קופת הנחמות הקטנות

רומי 007

New member
קופת הנחמות הקטנות

אחרי שקיבלתי כאן המלצות נפלאות לספרים לפני כמה שבועות, עלה לי היום עוד רעיון. תרשו לי להציע, לאור כמות הכשלונות בשבועות האחרונים בכלל ומנת הסבל הפרטי והכללי בפורום בשבועיים האחרונים בפרט, שכל מי שמסוגלת לתרום עכשיו לאחרות מטבע של נחמה קטנה, שתשרשר את הרעיון שלה בעקבות ההודעה הפותחת הזו: לטובת כל מי שקשה לה עכשיו אני מבקשת שתתרמו רעיונות (שאתן זוכרות מימים קשים שלכן), מה עודד אתכן ואיזה דבר עשיתן או חויתן שבמהלכו חל המעבר הקטן הזה ממשבר לחזרה לחיים נורמלים. מתקבלים כל סוגי הרעיונות, רצוי שווים לכל נפש ולכל כיס, עם או בלי בן הזוג כרצונכם. כרגע אני אישית עוד לא נמצאת בנקודה הזו, אז תסלחו לי שאת הרעיונות שלי אשמור לסוף השרשרת. תודה מראש למשתתפות. רומי

רומי^^

New member
לכבוד הוא לי להתחיל אבל...../images/Emo12.gif

ככל שאני מנסה לחשוב פה - והרהרתי בדבר לא מזמן - מטבע הנחמה היחיד שאוכל לשים בקופה הריקה הוא....זמן כן, כן, אצלי זה הזמן שמשחק לטובתי (ולטובת בן זוגי). אני נחשבת לאופטימית בחבורה - וממשבר גדול אני רק צריכה לבכות את עצמי לשינה חזקה, ולהתחיל לאט להתאושש. לפעמים זה לוקח יום, כמה ימים או אפילו יותר - אבל לפחות בנסיונות (הכושלים, רובם) להיכנס להריון ולהביא עולל יפה ומתוק ל"חיים השוממים" שלנו - הזמן עושה את שלו. לפחות אצלנו. אני לא מתיימרת לומר שזמן מרפא הכל - אבל ברוב המקרים לי הוא עזר. נחמה???? לא יודעת. רק עצה ממני - מומלצת. יופי של רעיון - אחותי התאומה

לתת - את הנשמה ואת ה ../images/Emo23.gif

לתת כשאתה אוהב... אבל באמת - נתינה בכל צורה שהיא מצילה אותי הרבה פעמים. מבייביסיטר לאחיינים המתוקים שלי, ועד לתת לעצמי פינוק כלשהו. וכמובן לאהוב את שלומלום. הדבר השני שמוציא אותי מהדאון בזמן האחרון זה הגינה שלי - שעתיים שלוש עבודה בגינה ואני מסודרת. מי שרוצה להתנסות מוזמן - יש עבודה בלי סוף. ודבר שלישי - מתגבש אצלי רעיון למפגש עם "תוכן" - בקרוב אפתח הודעה עם הזמנה לתאריך ושעה ועוד פרטים. אחלה רעיון רומי

לברוח למציאות אחרת

אצלי הבריחה היתה מאפשרת לנקות את הראש ואז כשחוזרים מנסים לבחון דברים מחדש כמו איך הטיפול הבא יהיה טוב יותר והבריחה יכולה להיות בגדול כמו נסיעה לחו"ל ויכולה להיות בקטן אצלי הבקטן זה להזרק בים בעולם כאילו אחר זה היה ללכת לאימוני כדורסל שמרוב שאתה בפנים אתה נסחף ושוכח הכל כמו שנילה הציעה - להכנס לגן עדן הקטן שלך בגינה שלך אני מנסה לנסח את ההמשך כבר כמה דקות לא מצליח מקווה שהרעיון בכללותו הובן ושכל אחת תממש אותו בהתאם למה שמתאים לה בכל מקרה הרעיון הוא לא לחזור ולחשוב על השלילי אלא להתלות בכל חיובי ליאור

