קופת חולים

והמרפאה שאת ממליצה עליה היא דרך המושלם...

ושוב חזרנו לזה שצריך ביטוחים פרטיים כדי לקבל מה שמדינת הרווחה צריכה לתת לנו!

מכיוון שאין כמעט בארץ רופאי עיניים לילדים

דרך אגב, 2 רופאי עיניים אחד שמומחה בילדים ואחד שלא לא עלו על בעית מיקוד ראיה חמורה שיש לבן שלי.
לעומת זאת אופטומטריסטית מומחית במיקוד ראיה עלתה על זה ישר.

yoyo10

New member
זה תלוי בבעיה גם ילדיי חייבים רופא עיניים

עם תת התמחות בילדים פעם נסענו להדסה ואז הייתה כזאת במודיעין ואז נסענו לנס ציונה ועכשיו אנחנו נוסעים לראשון
יש בעיה באופן כללי בארץ אין הרבה רופאים עם תת התמחות הזאת והרבה מאוד ילדים שצריכים כאלה רופאים

פרצוקה

New member
היי רעות. ממליצה למצוא רופאת עיינים אחרת.

היה לי ניסיון רע ומר עם הרופאה בנס ציונה.......(של הכללית)
חיכיתי המון זמן לתור ובסוף היחס שקיבלנו היה מתחת לכל ביקורת - גם מהאופטומטריסטית וגם מהרופאה.
תמצאי באזור אחר - ממליצה לך בחום!
המון בריאות לילד!

תודה, אין לי כוונה לחכות לתור שם

במיוחד מאחר והילד סובל. אני אפעיל ביטוח ואלך פרטי. מרגיז אותי שזו ההתנהלות של הכללית (לצמצם) ושאף אחד לא אמר לי מראש וכך הייתי חוסכת את החודש שהמתנתי כבר.

אנו בכללית ואין לי מילה רעה להגיד עליהם,

השירות ממש מצויין, ישנו הסדר בין קופ"ח כללית לביה"ח הדסה בירושלים ועל פיו הרופאים המקצועיים מהדסה מגיעים לקופת החולים במודיעין וזה יתרון עצום.

ממליץ על הכללית בכל פה.

infimum

New member
ההסדר כבר מזמן לא בתוקף

כל התחייבות לבדיקות או טיפולים בהדסה היא משימה מורכבת , מסובכת ובעיקר מעצבנת מאוד...

מצטער, מעולם לא נתקלתי במורכבות או בעיה

בפנייה לביה"ח הדסה, גם לא בקבלת התחייבות מקופ"ח.
קרה לי בעבר מבקרה עם קרדיולוג בכללית, הוא הפנה אותי למיפוי לב וא ואני, כהרגלי, פניתי לביה"ח הדסה עין כרם, קבעתי תור ועשיתי שם את המיפוי. חזרתי לרופא הקרדיולוג בקופ"ח עם תוצאות המיפוי, הוא כעס עלי שהלכתי לביה"ח הדסה ושאל אותי: מי אמר לך ללכת להדסה ? עניתי שאני מכיר את הדסה, כל התיק הרפואי שלי בהדסה ואין לי סיבה ללכת לבית חולים אחר. הוא התעקש לשלוח אותי למיפוי לב חוזר בביה"ח קפלן ברחובות, שם, במהלך המיפוי הגיעה מישהי שלא זיהיתי אם היא אחות או רופאה וביקשה להחתים אותי על הסכמה לביצוע צינתור, לא הסכמתי לחתום ואמרתי לה שאני לא מוכן לעבור צינתור ואם כן, אני אחליט היכן לעבור. הם טענו שדיברו כבר עם הקרדיולוג שלי והוא מסכים שצריכים לעשות לי צינתור, עדיין סירבתי לחתום על הסכמה ודרשתי לסיים את המיפוי. חזרתי לקרדיולוג עם תוצאות המיפוי, הוא אמר לי שזה לא אחראי מצידי לא לקבל החלטה של רופא.

