קופת חולים

aluma83

New member
קופת חולים

שלום לכולם,

לאחרונה עברנו למודיעין ואנחנו מתלבטים בין קופות החולים (אחד מאיתנו בכללית והשני במאוחדת, ואנחנו מעדיפים להיות יחד אז בכל מקרה מישהו מאיתנו יעבור קופה, ואנחנו גם לא פוסלים ששנינו נעבור למכבי).
למישהו יש המלצות על אחת מהקופות? מה שבעיקר חשוב לנו זה רופאי משפחה זמינים וטובים ורפואת נשים (בעיקר רופאות נשים...).
אנחנו גרים בשמשוני צבאי.

תודה מראש!

באופן עקרוני, במודיעין כללית עדיפה על מאוחדת

(וגם בשאר המדינה, בעצם)

בנוגע למכבי, אין לי תובנות.

במאוחדת נחמדים כל עוד אתה בריא

מאחלת לך שתהייה בריא, כמובן אבל בהחזרים על נסיעות וטיפולים מורכבים ובסבסוד תרופות יקרות - כללית טובה יותר. מניסיון אישי, לצערי.

במה היא עדיפה?

אני שואלת ברצינות. אני לא מכירה את הכללית, אז לא באמת יכולה להשוות, אבל אנחנו כבר שנים במאוחדת (כולל שנים של בדיקות שונות ומשונות לילדה עם צרכים מיוחדים), ותמיד קיבלנו שירות מצוין ואפילו אדיב.

infimum

New member
שווה לבדוק את עניין רופאות הנשים

לדעתי נשארה פה כרגע רק דר' דאום . שהיא רופאה מקסימה ומקצועית אבל השאלה היא מה הזמינות שלה והעומס וכו'...

מרפאת המשפחה של שמשוני נמצאת בנביאים . הרופאים בסגר גמור וצוות המשרד ותיק ומאוד חביב : תמיד עוזרים , תמיד בנעימות ...

DrShe

New member
אני עברתי מהמאוחדת למכבי

ואני ממש מרוצה, מהכל.

לפי דיונים שהיו כאן בעבר, נראה שבמודיעין יש עדיפות ניכרת למכבי על קופות אחרות.

ו.... לא, אין לי שום מניות בסניף.

מרוצים מאוד בכללית. יש את כל המרכזים בעיר.

מרכז בריאות האישה, כעת נפתח גם מרכז בריאות הילד
רפואה מקצועית נרחבת עם תורים זמינים ונוחים
רפואת משפחה וילדים ברמה גבוהה.
אנחנו מרוצים.

לגבי הרפואה המקצועית אני מהמאוכזבים

לפחות לילדים. חיכיתי שלושה וחצי שבועות לרופאת עיניים כדי לקבל ממנה הפניה למרפאה בנס ציונה ולשמוע ממנה שאני חייבת לעבור דרכה כי רק היא יכולה לתת הפניות ורק איתן יכולים להתקבל בנס ציונה.
עכשיו אני מחכה שבוע וחצי כי נאמר לי שאין תורים לנס ציונה וכשיהיו לא ברור למתי יהיו. בינתיים הילד עם כאבי ראש ולא רואה טוב...
אני מתלבטת אם לעבור למכבי כי זה רק חלק קטן מהתדרדרות השרות במודיעין.
העיר גדלה ואת רופאת העיניים לילדים העבירו (ולא רק אותה) כחלק מהניסיון לחסוך.

יש לו את כל המכשור במרפאה?

כי לטענת הרופאה שהייתי אצלה בקניון- אין לה מכשור מתאים ואין לה אחות שתעזור... אח"כ הבנתי שזאת החלטה מלמעלה שילדים שצריכים בדיקות ראיה כולל הרחבת אישונים וכו' נשלחים לנס ציונה ולא מטופלים כאן.

yoyo10

New member
יש לו יותר מכשור מבנס ציונה

זאת מרפאת עניים ענקית מיוחדת לילדים הוא מומחה זה לא בתוך קופת חולים בנס ציונה זה חדר בתוך הקופה הרגילה כאן זה מרפאה פרטית עם כל היחס של מרפאה פרטית שיש לה הסדר עם המושלם

mapoo

New member
לא ידעתי ותודה רבה!!!!

אנחנו מחכים לתור שיתגשם בעוד כחצי שנה, לשלול אובאיטיס. אני מקווה שיש לרופא הזה את הטיפות המתאימות ואת המיכשור ההולם.
עזרת לנו!

לכללית יש מרפאת עיניים לילדים ליד קניון הזהב

והפניה את יכולה לדעתי לקבל גם מרופאת הילדים.

במזכירות נאמר לי שהפניה תקפה רק מרופא עיניים

ואני תוהה למה בעיר גדולה כמו מודיעין אין רופא עיניים לילדים, חיכיתי חודש כדי שיעבירו אותי הלאה ע"ס שני משפטים שאמרתי, הילד לא נבדק בכלל ושנינו יצאנו מתוסכלים. במוקד ובקופה לא הכינו אותי מראש שאין אפשרות לבדוק את הילד כאן.

למעלה