אני מתנתקת דרך

מוסיקה
. כשממש רע לי ואני רוצה להתעודד קצת אז אני שמה לי את הדיסקים הכי הכי שמחים ואהובים שיש לי. אני מסוגלת אפילו להתחיל לרקוד לבד בבית ולהתמלא מהצלילים באנרגיות חיוביות חדשות...(בשנה האחרונה מאז שאנחנו בארה"ב השירים הישראלים השמחים עושים לי הכי טוב!). בכלל, מוסיקה מעלה הרבה זכרונות וזה כיף אם דואגים לשים את השירים שמזכירים דברים נפלאים (ולכולנו יש בטוח הרבה שירים עם זכרונות טובים מרגעים מאושרים). זהו בינתיים. בהצלחה לכולם וסופשבוע נעים, שני

מיכל ק-ש

New member
בואי נרקוד נשכח (או: 3 רעיונות)../images/Emo62.gif

יש לי 3 רעיונות. מספיק ביצוע של אחד מהם כדי לשפר מצב רוח (לפחות את שלי) וכל זאת אם לרגע נניח בצד את האופציה להתעודד בעזרת הבעל שגם יכול להיות "שימושי" בהחלט: 1. ליטופים והתנשקויות עם בע"ח (מוכנה לתת סיבוב על החתול שלי
). 2. צעידה ושהות ליד הים (לשמחתי אני גרה מרחק של 10 דקות ממנו). תמיד מרגיע לדעת שהוא שם. גדול וחזק מכולנו.. רעש הגלים, הריח, הרוח - תמיד עושים לי את זה. 3. לרקוד! לרקוד! לרקוד!. לשים מוסיקה בפול ווליום
, אפשר להשתמש ב-MTV
אבל הפרסומות באמצע הורסות (איך אני כורתת את הענף שאני יושבת עליו). עדיף לעשות את זה כשאף אחד לא רואה ואז באמת להתפרע בלי לדפוק חשבון!
כיף גדול!

כמה רעיונות

אחרי שחוויתי מספיק ארועים מצערים ונאלצתי למצוא דרכים להתנחם.... יש לי כמה הצעות. 1. זה יקר, אבל אם יש אפשרות אז כדאי. אנחנו נסענו לחו"ל להתאוורר וגם בזבזנו מלאן כסף. עשינו חור בבנק, אבל את החור בלב זה סתם קצת. 2. לא יקר - ספר טוב, שכשנכנסים אליו שוכחים הכל. 3. סרט בוידאו, די וי די או קולנוע - ממליצה מאוד על חתונה מאוחרת. 4. מי שיש לו חברים שהוא מרגיש שהוא יכול להתנחם בחיקם, שיעשה זאת. אני אחרי ההפלה הראשונה לא יכולתי להיות לבד. כשבן זוגי אחרי כמה ימים היה צריך לחזור לעבודה, חברות עטפו אותי מבוקר ועד ערב וזה היה מאוד מנחם ונעים. הידיעה שאת מלוטפת, מחובקת ואהובה עוזרת להתגבר. אבל הכי חשוב שלא נצטרך להתנחם, שיהיו לנו פשוט רק רגעים יפים. שבת שלום זוהרה

האמת שהדבר שממש שולף אותי החוצה

מהמשבר הוא תחילתו של טיפול חדש, אבל זה לא עומד בקריטריונים שהוצבו כאן. אז דברים נוספים שעוזרים: * מסע קניות - התרופה האולטימטיבית לכל משבר. יכולה להתברר כיקרה אלא אם מבצעים מה שמכונה במחוזותינו Window shopping. * פינוק עצמי - מסאג´, טיפול מפנק במיוחד אצל הקוסמטיקאית או סתם אמבטיית קצף. * לצאת לטיול, לראות כמה הארץ והעולם שלנו יפה. * לחשוב על כל הדברים הטובים שיש לנו בחיים. מרב

כתבתי המון והכול נמחק לי...

