קוצר נשימה האם קשיי נשימה קשורים לטבעת בזמן האחרון אני סובלת מקשיי נשימה והרבה שיאוקים.
מ מיצמיץ27 New member 27/8/11 #1 קוצר נשימה האם קשיי נשימה קשורים לטבעת בזמן האחרון אני סובלת מקשיי נשימה והרבה שיאוקים.
א אנונימית212 New member 27/8/11 #2 יכולה להגיד על עצמי שהריפלוקס גורם לי לקוצר נשימה.... כשיש לי התקפים חזקים.. עוד מלפני הניתוח... אולי גם לך יש חומציות גבוהה???
יכולה להגיד על עצמי שהריפלוקס גורם לי לקוצר נשימה.... כשיש לי התקפים חזקים.. עוד מלפני הניתוח... אולי גם לך יש חומציות גבוהה???
ט טלטול116 New member 27/8/11 #3 שיהוקים השיהוקים הם שאוכלים מהר מידי ויותר מידי . האויר והאוכל נלחמים על המקום שלהם....
מ מיצמיץ27 New member 27/8/11 #4 השיהוקים מגיעים בדרך כלל בשעות הערב המאוחרות אני לא אוכלת יותר מדי הקוצר נשימה זה משהו שיותר מדאיג אותי כי זה התחיל לא מזמן, אני מנותחת בטבעת כבר 5 שנים וזה התחיל ממש לאחרונה.
השיהוקים מגיעים בדרך כלל בשעות הערב המאוחרות אני לא אוכלת יותר מדי הקוצר נשימה זה משהו שיותר מדאיג אותי כי זה התחיל לא מזמן, אני מנותחת בטבעת כבר 5 שנים וזה התחיל ממש לאחרונה.
א אופירA New member מנהל 28/8/11 #5 אני לא יכולה לדעת אם את מנותחת של ד"ר אבינוח, תתייעצי עם אסנת. אם לא - תתייעצי עם המנתח שלך. אפשר לעשות ניסוי כדי לשלול את ההשערה הזו - לפתוח את הטבעת ב-1/4CC ולראות אם קוצר הנשימה השתפר.
אני לא יכולה לדעת אם את מנותחת של ד"ר אבינוח, תתייעצי עם אסנת. אם לא - תתייעצי עם המנתח שלך. אפשר לעשות ניסוי כדי לשלול את ההשערה הזו - לפתוח את הטבעת ב-1/4CC ולראות אם קוצר הנשימה השתפר.