קוקטיילים עם גין

avishaybi

New member
קוקטיילים עם גין

פתחתי בר קטן בבית וקיבלתי מחבר מתנה גין. איזה קוקטלים ניתן להכין עם גין, כרגע יש לי בבר דרמבוי,יגרמיסטר, סאוטרן קומפורט וויסקי. כל המלצה תתקבל בברכה.

LaDjA

New member
קנה וורמוט, תכין מרטיני.

בשייקר: כפית וורמוט כמה קוביות קרח. לערבב כמה פעמים בכפית. להוסיף מנה (60 סמ"ק) ג'ין. לערבב. לסנן לכוס מרטיני מקוררת מראש.

siete

New member
שאלה מצחיקה

פעם ההגדרה של קוקטייל היתה ג'ין + אפריטיף ארומטי + ביטרס. זה כמו לשאול היום איזה גזוז אפשר להכין עם CO2... ג'ין מתערבב מצויין עם וורמוט ויינות מחוזקים אחרים. אם תקנה וורמוט יבש או אדום (כ50 ש"ח) יש דיי הרבה קוקטיילים שתוכל להכין. לעומת זאת, כל המשקאות שמנית למעלה לא יתערבבו טוב עם ג'ין. אם אתה לא רוצה לקנות עוד אלכוהול, נסה את הgimlet - ג'ין ורוזס ליים ג'וס. אני לא כלכך מחבבת, אבל יש כאלה שאוהבים.

siete

New member
מישהו אמר ביאנקו?

יבש ואדום. יש גם כל מני קוקטילי ג'ין עם משהו בשם דובונט (עוד מין אפריטיף כזה). מישהו מכיר?

MEIMIS

New member
דובונה...

האמת.. שזה לא שילוב מי יודע מה שקוסם לי.. בכלל. . . מרטיני וחבריו.. לא אוהב גם את הג'ין וגם את המרטיני היבש.. עושה לי יותר מידי יובש בפה... בכל אופן הדובונה הוא גם יין אדום מתוק מכוהל ומתובל, כמו חבריו האפריטיפים האיטלקיים, דובונה הוא "אפרטיף" צרפתי, ונהוג לשתות אותו/לפתוח איתו את הארוחה Dubonnet ד"א...

D r a m b u i e

New member
ד"א זה רק אני

או שלכולם פה יש דז'וו? היה לנו בדיוק את הדיון הזה לפני חודשיים שלושה...

Crazy_Bitch

New member
קוקטיילי ג'ין

שהוא אגב, הלבן המועדף עלי ואחד המשקאות האהובים בכללי... סינגפור סלינג- כוס טוליפ: 1.5 ג'ין 1.5 מיץ תפוזים 2 מיץ ליים סודה עד סוף הכוס להציף: 1/2 שרי 1/4 גרנדין ג'ין פיז - באולדפאשן: 2 ג'ין 1.5 חמוץ מתוק סודה עד סוף הכוס refreshn- בהיי בול: 1.5 ג'ין 1 לימונצ'לו טוניק עד הסוף וג'ין + סאוטרן ילך טוב עם מיץ תפוזים...

למעלה