קוראים ספרים?

קוראים ספרים?

ואם כן, איזה ז'אנר אתם קוראים? איזה ספר הוא האהוב עליכם? ואם יש לכם המלצות לספרים שאהבתם

אני...

אני קוראת מלא ספרים, אני מאוד אוהבת לקרוא
. אני בעיקר קוראת ריאליסטי ולעיתים גם מד"ב, למרות שאני לא הכי אוהבת, זה ממש תלוי איזה ספר
. וספרים שקראתי ואני ממליצה עליהם: שני ירחים-שרון קריץ' (הספר האהוב עליי
.) האלכימאי- פאולו קואלו. ורוניקה מחליטה למות- פאולו קואלו. התפסן בשדה השיפון- סלינג'ר. רודף העפיפונים- חאלד חוסייני. טרילוגיית 'חומריו האפלים'- פיליפ פולמן.

Under the GUN

New member
חומריו האפלים שולט!!!!111אחדאחד

אני עכשיו לקראת הסוף של הסכין המעודן ואני נהנה מכל שניה.. טרילוגיה גאונית

eladan1

New member
אמ..

בדרך כלל אם יש ספר מפורסם שיוצא אני קוראת כמו "מישהו לרוץ איתו" "הארי פוטר" צופן דה ונצי וכדומה.. אבל יש סידרה כזאת של נוגה מירון... משו עם חרות.. שחכתי.חחחח אבל ממש מעניין

הממ..

אני דווקא ממש לא אהבתי אותו. סתומרת, את הראשון והשני היה לי כיף לקרוא, באמצע השלישי נשברתי. זה פשוט נמרח יותר מידי! אבל אחר כך סיימתי וניסיתי את הרביעי, ושוב! זה פשוט נראה לי כזה מיותר למרוח שישה ספרים על נושא שמיצה את עצמו כבר בספר השלישי. ובכללי- אני קוראת ה מ ו ן ! ! ועכשיו יש לי ערימה ענקית של ספרים לקרוא ליד המיטה, וזה ממש נחמד :) וספר אהוב: הספר הכי טוב שקראתי עד עכשיו- "צלה של הרוח". הוא באמת אחד הספרים המעולים. מומלץ מומלץ מומלץ :]

P i x i e s

New member
אני

קוראת את רוב סוגי הספרים. הארי פוטר לדוג' הם ספרים שהתייאשתי מהם כבר. ארוכים ולא מסוגלת להתרכז. אני אוהבת מתח, רומנטיקה, ציניות, צחוקים, דרמות.. כל מיני. :] האהוב עליי? יש את כל הסדרה של לואיז רניסון (בפי העם הסדרה מכונה "'ג'ורג'יה". לכו תבינו.) יש את "התמכרות ועוד סיפורים" של רם אורן, יש את "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" של מארק האדון. המון.

איך אפשר לא לקרוא הארי פוטר? ../images/Emo3.gif

חחח סתם. אני אחת שאקרא את כל הספרים, אבל רק פעם אחת. תמיד יש את המכורים האלו שחייבים לקרוא כל ספר 10 פעמיים
. ודווקא אני לא אוהבת את הסדרה הזאת, אם את מתכוונת אליה. סדרה כזאת של יומנים של ילדה מתבגרת, נכון? לדעתי זה ממש שטחי ומפגר =/.

Angel On Earth

New member
המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה!

קיבלתי אותו ליומולדת אבל עוד לא התחלתי לקרוא אותו.. על מה הוא בכלל?

B a m b o o k

New member
זה על ילד אוטיסיט שמנסה לפתור

תעלומה של מי רצח את הכלב של השכנים (אם אני לא טועה) והוא גאון במתמטיקה

Double U

New member
המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה

קראתי אותו ומאוד נהנתי. בספר מסופר על ילד כבן 15 (כריסטופר), בעל בעיות תקשורת אך גאון במתמטיקה. בספר הילד הוא כביכול המספר והוא מתאר את החיים שלו, תחביביו ועוד. חוץ מזה יש את העלילה המעניינת ודרכי ההתמודדות של כריסטופר איתה. המבנה עצמו של הספר והפרקים מעניין כי המספרים לא עולים בסדר של 1, 2, 3, 4... אלא בסדר של 2,3,5,7,11... (אפשר לנחש למה ומי שלא מצליח - שיקרא את הספר). וגם לא כל הפרקים קשורים לעלילה המרכזית אז לא להתבלבל ופשוט לקרוא את הספר בנחת ולהנות.

Under the GUN

New member
זה לא מבלבל בכלל

פרק שהוא מספר את הסיפור ופרק שהוא מספר על איך שהוא כותב (כאילו, אם המורה הזאת שלו והכל) ספר מעולה

B a m b o o k

New member
ברור שקוראת!

משיהו לרוץ איתו-דוד גרוסמן יש ילדים זיגזג-דוד גרוסמן צילה של הרוח- לא זוכרת של מי צופן דה וינ'צי-דן בראון ואוו יש המון אבל אני לא זוכרת עכשיו בגרוש

Angel On Earth

New member
הו,יש אצלנו ילדים בשכבה שלומדים בספ

בספרות את 'יש ילדים זיגזג'..חחחח

נמ.

אני מאוד אוהבת לקרוא. יש לי סלידה מספרי אימה וכאלה. אה כן, אני גם סולדת מהארי פוטר. לא יודעת, התחלתי לקרוא והשתעממתי אז לא המשכתי....הבאתי את הספרים לבת דודה שלי
מה אני כן קוראת? אני די אוהבת ספרי מתח כאלה. גם קומדיות יתקבלו בברכה
בין האהובים עלי נמצא "אני אתגבר" של דבורה עומר. דודה שלי הביאה לי אותו עם עוד כמה ספרים, וממש נהניתי לקרוא אותו....הנאה ביחד עם התרגשות ועצב והכל ביחד. ממליצה בחום. עוד ספרים שאני ממליצה? אממ.... כל הסדרה של "סודות נעורים"- חני נחמיאס. שבה את ליבי. ילד האריות- כל הטרילוגיה למרות שעד עכשיו קראתי רק שניים מתוך השלושה...אני באמת צריכה להתחיל אותו. אנה פרנק- יומנה של נערה {הגרסה הכי חדשה שיש....זאתי ה"לא מצונזרת" כביכול}. התחנה טהרן- דבורה עומר. קראתי חצי ממנו לפני כמה שנים, ולא ממש התעניינתי אז בספרים, אבל בנושא שלו אני מתעניינת מאוד עד היום, לכן רכשתי אותו לא מזמן ואני צריכה לקרוא אותו שוב. יעל ואני- איטו אבירם. אני אישית קראתי את 5 ו-6, אבל אני בטוחה שכל השאר גם טובים. לא עולים לי עוד בראש....אבל יש לי עוד המלצה- תקראו, והרבה!!! {למרות שאני רואה שדווקא כן קוראים פה, בניגוד להרבה חברים שלי שלא מסוגלים להחזיק ספר ביד.}

למעלה