קוקי וובה..?!

lironaaa

New member
קוקי וובה..?!

מתי אתם באות אלי..?! או הפווך...!!! כול החופש לא ראיתי אותכם...:):):) מחר אני בנתיבות דברו איתי....! אני עפתי..:9

בנוות ?

אני מבקשתת- בבקשה לא לרייב, כולןן בסוף יראו אותנוו ! חחחח = D חוץ מזהה ששבוע הבא אנחנו מתחילות ללמוד אז אם לא ייצא השבוע הזה להיפגש, תראו אותנוו ביום הראשון של הלימודיים. חחחח = D וואי- אתן מאמינוות שאנחנו יום ראשוןן הבא לומדותת ?! וואי איך עבר החוופש מהררר .

../images/Emo10.gif

הבטחתתתם : [[[ כןן אהה .. יום שני מתחילים , לא ?

Tsooooofa

New member
יום ראשון ! ללללללללללללללללללא

טוב נוו לפי דעתי מצינו את החופש.. לא יזיק לחזור לשגרה קצת.. וחוץ מזה התגעגעתי אליכככככככככככככככם !

חחח כןן אהה [[ :

באמת מיצינוו
וגמממאני התגעגעתתתתתי
וואאאי חח מעניין מי בסוף תהיה המורה שלנוו ..

צווווווווווווופ ?

חחחח ואאאאאאאאאאאאאי , לירון אומרת שאמא שלה פגשה את ליליאאאן והיא אמרה לה שחדווה תהיה המוורה שלנננננננננננננו
דיי זה הווללללך להיות כככככיף

Tsooooofa

New member
יששששששששששששששששששששששששששש

ווווווווווואאאאאאאאאאי איזה כיףףףףףףףףףףףףף !!!!! את לא מבינה איך אני מתרגשת פה אעאעאעעאעאעאעאעאעעא חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוווווווווווווווווווווווו הוווו ! יייא מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאן
איזה כייכיכיכיכיכיכייףףףףףףףףףףףףףףףף ץרקחי,ץךלקחףךקכעפי[

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח DDDDD:

גמממאני מהזזזה התרגשששתתתתתי
חחחחחחח , איי הימים הטובים קרבים ובאים DDDDD: חחחח זה אשכרה הולך להיות ככככיף [[ : חדווה המממעבוולה

חחחחח = D

א. החופש בכלל לא מפריע ליי- ואני לא יתנגד אם יבואו ויגידו לי עכשיו שהחופש ממשיךך :D :D ב. זה שחדווה הולכת להיות המחנכת שלנוו זה אולי כיףף כי היא מפגרתת . אבל אם כל זה שהיא מפגרתת- בתוור מחנכתת !?!?!? וואי, וואי - אני לא רוצה לתאר את זהה !!

Shai C

New member
למעלה