קוקוליקו

קוקוליקו ../images/Emo3.gif

הכוונה שלי לסער ב"אח הגדול" שדיבר עכשיו אל הגשם ונותן לו ציונים מול כל עם ישראל... הקטע הוא שאני חושבת שאני הקוקו והכל רק בגלל המחשבות שלי...ככל הנראה אני מעבירה את עצמי סיוט לא פיירי. אני מוחה.

אמא11

New member
היי אנטיתזה גלגל יקרה

אולי בא לך לפרט קצת לטובת מי שלא יודע על מה את מדברת (כמוני). הבנתי שסער התנהג בצורה משונה וההבדל בינכם שזה לא אכפת לו כמו שאכפת לך. האם הבנתי נכון? ואם כן - אולי אפשר לקחת את זה ו"לעבוד" עם זה. חג שמח מאד תמי

העניין הוא שאני כועסת

והפרצוף האמיתי שמדגים אותי הוא דווקא זה
אני מדברת על דייר בבית האח הגדול, קוראים לו סער, כביכול הוא מייצג אדם "נורמלי", "רגיל" והנה הוא בשידור חי מהבית (בערוץ 20 ) מדבר לגשם ונותן לו ציונים מול כל עם ישראל.... זה אבסורד בשבילי. כי אני מתנהגת "נורמלית", אני לא עושה דברים דבילים כאלה, ובטח שלא כמו הדייר הפסיכופת משהו ארז-אנרגיות חיוביות, ובכל זאת, בגלל כל הסיוט הזה של המחשבות שעובר עליי כל יום כל היום, יוצא שדווקא אני הלא נורמלית. בעיניים של עצמי. כמה ביקורת שאני מעבירה את עצמי בשביל מחשבות. וזה מרגיז אותי ! זה עצוב, כי אני צריכה לחמול על עצמי ולשחרר, לאהוב את עצמי ולא לרדת על עצמי. אני מקווה שהסברתי את עצמי יותר טוב, וחג שמח גם לך אמא11 יקרה.

מגיע לי לבבות ? ../images/Emo9.gif

כיף לקבל בכל מקרה. רק הבעיה שרק תמי קוראת את הדברים שלי...

למעלה