קוקטייל עד הבית?

intengo

New member
קוקטייל עד הבית?

היום אני ואישתי חוגגים 6 שנות הכרות (הכרנו במסיבת סילבסטר). רציתי להפתיע אותה בבית עם קוקטייל שאותו שתינו באותה מסיבה מיתולוגית (עבורנו, כמובן). אני יכול לרכוש את כל המרכיבים ולהכין לבד, העניין הוא שאנחנו לא שתיינים גדולים, אין לנו אלכוהול בבית, ולא משתלם לי להוציא מעל 500 שקלים עבור כוס חד-פעמית. יש למישהו פיתרון? פאב שעושה TAKE AWAY, למשל?

Padod

New member
אולי

SERGOS בעבר ניסו לעשות משהו דומה, אתה יכול ליצור איתם קשר ולשאול - למרות שאני באמת בספק אם זה הצליח להם. אולי אם תספר לנו באיזה קוקטייל מדובר נוכל לעזור לך עם מרכיבים ומתכון.

פיתרון פשוט

לא חייב להיות אותו קוקטייל... צא לפיצוציה הקרובה, בהשקעה של 70-80 ש"ח תוכל לקבל בקבוק וודקה כמו פינלנדיה או סמירנוף בקבוק של מיץ חמוציות או כל מיץ טבעי אחר שאתם אוהבים, לערבב קצת מזה והרבה מזה - ויש לכם מספיק לכל הערב

farlow

New member
מהיום להיום זה קצת בעייתי

אני לא שמעתי על פאב שעושה טייק אוויי. באיזה קוקטייל מדובר? תפרט.. יכול להיות שאתה יכול לקפוץ לאחת המסעדות במרכז שמגישות קוקטיילים, או לפאב שפתוח אחרה"צ (כדוגמת הנורמה ג'ין), להזמין את הקוקטייל ולהביא איתך בקבוק..

Wine Guy

New member
איפה אתה נמצא? איזה קוקטיל?

הרעיון שכבר כתבו לפני נשמע טוב... גם לבר שפתוח אחה"צ, קח איתך בקבוק קטן (או כלי קיבול אחר) וקנה מהפאב את הקוקטיל בכמות שאתה רוצה... אם תענה לשאלות שבכותרת נוכל לכוון אותך אפילו טוב יותר... סחטין על ההשקעה! ובהצלחה!

intengo

New member
עדכון - תודה לכולם, הרעיון עבד

על פי המלצתכם, נכנסתי אתמול לפאב השכונתי עם בקבוק ליטר וחצי שנוקה ביסודיות ויובש. אין ספק שהבקשה נחתה עליהם פחות או יותר מהירח ... הברמן העביר אותי לאחראי המשמרת, שהתקשר למנהל הפאב, שהיה צריך לבדוק, וחזר אחרי כמה דקות עם האישור. בדקו את תעודת הזהות שלי בערך 5,000 פעם, למרות שעברו 15 שנים מהיום שבו חגגתי 18... הקוקטייל אכן הפתיע ... ושימח ... למרות ששנינו כבר שכחנו את הטעם של אותו הקוקטייל מזמן. אגב, מישהו מהעבודה הפנה את תשומת לבי שהיום מוכרים בקבוקים עם קוקטיילים מוכנים: http://www.goodwines.co.il/64147/maitaicocktail לא יודע מה זה שווה, אני מעריך שזה פחות איכותי מקוקטייל "אמיתי". תודה חבר'ה.

למעלה