קוקטיילים וסרטים...

Orrza

New member
בסרט קוקטיל?? אוו והה...

רד איי אלאבמה סלאמר ולווט האמר (פטיש קשיפה - לא רע לאוהבי שמנת) אורגזמה ואו, עוד המון... אבל מאוחר ואני לא ממש זוכר. לילה טוב.

cloclo

New member
לשתות בלנטיינס

זה כבר התאבדות. בשביל מה צריך להוסיף כדורים?

MEIMIS

New member
הקוקטיילים שהוא משכיר יש מלא

סנאי ורוד לונג איילנד אייס טי קמיקזה סינגפור סלינג

../images/Emo6.gif בסרט "סטייס פינת מיין"

אלק בולדווין (וג'וליה סטיילס) שותים בורבון עם חלב
ב"משחקי ריגול" רוברט רדפורד שותה "סקוטש, לפחות 12 שנה". בג'יימס בונד האחרון פירס ברוסנן דווקא שותה מוחיטו עם האלי ברי. בשתיקת הכבשים חניבעל מספר איך הוא אכל כבד של מישהו With a nice Chianti (האמת שזה כבר לא רק קוקטיילים בסרטים, אלא אלכוהול בסרטים).

MEIMIS

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול!!!

Crazy_Bitch

New member
קוקטיילים וסרטים...

טוב, אז מישהו בטח עשה את זה במקום כלשהו, אבל הגיע הזמן גם כאן. שרשורון קוקטיילים מסרטים, מתאים לכם? הגיע הזמן של השילוב המנצח: קולנוע ואלכוהול... וייט ראשן- ביג ליבובסקי סינגפור סלינג- פחד ותעוב בלאס וגאס מרטיני (shaken, not stirred)- ג'יימס בונד כמובן תעזרו?

D r a m b u i e

New member
ה-קוקטייל של הסרט קוקטייל

הוא רד איי, החבר של טום קרוז, בריאן בראון, כל הזמן שותה אותו. סינגפור סלינג זה גם המשקה של קזבלנקה. בסנדק שותים כל הזמן סמבוקה, במציצים שותים ברנדי. ויש סרט שיצא עכשיו, "אמא שלך יודעת" סרט ספרדי נפלא, ושותים שם מזקל, עם התולעת.

cloclo

New member
ראיתי

בפסטיבל הסרטים בירושלים לפני כמה שנים סרט בריטי שאני לא זוכרת את שמו, על שני גימלאים שמתאלמנים, אחד שקט ואחד צעקני נורא (מן סרט הפכים כזה), והשירות הסוציאלי בעיירה מכניס אותם לתכנית כזו שהם צריכים לדאוג אחד לשני. הצעקן כל הזמן שותה גלנמורנג'י (עם הרבה מים...), וכשהוא יושב בפאב ונכנסת מישהי שהוא רוצה להתחיל איתה הוא צווח "Glenmorangie for the lady!".

jonnieblue

New member
סרטים נוספים

קזבלנקה - קוקטייל שמפניה הסנדק 2 - דקירי בננה בפחד ותיאוב היה גם - קובה ליברה

D r a m b u i e

New member
וזה עוד כלום כי בסרט "ניחוח אישה"

בא הקטע הגדול שהוא מזמין מהבארמן "ג'ון דניאלס". אז הברמן אומר לו : "מה זה ג'ון, יש לנו ג'ק דניאלס". אז פאצ'ינו לא מתבלבל וישר משיב : "אם תכיר אותו טוב כמוני, תוכל לקרוא לו ג'ון!"

marsala

New member
בסרט PITCH BLACK

שותה אחד מניצולי התרסקות החללית "שיראז בן שש עשרה".. "בלאדי גוד סטאף !!" עשר דקות לפני שהוא נאכל עי מפלצות החושך............. MOSH

marsala

New member
אהה כמובן במטריקס 2 רלודד

מהנדס המטריקס שותה "שאטו הוט בריון מיל נף סו קטרו ווה סיס..." M O S H

MEIMIS

New member
מוש.. אני יודע שזה לא קשור לשירשור

אבל
.. אני חייב לדעת מה זה ההומור הבריטי הזה.. כל פעם שמישהו אומר - בלאדי - בטלוויזיה.. כולם מתחילים לצחוק...

D r a m b u i e

New member
שנייה לפני שהוא מתאבד בקוקטייל

שותה קוכלין יחד עם פלנגן בקבוק של לואי טרז, קוניאק, נראה לי משהו כמו אלף דולר פלוס. בסרט "התן" ששודר בערוץ עשר השבוע, שותה ברוס וויליס, התן, מרטיני, אבל נראה לי שהוא שותה אותו מעורבב לא מנוער.

MEIMIS

New member
גם ב - חתונה על תנאי

שותה מת'יו פרי(נו צ'אנדלר מ-חברים) מרטיני - כשברוס וויליס אומר לו ללכת להכין

למעלה