קוקטיילים

רחלמר

New member
קוקטיילים

מה אחוזי ההצלחה מאז שנת 1996 ועד כה עם הקוקטיילים לחולי איידס?

Jony Jerusalem

New member
הקוקטיילים

הקוקטייל הוא הדבר שבעצם מצליח להאריך את חייו ואת איכות החיים של נשא האיידס. הקוקטייל בנתיים מוכתר כהצלחה גדולה. יש פעמים שהקוקטייל מפתח עמידות בפני הנגיף אבל אז בעצם ישנם תחליפים אשר נותנים פתרון טוב אחר. בכל מקרה איכות החיים של נשאי וחולי נגיף האיידס עולה פלאים עם לקיחת הקוקטייל. אני יכול להעיד על עצמי שמאז שהתחלתי לקחת את הקוקטייל איכות החיים שלי השתנתה עד לבלי הכר ואני מרגיש טוב כמו שמזמן לא הרגשתי כך. זה עדותי.

רחלמר

New member
תגובה ומחכה לתשובה

מדובר בגיסי שחולה באיידס והוא כבר כמה חודשים מקבל קוקטיילים, האם אתה , ג´וני, יודע את אחוזי ההצלחה בשימוש בקוקטיילים לעומת הכשלון? וכשמדובר בלהאריך בכמה שנים מדובר?

Jony Jerusalem

New member
תגובה בנושא קוקטייל

כידוע לי אחוזי ההצלחה בטיפול בקוקטייל הם גדולים. לראייה אני יכול להגיד על עצמי ומצבי. סטטיסטיקות אני לא יודע ולא מכיר רק ידוע לי שהיום מטופלים חיים שנים טובות וארוכות. שיגיע ד"ר רשפון ב 4 לחודש אני מאמין שהוא יוכל לתת נתונים יותר מדוייקים מניסיונו ומקצועיותו.

שיעור הצלחת הטיפול באיידס

הטיפול ב"קוקטייל" קיים מאז 1996. הרוב הכריע של המטופלים חי בריא באיכות חיים טובה. לאור השנים המועטות של קיום טיפול זה,לא ניתן לאמר בדיוק כמה שנות חיים הוא מוסיף. ניתן לאמר שהוא מוסיף הרבה שנים. מצד שני, הטיפול אינו מסלק את הנגיף מן הגוף אחת ולתמיד: מרגע שהטיפול מופסק, הנגיף "מרים ראש" וחוזר לדם.

למעלה