קוקיס!!!

Milky Boan

New member
קוקיס!!!

קנו לי את העוגיות שרציתי!!!

חחחחחחחח...../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif

יאללה חבר'ס!!! שרשור תמונות של עצמנווווווווווווווו כל אחד שולח תמונה שאף פעם הוא לא שלח, אלא אם כן אין לו אחת כזאת... אני הזאתי עם החולצה הצבעוניתתתתת

I AM MOJO JOJO

New member
זאת בטח לא את....

ודבר שני,איך אפשר בכלל להתלהב מעוגיות?! מאוכל?! אני כבר אמרתי,שום תמונה שלי לא תישלח לכאן,לא מבחינה שאני לא רוצה, מבחינה שאני רוצה שתהיה לכם הפתעה במיפגש,שלא תגידו ישר,"אהה,הנה תום", זה צריך להיות הפתעה.... את חן למשל,אני אזהה צ'יק צ'אק,כי מרוב תמונות שלה,אני כבר מתחיל לחשוב שהכרתי אותה מאז ומתמיד,אבל אותי....

Milky Boan

New member
אבל אלה קורקיס!!!!!!../images/Emo3.gif

זה טעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ממממ...../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif

קודם כל, לא נראלי שאתה תזהה אותי כי במציאות אני לא נראית כמו כאן ואלו תמונות דיי בערך ישנות... אבל אניייייייייייייייי אני אזהה אותך לפני כולם!!! קודם כל-כי יש לי תמונה שלך שמורה טובטובבבבבבבבבבב וגם כי אני הולכת לפגוש אותך מחר... נכוןןןןןןןןןןןןןןןןן

I AM MOJO JOJO

New member
כן,בעזרת השם אני אוכל לבוא מחר,

אבל אם לא,אז במיפגש,למרות שניראה לי שכן,אלא אם יהיה שינוי דרסטי בתכניות ואלוהים יסרב בכל תוקף שאני אבוא למונסטון. ומה?! שמרת את התמונה שלי?!?!מה אני אעשה,כל ההפתעה הלכה לי?!!! אני יודע,אני אתאבד,נכון רעיון טוב?

לאאאא../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif

אל תתאבדדדדדדדדדדד
חחחח...בצחוקקקק אז מחר אתה יכול או לאאאאאאאאא

I AM MOJO JOJO

New member
כן,כן,אני יכול,

התכוונתי בעייה שאני אהיה חולה פתאום או משהו.... אבל אנל'א יכול להביא חבר,כי למרות,בכל זאת אני גר בירושלים, ואפילו שירושלים קרובה לתל-אביב,וההורים שלי מאוד אוהבים לבוא לשם, חבר זה קצת מוגזם,אבל אני אשמח אם את תביאי חברה!! ומיצטער שאנל'א עונה לך באישי,זה פשוט לא עובד!! ו.... איך העונה החדשה של הסידרה הכי קדושה בהיסטוריה לא מעניינת אותך,הא?! תתביישי לך!!

חבלללללל../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif

אבל מה, אם אתה כבר בא, תוכל להביא עוד חבר חתיך איתך ואני אביא חברה... כאילו...איך שאתה בא...שהוא יבוא איתך...טוב חפיף לא משנההה... ולא ממש מעניין אותי פרקים והכללל...
אז מחר ב17:00
ואתה לא תהיה חולההההה חס וחלילההההההה

I AM MOJO JOJO

New member
וואלה,אם הייתי יכול הייתי מביא את

דורון,הוא בדיוק ניזרק לא מזמן באכזריות ע"י חברה שלו,והיינו יכולים לשדך בינהם.... הוא חתיך דווקא.... תראי:הוא שחום,יש לו שיער שחור,שרירים גדולים לאללה,והוא מה-זה נחמד. חיסרון:קצת תינוקי,קצת הרבה תינוקי. עוד חיסרון:אוהב לאכול,אוהב מאוד לאכול,זולל כמו חזיר!! אבל הוא לא שמן,אל תדאגי.

I AM MOJO JOJO

New member
אוקיי,אני לא חושב שהן יתאימו לדורון

חוצמזה,בסוף לא באתי,כי לא הייתי יכול,אבל לא נורא,המיפגשפורום יעשה את שלו....

Milky Boan

New member
אוו...מי זה דורון? אני פנויה... ../images/Emo3.gif

סתאאאאאאאאאאאאאאם

למעלה