קוראים לזה נוסטלגיה?

עבריה*

New member
קוראים לזה נוסטלגיה?

או סתם געגועים מלנכוליים כאלה, לריח הגשם של פעם, לשעות הרבות שבילינו ברחוב במשחקים עם חברי אמת כאלה? למגע של אבא - כף יד חמה ורחבה שבתוכה מרגישים את הבטחון והאהבה? לאדמה שהעלתה ריחות צעירים, לקולות של פעם, לשירים האלה שרק מושמעים בטעות היום וכבר הדמעות מתחילות לטפס במעלה הגרון ופוחדות לברוח מהעיניים? איך מגדירים נוסטלגיה בנימה צחקנית כזאת מבלי להיעצב על כל הדברים שהיו ולא יחזרו עוד לעולם? לשמיכת הפוך הזאת שמכסה בשעות שישי אחרי הצהריים את האפרוריות של החורף ונותנת לשבת ריח וטעם שונים כל כך... איך אפשר לקרוא לנוסטלגיה מבלי לשמוע את אמא אומרת "מאמינקה שלי" ולא לבכות? שישי אחר. שישי של געגוע.

ברוכה הבאה עבריה* ../images/Emo20.gif

עשית לי חם בלב ו"נעימים בנשמה. שבת שלום של געגוע גם לך,

שקדי

New member
ולשתיכן חונה ועבריה.............../images/Emo39.gif

שבת עם זמן איכות נוסטלגי........ והווה נפלא לא פחות..................

ולך שקדי....................../images/Emo49.gif

כלומר מזל"ט לבת השמונים. ושהכל ילך חלק הערב - טרחת\ם כל כך... תגיד, נשאר עוד מישהו מדור המייסדים ? מישהו שנושק לגיל 100... אגלה לך סוד, בעבר הרחוק (סוף שנות השישים) ביקרנו מספר פעמים בגבע אצל משפ´ שליש...ותיקים ותיקים... ושוב בהצלחה הערב ורק שמחות... אמן ואמן שבת שלום! נ.ב. מישהו ראה\שמע משו מהחבירה מנהלת ?????

טרה10

New member
לשקדי לאחר שעברתי את המחסום שהוקם

בפתח הפורום, ומזל זלא הפשיטו אותי וצילמו גם. צילום אחד מהמוצרים של קיבוץ גבע ומפעל שקדיה. כה לחי עד 120.

שקדי

New member
תודה טרה...................../images/Emo22.gif

אכן איטיות התפוז מעצבנת לעיתים מזומנות ואני חופז לי לחדר אוכל כי בנוסף לכל אני משרת את הציבור ביום חגנו כמגיש ומפנה בחדר האוכל לפני שאתפנה לחגיגות באולם לא פשוט לשמוח בקיבוץ...............

ez2

New member
טרה יקירי. טוב לשוב ולפגוש חיילים

זקנים (שאינם מתים. רק דוהים ונעלמים [פיידינג אאוט באנגלית מתאים יותר]). תסביר בבקשה איך הכנסת את התמונה לגוף ההודעה. גלי10 ז´ל נתנה פעם מרשם ארוך ומסובך לזה, שהתאים ליואל. אבל אני בטוח שהשיטה שלך פשוטה ומוצלחת יותר (עובדה, זה עובד).

טרה10

New member
מה זותמרת..איך הכנסתי מישהו החזיק

ת´נר ואז הידיים היו פנויות אבל בחיי שגם אני הופתעתי באמת איך לא יודע!

איזי, למה? למה???

הדבקת לגלי שלנו את הכינוי ז"ל? היא לגמרי לא ז"ל דיברתי איתה היום היא רק עסוקה קצת ובקשר להדבקה מאד פשוט רק מדביקים המערכת עושה את שלה אבל אבדוק שוב מדביקה לכם חנוכיה שהיא פרק דינוזאורים במציאות היא יותר טוב לצלם לא הצלחתי כראוי חג שמייח

ez2

New member
פנטי, התכוונתי שפרשה לה מהעולם

הווירטואלי. שמח לשמוע שהיא עוד חיה (איפה שהוא). ובקשר לתמונה, דווקא הדבקתי אחת ו- לא רק שהמערכת לא מכניסה אותה לגוף ההודעה אלא שגם מכנה אותה dt3 (במקום jpg כנדרש) מנסה שנית, עם הלוח לאוהבים הלוח הזה יעשה סו´ס סידר בחיי המין הסוערים - סטנדרטיזציה. תחשבו, מחר ב-9 לחודש כולם מושיבים אותן על ה... ברברס. בכל בית ובכל מושב אחורי. (הן גם יכולות להתישב בעצמן)

שקדי

New member
שאני אבין...................../images/Emo2.gif

אין איזה יום או שניים למנוחה.........

magy

New member
ומי שנולד ב-29 בפברואר....??????.

הלוח לא עבורו.....

שקדי

New member
תודה חונה......האמת................

גם אני תהיתי היכן היא החבירה מנהלת?????? הלללללוווווווווווו מאגיייייייייייייייייייייי

מזל טוב שקדי ביום הולדתכם

שיהיו לגבע שנים נפלאות של חברות אמיצה וחקלאות פורחת ובתים מלאים ופרצופים מחוייכים ושיר בלב ובפה וגם לך באופן אישי

עיניים

New member
מצטרפת לפנטזיה

באיחוליה ליום ההולדת של קיבוצכם, שקדי. הלוואי שיהיו לכם עוד הרבה הרבה שנים נפלאות.

זהבוש

New member
שקדי מצטרפת אני לכל המברכים

ומאחלת לקיבוצכים הרבה סיבות לשמוח , במיוחד בימים טרופים כאלה, שמחה היא תמיד דבר חשוב, ואם אפשר אז למה לא? שרק נשמח כל החיים, איך שאימי הפולניה אומרת תמיד.

שקדי

New member
תודה לזהבוש ולבנות החביבות.........

טוב שיש לבן אדם חבירים וידידים.........כמוכן.....

למעלה