קוקו

קוקו ../images/Emo98.gif

נו...די להתבכיין. כל מי שרוצה שיכתוב מה שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה. תפקיד "המנהלים" (בכוונה במרכאות) הוא לא לבצע סלקציות איכותיות אלא לשמור על תנאי סף ואם יש בידם- ליצור תכנים. הרעיון של טכס האוסקר (של ליהי דרך אגב) הוא בהחלט דוגמא מצויינת להגדלת ראש שאינה קיימת בפורומים אחרים (עד כמה שאני יודע). בהחלט ניתן להבין את התחושה של פנטום ואחרים אבל כולנו משתתפים מדי פעם בשרשורים אידיוטיים כאלה ואחרים ואף נהנים מכך. אם למישהו יש רעיון לפרוייקט נשמח לאמץ אותו. ובל נשכח, קיץ עכשיו (לא סתם קוראים לעונה "עונת המלפפונים") וכנראה שיש לחברים עוד קצת עיסוקים חוץ מהפורום...

m i c h a l i

New member
ובנימה אופטימית זו....

אני הייתי כאן... די אין לי כח.... אז עכשיו השרשורים שלכם יהיו יותר קצרים... אינדיאני..... נעמת לי מאד....נתראה בחגיגות שבט אחרות.... יפיתוש.....אל תדאגי...נמצא לנו מקום נעים יותר.... טאקי... הבמה כולה שלך...( בעצם היא תמיד היתה) אני אמשיך לשוטט לי ...אבל בחצרות אחרים

אני בהחלט מזמינה את כל חברי

הפורום לקחת חלק ב"פרוייקט" עליו אני שוקדת בימים אלו... רק מה... רצוי שידעו שאם הפרויקט יצליח לשם שינוי "הפרס"... יחייב אותם בתשלום דמי מזונות עד גיל 18... חחחח

sahr12

New member
חום יולי אוגוסט אז היה כבד מאוד....

אוליי המנהל.....ניקח שבוע ונחלק את הימים... יום א= סיפורים יום ב= חכמת חיים יום ג=הומור... יום ד=לימודים כלליים.... יום ה= יום כייף... עכשיו חייב קפה....

sahr12

New member
רק על הרעיון.....

מגיע לי עוד אוסקר.......חחחחחחחחחחח אבל ברצינות...(מצמיד גבות) תנסו לעשות את זה זה חמודי לאאלה.... אני עושה את זה עם אישתי.....חחחחח יום א=מדברים רק אנגלית בבית..... יום ב=קללות....חחחח יום ג= אני יוצא בערב... יום ד=היא יוצאת..... יום ה=רבים.... יום ו=מתפייסים... יום שבת=נחים.....חחחחחחח והמציאות פגעה בנו שוב...הרוגים,פצועים.....ילדים ,נשים..... ערב ט באב....

אני מציעה שינוי קליל....

הרשותכם כמובן. היות ושלישי הוא " פעמיים כי טוב".... וזה יום "קדוש"... אולי נדבר על סקס? אבל כמובן בעדינות... שלא יתקלקלו לנו הילדים..

עופי אתה לא עוקב אחרי החומר הנלמד..

הוא אמר בחמישי רבים. לדעתי בשישי חובה שיהיה מייק אפ סקס

למעלה