פניתי באופן פרטי לפרופ' מהדסה שהוא מנהל יחידת הצינתורים והלכתי אליו לבדיקה, לאחר בדיקה הוא אמר לי שלא ברור לי מדוע היו צריכים להכניס אותי לצינתור ומתוצאות הבדיקות אני ממש לא נזקק לצינתור. בהמשך פניתי לרופאת המשפחה שלי בכללית ואמרתי שאני לא מוכן יותר ללכת לאותו קרדיולוג ואני מבקש הפניות להדסה הר הצופים, שם עובד קרדיולוג שעבר פעם בקופה בהסדר במסגרת פרוייקט מודיעין, הרופאה אמרה לי שאין שום בעיה, שאחליט לאיזה רופא אני מעוניין ללכת והיא תתן לי הפנייה וכך היה, מאז אני בבקורות אצל הקרדיולוג בהדסה הר הצופים ומעולם לא נתקלתי בבעיה להשיג התחייבות, אפילו לא בויכוח או שאלה מדוע אני פונה להדסה כשיש בקופה רופא שלהם. כשהייתי אצל הקרדיולוג בהדסה הר הצופים סיפרתי לו על הרצון העז לבצע בי צינתור מיידי, הוא נותר המום ואמר שאינו מבין מדוע, גם שחלפו מספר חודשי מאז ההחלטה התמוהה ההיא, לא נראה לו שאני צריך לעבור צינתור ואם עכשיו לא אז על אחת כמה וכמה לפני מספר חודשים.

בכל אופן, כל פנייה שלי לקופ"ח כללית לקבלת התחייבות לאחד מבתי החולים של הדסה בירושלים נענית מייד ללא ויכוחים מיותרים.

השבוע הייתי בהדסה עין כרם ותוך כדי שהיה שוחחרתי עם שתי אחיות שהכרתי בזמן שעבדו בקופ"ח מודיעין מטעם פרוייקט מודיעין, מדבריהן הבנתי שהפרוייקט נסגר משום שמרבית נשות מודיעין (החברות בכללית) העדיפו ללדת בבתי החולים בשפלה ולכן לא השתלם להדסה להמשיך להחזיק את הפרוייקט הניסיוני על חשבונה כי עיקר ההכנסות של בתי החולים הם מלידות. חבל.

infimum

New member
אל תצטער...

בפעם הבאה.. לפני הקרב שנכון לי בעוד כמה חודשים , אני לוקחת אותך איתי ... אני עייפתי

ושלא נזדקק :)

zivaf2

New member
גם אני מהמרוצות בכללית

יש כאן את מרכז בריאות האישה שיש לי רק מילים טובות לומר עליו, עם צוות מקסים, אנושי ומקצועי.
וגם בשאר התחומים יש מרפאות מקצועיות וטובות, זמינות של רופאים די מהירה, והסדרים עם מכונים באיזור.

Boogi25

New member
מכבי חזקים במודיעין

גם בכמות המרכזים והרופאים, וגם בכמות המבוטחים, בסביבות 50% מתושבי העיר הם מבוטחים במכבי.

aluma83

New member
תודה לכולם על התשובות

אני רואה שהדיעות בנושא מאוד חלוקות, נצטרך לגבש דיעה בעצמנו...
תודה!

עדי25182

New member
אני בכללית - מרוצה ? בסך הכל כן .

יש רופאות ילדים מצוינות
יש לי רופא משפחה מצויין
ובינתים גם מהרופא נשים אני מרוצה

בעלי במכבי ונראה שהם הרבה יותר טובים כאן בעיר
במכלול הדברים

רונדה22

New member
תלוי

אם יש לכם ילדים קטנים ויש סיכוי שתזדקקו לשירותי התפתחות הילד- אל תגיעו למאוחדת. אני ממש סובלת מהקופה. רואה שמקבלת הרבה פחות מאחרים בקופות אחרות בעיר.
אם אין לכם את הבעיה הזאת- הרופאים והשירותים בסדר גמור

למעלה