אבל הבעיה היחידה בערוץ הזה, זה שהם מחזירים את אותם סדרות ואת הכי פחות טובות שבהם..(בלי לפגוע או להעליב..) אני אישית חושבת שהמשחק של הקוריאנים מעולה ולא מוגזם כמו של הספרדים.. (שוב, בלי להעליב..) בקיצר כדאי להם להשקיע לפחות בדרמה קוריאנית אחת לפחות במשך השבוע...

Woogy

New member
אפשר לעשות, רק לא להתבייש ../images/Emo70.gif

אני כבר כתבתי על הנושא הזה פעם. אני אנסה להסביר עוד פעם. בערוץ טלויזיה לוקחים ברצינות כל מכתב של צופים, כי כל מכתב שצופה כותב יכול בקלות לייצג מה שאלפי צופים אחרים חושבים אבל לא מתאמצים לכתוב. כך שאם בויוה קיבלו 5 מכתבים של צופים כועסים שנפגעו מזה שלקחו להם משבצת שידור חביבה ושמו במקום משהו שהם לא מעוניינים לנסות לראות, אז בויוה מבינים שככה חושבים כמה אלפי צופים לפחות. אם לעומת זאת יקבלו כמה מכתבים של אנשים שראו את הסידרה, נהנו מאוד ולא מבינים למה לא מביאים עוד אחת מייד אחריה, התמונה תראה להם אחרת לגמרי. אז אתם מוזמנים לפנות אליהם בכל דרך שמתאימה לכם. לכתוב לערוץ ויוה, לכתוב לעיתון שלהם, לכתוב לחברת הכבלים, ואם לא מספיק חשוב לכם כדי לכתוב מכתב אמיתי עם בול אתם לא יכולים להתקשר לחברת הכבלים ולומר להם למה לא מביאים יותר קוריאניות. למיטב ידיעתי גם חברות הכבלים והלויין אוספים מידע כזה ומתייחסים אליו או מעבירים אותו הלאה. תאורטית אני יכול לתת לכם כתובות דואר או מספרי פקס, וגם נוסח למכתב, אבל אם נעשה דבר כזה, אז הכל חסר משמעות, כי אם זה לא מספיק חשוב לכם כדי לטרוח למצוא את הכתובת ולכתוב משהו בעצמיכם, אז אין בזה טעם. אני מנסה רק להוסיף קצת מוטיבצייה למי שכבר נוטה בכיוון כי כל אחת פה יכולה לעשות הבדל גדול. לדעתי מכתב זה הכי אפקטיבי, אני מציע שכל אלו שכותבים מכתב, שולחים פקס, או מתקשרים אליהם בטלפון, יציינו זאת פה כדי לעודד את השאר בכיוון. בבחירות לכל אחד יש קול אחד, לעומת זאת בשליחת מכתבים כל מכתב שמתקבל מייצג דיעה של מאות או אלפי אנשים. יש תת-ענף מדעי שמסביר ומנתח את זה.

Mondsee

New member
שכנעת אותי!

זאת הדרמה הקוראנית הראשונה שלי. אני חייבת לציין שאני מגלה עוד ועוד אנשים שמכורים לה, כאלה שלא הייתי מצפה בחיים שיידעו בכלל איפה ויוה בשלט. י

למעלה