קוקטיליי שכבות

Eytan1234567890

New member
קוקטיליי שכבות

לאור השיחה שהיתה פה על b-52 רציתי לשאול איזה עצות יש לכם בהכנת הקוקטיילים עם שכבות. בסגנון b-52, בין-לאדן, b&b, blowjob וכדומה. פשוט אף פעם לא יוצא לי השכבות וזה תמיד מתערבב לי.

jonnieblue

New member
תשובה

כאשר אתה מכין קוקטייל שכבות חשוב לשמור על הסדר של המזיגה לפי משקל סגולי. כשאתה מוזג תשתמש בכף ברמנים ושפוך בעדינות את המשקאות דרך הידית כאשר ה"פנים" של הכף הם לכיוון מטה ככל שהמשקה ימזג יותר בעדינות כך יותר סיכוי שהשכבות לא יהרסו.

siete

New member
השיטה שלי

מעולם לא הצלחתי עם הפנים של הכף למטה. אולי לא הבנתי אותה. אני עושה את זה בשיטה (לא מקובלת) מניחה את הכפית מעל לשכבה הקיימת (כף כלפי מעלה) ומוזגת לתוך הכפית. המשקה הנמזג נאלץ להעצר בכפית המפרידה בין השכבה הקיימת לשכבה שאני מוזגת - ולכן אין ערבוב.

Eytan1234567890

New member
איך את עושה את זה?

הרח בכוס שוט הכפית בחיים לא תיכנס במאוזן לתוך הכוס, אלא רק באלכסון.

thenewone

New member
כן גם אני לא הבנתי מה את עושה.

הכי פשוט, כפית, אפילו לא של ברמנים, סתם כפית. לשים על הכוס שוט עם הפנים כלפי מטה ולמזוג ממש בעדינות, ממש בטיפטופים לפחות בהתחלה. וחוץ מזה פה חייבים שהאלכוהול יהיה איכותי, כי למשל טריפל סק יתערבב, קוואנטרו לא.

Javelin

New member
זה למען האמת די פשוט

פירסמתי כאן בעבר איזה תמונה של שכבות שעשיתי, ואני ממש מתחיל בנושא, פשוט תחזיק את הכפית הפוך, כלומר החלק שבדרך כלל אוכלים איתו בכף ידך, והחלק המאורך בתוך הכוס, אם אין לך כפית ארוכה (בקצרות הידית קצרה ועבה, וצריך בדיוק להפך ארוכה וצרה), אפשר להשתמש בסכיר מטבח רק הפעם להחזיק אותו רגיל.

Eytan1234567890

New member
אם מישהו יוכל לשים כאן תמונה

של איך הוא עושה את זה אני אודה לו מאוד!

siete

New member
בוקר טוב

הכפית שלי ממש רזה קטנה ויש לה ידית ארוכה, והיא נכנסת באלכסון, אבל הכף עצמה קעורה, אז יש חלק שכמעט מקביל לשכבה. אולי סתם יש לי כפית שווה... חוץ מזה את רוב השכבות עשיתי לתוך Campagne Flute ולא לתוך שוט ככה שזה רמאות... כי הוא יותר רחב ויש שם המון מקום.

yonien

New member
זו השיטה שלי

בשוטים-פשוט תצמיד את הפורר לדפנה של השוט ותגרום לזרימה איטית מאוד בהתחלה ע"י חסימה עם האצבע של מרבית הפורר.אחרי שיש כבר הפרדה אתה יכול להרשות זרימה קצת יותר מהירה(עדיין עם האצבע).כמובן שחשוב למזוג לפי המשקל הסגולי.בד"כ-יותר מתוק/סמיך =יותר כבד. בקוקטיילים ארוכים, תמזוג מרכיב אחד,שים קרח ותמזוג את השכבה הבאה על קוביית קרח-וגם את זו שאחריה.

siete

New member
2 שאלות

1. חסימה של האצבע, אתה מתכוון לכסות את החור הקטנצ'ק השני? 2. לא נהוג תמיד לשים קרח ראשון כדי למנוע השפרצות? מה היתרון בלשים את הקרח אחרי השכבה הראשונה?

yonien

New member
2 תשובות

אם תשימי קרח לפני השכבה הראשונה לא תקבלי הפרדה הכי טובה-לא חשבתי אף פעם למה זה קורה וזה גם לא הכי משנה-זה לא עובד... ולגבי החסימה-אני דיברתי על החור של המזיגה,אבל אני מניח שגם החור הקטן טוב לזה כי זה חוסם כניסה של אוויר ומאט את המזיגה-תנסי.

siete

New member
איכס - זה נשמע ממש לא מקצועי ../images/Emo5.gif

אתה מרמז שאתה נוגע במשקה של הלקוח? או שסתם לא הבנתי את אופן המזיגה?

למעלה