קוראים ספרים?

Double U

New member
יש לי בעיה לגבי "סודות נעורים"

מצד אחד אני ממש אוהב את חני נחמיאס כשחקנית וגם הכתיבה שלה מאוד קלילה (לחיוב כמובן). אבל העלילה יותר מדי טלנובלית לדעתי.

GaluP

New member
זה ספרי קיטצ' כאלו.

לא חושבת שהם ממש מתאימים לבנים..

Angel On Earth

New member
בזמן האחרון לא הרבה אבל בד"כ כן..

אני אוהבת נורא את ווינטר בלו.. אני אוהבת ספרי בנות,רומנטיקה וכו'..

Double U

New member
בהחלט

לאחרונה התחלתי לאהוב ז'אנר מתח, בעיקר הרלן קובן (דיו חיוור, הנעלמים, ההזדמנות האחרונה) - מומלצים!!! פעם אהבתי ספרי הסטוריה יהודית (הבכור לבית אב"י, שרה גיבורת ניל"י) - שגם הם מומלצים כי מהם לומדים הכי טוב הסטוריה. וכמובן הארי פוטר שזה ז'אנר לא מוגדר - כנ"ל, למרות שהספרים איבדו לדעתי את הקסם שהיה להם כשהתחלתי לקרוא (בכיתה ג') בינתיים יש לי שני ספרים לקרוא: אל תגלה/הרלן קובן וחצות מעל סנקטפראקס/כריס רידל ופול סטיוארט

mikmikonet

New member
ספרים...../images/Emo132.gif

אני אוהבת ספרים קלילים כמו "קיץ אחד ביחד" ושני המשכיו...
אבל התחלתי לקרוא לא מזמן גם ספרים מלחיצים כאלה כמו "פרחים בעליית הגג"
זה ממש סוחף, אבל מפחיד. אני אוהבת הרבה סגנונות.

Reichan

New member
צודקת...

אההה פרחים בעליית הגג! ספר כל כך סוחף, אבל כל כך מזעזע :-\

mikmikonet

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo2.gif

אני מוצאת את עצמי שוקעת בספרים האלה! ומצד שני, החולנות... אני עכשיו בחיפושים אחרי הספרים מאותו סגנון, יש לנו בספרייה

Reichan

New member
תשובה ../images/Emo3.gif

אני מאוד מאוד אוהבת לקרוא, אבל לצערי לא יוצא לי יותר מדיי
אני קוראת הרבה ז'אנרים, בעיקר ריאליסטי, פנטזיה, ספרי תרבות [סוג של XD] ואגדות. הז'אנרים האהובים עליי הם פנטזיה ואגדות
הספר האהוב עליי... אין לי מושג. אני אוהבת המון ספרים. הנה רשימה של כמה ספרים טובים שעולים לי לראש כרגע
: הרוזן ממונטה כריסטו / אלכסנדר דיומא שלושת המוסקטרים / אלכסנדר דיומא זכרונותיה של גיישה / ארתור גולדן כבשן הנשמה / מרגרט וייס
האלכימאי / פאולו קואלו ויש עוד כל כך הרבה...
אגב, לאחרונה קראי את הספר "קורליין" [באנגלית, למרות שיש גם מתורגם] של ניל גיימן, את הספר "חברות" של אסתר שטרייט וורצל, והתחלתי לא מזמן את "שוגון" של ג'יימס קלאוול. אני ממליצה על שלושתם, אבל הז'אנרים שונים מאוד. קורליין הוא ספר פנטזיה קליל מאוד, ואפשר לומר אפילו קצת מפחיד. אני מאוד אהבתי
חברות הוא ספר נחמד, ריאליסטי, מעט ילדותי. אם אתם רוצים משהו חביב וקליל - זה הספר. שוגון מתרחש במאה ה-16 [אם אינני טועה], ומספר על נווט שהגיע לארץ היפאנים. הספר קצת אלים ויש בו סצנות של PG13, אבל הוא מאוד מותח ויעניין מאוד כל מי שמתעניין ביפן. יוטוב לכם

GaluP

New member
אממ.

אני אוהבת את כל הספרי נעורים האלו: יומני הנסיכה, סודות נעורים וכל זה. אני, כריסטיאנה פ. ספר ממש מומלץ. זה סיפור אמיתי ומזעזע על ילדה בת 13 שהתמכרה לסמים. עכשיו התחלתי לקרוא את נ.ב. אני אוהב אותך. עד לאן שהגעתי ממש אהבתי. אני גם קוראת באנגלית את Three men in a boat במסגרת שיעור אנגלית. ספר ממש נחמד ומצחיק אבל לא מומלץ בשביל לעשות עליו בוק ריפורט או משהו, אין לו עלילה של אירועים וכאלו.

Angel On Earth

New member
קראתי את אני, כריסטיאנה פ.!!

היה לנו בכיתה ט' סמינר נגד סמים וראינו גם את הסרט...

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gifאני תמיד רוצה לקרוא אותו

{אני כריסטיאנה פ'} אבל לא יוצא לי
חברות שלי קראו ולפי מה ששמעתי זה אחד הספרים החזקים

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifקיי

אני קוראת ספרים, המון המון D: אין לי ממש ז'אנר אהוב
אני לא במינה בזה כל-כך ^^" אני אוהבת במיוחד ספרים על סיפורי נעורים וזה
והארי פוטר כמובן O: והכי אהבתי את שני ירחים של שרון קריץ'. ספר חזק.

Snow fairy

New member
הממ...

אין ז'אנר מסויים, הכל הולך... המלצות? הארי פוטר כמובן;] סדרת מדריך הטרמפיסט לגלקסייה מלאכים ושדים צופן דווינצ'י על העיוורון [שעוד לא סיימתי, אבל בינתיים הוא אחלה] אלבי סיפורי אבירים
פוליאנה סוד הגן הנעלם מישהו לרוץ איתו זכרונותייה של גיישה ואיך אפשר לא- הנסיך הקטן:]

Under the GUN

New member
אמא שלי קראה את על העיוורון

ועכשיו היא קוראת את ההמשך.. על הפיכחון או משהו כזה

../images/Emo65.gif

- המשחק של אנדר וכל הנלווים לו... - הארי פוטר - כל הספרים של פיינדר - פרנויה, המנכ"ל, רצח בעיניים - 'משחק השעות' של באלדאצי' - דן בראון וספריו, במיוחד 'מלאכים ושדים' מה שכן, אני פשוט לא סובל את טולקין.

למעלה