לא
ק קייזר סוזי New member 15/2/13 #33 היא יכולה גם להיות מזוייפת זה גם יכול להיות מישהו שנוקם... זה גם יכול להיות אמיתי. שיעשו איזה תחקיר כלבוטק קטן.. או שיפנו לצינור לילה/אורלי וגיא. שם כבר נדע אם זה אמיתי או לא. ואני בכלל לא יודעת איך פותחים את הדבר הזה!
היא יכולה גם להיות מזוייפת זה גם יכול להיות מישהו שנוקם... זה גם יכול להיות אמיתי. שיעשו איזה תחקיר כלבוטק קטן.. או שיפנו לצינור לילה/אורלי וגיא. שם כבר נדע אם זה אמיתי או לא. ואני בכלל לא יודעת איך פותחים את הדבר הזה!
מ מכופף ונועץ New member 15/2/13 #52 ואקסטרה גבינה ודייאט קולה וחלוק מגבת. וסט תחתונים. וטבעת. ועד שאת ו-וויש תעשו משהו, כבר נהיה בני שמונים. וזאת תוכנית מרושעת.
ואקסטרה גבינה ודייאט קולה וחלוק מגבת. וסט תחתונים. וטבעת. ועד שאת ו-וויש תעשו משהו, כבר נהיה בני שמונים. וזאת תוכנית מרושעת.
S shayV2301 New member 15/2/13 #42 לא מדוייק קייזר סוזי מייצגת את האלפיון העליון נראה לי שיצחק תשובה מסבסד לנו את סוזינקה נותן לה כמה אלפיות בצד
לא מדוייק קייזר סוזי מייצגת את האלפיון העליון נראה לי שיצחק תשובה מסבסד לנו את סוזינקה נותן לה כמה אלפיות בצד
S shayV2301 New member 15/2/13 #47 שום דבר לא בחינם תפקידך בכוח זה להביא חייבים בתשלום למשפט.. ...משפט שדה
O obelina New member 15/2/13 #50 שימי לב שרק את נזעקת "השמצה". מה אכפת לך מ-"תמי 4" ? לפי מה שאת אומרת אסור לתכניות כמו "כלבוטק" להתקיים, ואין לציבור זכות לדעת גם אם יש סכנה לזיהום מעביר מחלות כלשהו.
שימי לב שרק את נזעקת "השמצה". מה אכפת לך מ-"תמי 4" ? לפי מה שאת אומרת אסור לתכניות כמו "כלבוטק" להתקיים, ואין לציבור זכות לדעת גם אם יש סכנה לזיהום מעביר מחלות כלשהו.
ג גניפר14 New member 15/2/13 #29 יו אני מתה. תמיד חשבתי שהמתקן הזה זה סתם ביזבוז כסף. ג'וקים , אמאלללללללללללללללללללללה