קוקה קולה

קוקה קולה

כזכור לכם שנה שעברה שוטי הנבואה הופיאו בהופעה הכי מדהימה בעולם בכפר המוזיקה של ניצנים.. (אגב מי היה?), ואם ידוע לכם או לא התחילו הדציבלים (יענו המיספרים על הפקקים). נראה לכם שגם השנה הם יופיעו? אה, ותתחילו לאסוף!
ואם כן עושים פגישהההה

aya l

New member
גם אם...

הם יופיעו בניצניםזה לא יהיה אותו מבצע ככה שאין עוד מה להתחיל לאסוף כל קיץ הם יוצאים עם מבצע יותר מוזר...

the iron fairy1

New member
אני דווקא שמעתי..

שיש את המבצע של ניצנים שוב :) וחוץ מזה!! אנשים .. ניצנים מתקיים כל שנה גם בלי קשר לקוקה קולה.. רק שתדעו.. פשוט שנה שעברה קוקה קולה לקחה בעלות :) ואם בא לכם לדעת.. בפקקים של קוקה קולה אבל רקקקק בקוקה קולה יש כל מיני קודים כמו שהיה בשנה שעברה.. עוד לא ידוע של מה זה.. אבל שווה להתחיל לאסוף לפני כולם .. לא?

aya l

New member
נכון...

ניתנים מתקיים אבל זה לא יהיה אותו מבצע של קוקה קולה.

ברור שהם ישנו

אבל לפי דעתי זה יהיה פחות או יותר על אותה מתכונת הופעות תמורת פקקים ומה שהם יחדשו זה עוד אופציות שאפשר להתמש בפקקים

nawa

New member
אני הייתי ואני מתכוון גם השנה

להגיע...ואם תהיה הופעה של השוטים אז מה טוב...ובקשר לפגישה - בכיף !!

Kremboim

New member
אני הלכתי לשם זה היה הכי כייף העולם

ובקשר לפקקים זה ממוחזר עם המיספרים משנה שעברה תראה כתוב על בפקקים 2002 הקטן ! זה לא המיבצע ואנילא חושב שהיה אותו מיבצע גם השנה למרות שזה אחללה של מיבצע שהיה היה פעם...

אחי כנס לmy music

נכנסים למשתמש ואז רשום הדציבלים חוזרים - ובגדול! עונת המוזיקה החדשה נפתחת,והדציבלים שלכם יהיו שווים ים של הורדות, טרקים, פרסים וחינמים - והכל תמורת דציבלים שמחכים לכם בפקקי קוקה קולה. מתחילים לאסוף - ומרוויחים בגדול!

נו כוסומו!!!!

כל פעם אני קורא את החתימה שלך וחושב שזה חלק מההודעה.. ועוד עכשיו,עם הים, לא הבנתי כל כך את הקשר תעשי קו מפריד!!!!!!!!!!

N E Z E K

New member
הוא לא היחיד! זהה ממש מעצבןןן...

באמת תעשי קו מפריד רווח או משהו... פנאן??

cutey

New member
היה מדהים!

ובכלל ההופעה של מוש היתה אחלה. נראה לכם באמת שהם יעשו השנה את המבצע אם יהיה בכלל ,על אותו עיקרון של הדציבלים?

aya l

New member
אין סיכוי

כמו שתראו שכבר אמרתי כל קיץ הם ממציאים מבצע יותר מוזר וכדי שזה יהיה אופר זה מבצע חדש...

cutey

New member
זה מה שחשבתי..

אין מצב שיעשו את אותו הדבר. אבל אתם בטוחים שיש בכלל את המבצע הזה עם ניצנים?

aya l

New member
הם בטח...

יחלקו כרטיסים לניצנים אבל לא עם אותו מבצע

למעלה