קוצר נשימה אצל בת 3

shasoph

New member
קוצר נשימה אצל בת 3

שלום בתי בת 2.10 וסובלת כבר לילה שני מקוצר נשימה. היא סובלת בסטרידור בערך פעמים בשנה, ובדרך כלל מטופלת על ידי שמנים (רבנסרה, סינרגי ווינטר) וזה מספיק. אני אמורה ללדת בכל יום, לדעתי יש קשר למצבה. הכל מקרה נראה שהפעם השמנים עוזרים פחות. יש לה 2 מחטים בגב ששמה לה המטפלת שהיינו אצלה...אני תוהה אם לעשות בנוסף אינהלציה של בודיקורט. אני לא אוהבת להשתמש בה אבל לא יודעת להעריך מתי ואם כבר צריך..אשמח לעצה. תודה

איך התזונה שלה?

חשוב לדעת אם היא אוכלת מזון זבל מתועש. לי זו נראית תגובה פיזיולוגית למזון זבל אך יתכן שיש לה גם זיהום מסויים וכאשר מיקרו אורגניזם חיים בגופנו בצורה מחוללת מחלות (פאתוגניים) הם מפרישים רעלים מתהליכים מטאבוליים של החיידקים או פיטריות או וירוסים ודומיהם ולכן הגוף מגיב "באלרגיה" מסוימת לרעלנים אלו ולעוד השלכות של הזיהום. ההמלצות שלי הן : מי כסף בכמות ממש קטנה ושפיור התזונה. כלומר להמנע ממזונות כימיים, מסוכרים פשוטים וזמינים, ממוצרי חלב ומשאר המזונות המזיקים. כמובן שלראות רופא שיעריך את המצב ויבצע בדיקות תמיד טוב לברר מה הסיבה ולרפואה יש את הידע והכלים לכך. תנסי לשחזר אם בתך מקבלת את התופעה של קוצר הנשימה לאחר אכילת מזונות מסויימים. תה ירוק יכול להועיל אך כמובן ללא סוכר

0 אור 0

New member
יקירה

אני מבינה שאת כבר נמצאת בטיפולים אצל מטפלת אחת לפחות - בדיקור, ואולי אצל עוד אחת שנתנה לך את השמנים. אם מדובר במטפלות הוליסטיות טובות שגם מכירות אותך ואת הילדה, אני משוכנעת שהעצות אשר תקבלי מהן יהיו פי 10 יותר מדוייקות ואמינות מאשר מה שיענה לך זר באינטרנט - מדופלם ככל שיהיה. ממליצה לך בחום לפנות אל המטפלת. כמטפלת בעצמי ובשם מטפלים רבים פה בפורום, אני יכולה להבטיח לך שאנו תמיד שמחים לעמוד לרשות מטופלינו ולסייע בעצה והכוונה ועזרה ככל שנדרש, מאחלת לך חג שמח, בריאות שלמה ולידה קלה

hal767

New member
קוצר נשימה

הגישה הטבעונית ההייג'יניסטית רואה בקוצר נשימה תוצאה של בעיה ולא בעיה בפני עצמה. כדי לפתור את בעיית קוצר הנשימה יש לטפל בגורמים האמיתיים לבעיה ולא בסימתטומים שלה. יכולים להיות לבעיה גורמים שונים: תזונה גרועה, זהום אוויר, תרופות וחיסונים שונים וגם גורמים מנטליים ואחרים. סילוק גורמי הבעיה בשילוב עם תזונה טבעית אורגנית מתאימה, עיסוי רפואי, רגיעה נפשית ועוד, הינם הדרך הטבעונית לסייע לגוף לרפא את הבעיה. יש לזכור שהגוף הוא זה שמרפא את עצמו. טיפול סימפטומטי באמצעות שיטות המנסות לקצר את הדרך ואינן נוגעות בגורם האמיתי של הבעיה, עלול להפוך את הבעיה לכרונית ויש לקחת בחשבון שטיפולים כאלה גורמים לנזק.

למעלה