קוקטיילים

imprezer

New member
קוקטיילים

שלום רציתי לדעת אם יש קוקטיילים שנשים יותר נוטות לשתות או להפך גברים..יענו מה הקוקטיילים הגבריים יותר?

חבל

בתור מי שמאוד אוהב מילקשייק בננה, באנשי הוא לדעתי קוקטייל נהדר. לגבי קוקטיילים "נשיים" וקוקטיילים "גבריים": גבריים - ראסטי נייל נשיים - קוסמופוליטן (סקס והעיר הגדולה...), אורגזמה ושאר הקוקטיילים החלביים (כגון באנשי). למרות שבשנים האחרונות יש נטייה של נשים לצרוך ויסקי, ולכן ראסטי נייל גם הוא הפך לדו מיני... רק שתדע שרוב המשקאות הנמכרים בברים הם לא קוקטיילים.

אני מדבר על משקאות לאו דוקא טעימים

..אלא משקאות חזקים ואיכותים בשביל הראש ..כשאתה במסיבה במועדון ורוצה לתפוס ראש ולהתפרק. ..מה כדאי להזמין? מקווה שהבנתם אותי..

לא ..אתם בטח חושבים שאני ילד קטן...

הכוונה איזה משקאות כדאי לשתות בשביל הרגשה הטובה.. ולא משקאות כמו קוקטיילים וכאלה..כי קוקטיילים הם לא חזקים במיוחד וכדי להשתכר צריך לשתות הרבה..והרבה כסף..

ovedy

New member
?!

אם כסף זאת הבעיה שלך קנה בקבוק קגלביץ' ב 40 שקל (וזה עוד יקר!) תפרק אותו עם החבר'ה ותיכנס בראש שאתה רוצה. אם אתה רוצה לשבת ולהנות מהמשקה כמו בן אדם, תפתח את הטעם שלך קצת ויסקי קצת וודקה קצת קוקטיילים קצת עירבובים (לא הכל ביחד מן הסתאם) ותיראה מה אתה אוהב יותר ומה קל לך לשתות יותר, ככה תדע מה אתה רוצה. אתה לא יכול לבוא ולבקש מאנשים לדעת מה הטעם שלך מה רצונות שלך.. תנסה מהכל תישאר עם מה שאתה אוהב, אם יש לך מזל אתה תאהב הכל :] חח

לא חבל על הראש?

קגלביץ' זה סכנה גדולה
רוצה לתפוס ראש אבל לא למות מזה באותו ערב? אל תשתה את הזבל שנותנים בחינם במסיבות. אני ממליץ על טקילה סבירה עד בינונית, כמו סאוזה או קוארבו, ייגרמייסטר גם משקה סביר. בכל מקרה, לא יותר ממספר שוטים בודדים -- ותן לעצמך זמן בין שוט לשוט. אם תשתה 5 שוטים אחד אחרי השני לא תרגיש כלום חצי שעה ואז פשוט תתמוטט. תשתה אחד, תשתה מים (לא שלוק, 2-3 כוסות), ורק אז תמשיך -- ככה תתן לאלכוהול לתת לך באז, אבל עדיין תדע מתי לעצור (בשאיפה לפחות
)

באמת עזרת לי כי...

אנחנו נוהגים לשתות הרבה בבת אחת..מה שמסביר למה אני לא מרגיש כלום ואז פתאום אני על הרצפה...

dburac

New member
שמע...

אתה מפחד ממשהו ? אתה מפחד לצאת פחות גברי ... ? שתה מה שבאמת אתה אוהב לשתות ויודע לשתות, עולם האלכוהול לא צבוע בוורוד וכחול, יש סטיגמות ... מעניין אותך הסטיגמות... חבל. רוצה להיות גבר גבר שתה וויסקי וויסקי, בירה בירה, רוצה להיות נשי, תשתה קוסמופוליטן, באקרדי בריזר, דיקרי וכו', אבל תכלס תעשה מה שבא לך

למעלה