אבל בקיצור אני עם מרב קניות ממש עושות לי את זה בעיקר של נעלים ותיקים כי אז גם לא צריך ממש למדוד ולהתאמץ וזה תמיד נותן הרגשה של חדש... בנוסף ללכת לבלות עם האיש שלי או עם חברה טובה ולהחליט שהיום בודקים רק את הדברים הטובים בזה שעוד אין תינוק... ( יש כמה כאלה כשממש חושבים) והדבר האחרון אני תמיד תמיד זוכרת שיש גם את החודש הבא ושזה בטח יהיה החודש הקריטי אז בהצלחה לכולן אופטמיות למרות שהחנוכה הזה לא היה ממש נס אבל יהיה בסדר בסוף לכלנו יהיה את המושלם שלנו אוהבת שחר

רעיון לא דיאטטי...../images/Emo135.gif../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif

אני יודעת שזה לא נשמע טוב...אבל אין כמו אוכל לעשות לי מצב רוח טוב ! יציאה למסעדה זו דרך ההתנחמות האהובה עלי - גם זוכים בכמה שעות איכות עם הבעל (בפקק בדרך למסעדה) וגם ממלאים את הבטן (ואת הלב...) בכל טוב. כל מה שאני לא מרשה לעצמי לאכול סתם ככה אני אוכלת (ובגדול !) במצבים כאלה. בתאבון !

באאבו

New member
תפילה../images/Emo63.gif

גם קניות עושות לי מצויין, שלא תבינו.. אני מתמוגגת מזה. אבל אחריש שחוזרים הביתה, ומניחים את הדברים בארון, החור חוזר (וזה שבבנק מתרחב..) במצבים של כאב לב עצום, אני פשוט מוצאת את עצמי מדברת אל ה´. בוכה, ממש מדברת איתו כאילו הוא עומד לידי. מתפללת המון, מוציאה את כל הנאחס החוצה. זו ממש תרופה נהדרת בשבילי. אח"כ, מתכרבלת לי בתוך הזרועות של בעלי, זה הקינוח..

תוליק

New member
להחליט עם 3 סימני שאלה!!!

אני מחליטה שפשוט החודש הסתיים היה האחרון - ועכשיו מנסים באמת. וכוון שאולי עד עכשיו "לא רציתי מספיק מכל הלב" החודש יהיה החודש. מגייסת את כל האופטימיות שיש ביית (קצת שלי, הרבה של האיש) ומחליטה שהחודש זה זה!!! נ.ב אזהרה- זה לא עובד בדרך כלל.

עמית@

New member
ובכן..

לי קשה מאוד להתעודד, ומצד שני קל לי מאוד לשקע את עצמי בהנאה מרובה במעמקי הדכדוך.. אישית- מה שהכי עוזר זה קודם כל חיבוק ארוך ארוך ומשחרר עם יוסי- לבכות, לכעוס, להאחז. שנית- אין כמו אוכל, אבל כשאני מדוכאת אני לא מסוגלת לאכול- זה לשלב ה"כמעט יצאתי מהדכאון ואני צריכה עוד פוש קטן" שלישית- לצאת מהעיר, לנסוע לאבא בצפון- לשבת בבית עם האחים שלי- לטייל בירוק שליד הבית, רביעית והכי עוזר- אבל לא תלוי בי גשם גשם גשם קור רעמים ברקים ועוד קצת גשם לסיום.

לשבת בחוף הים ופשוט להקשיב לגלים..../images/Emo99.gif

ולשכוח מהכל...... רק יש בעיה אחת קטנה, אני גרה בב"ש ואני כ"כ רחוקה מהחלום הנפלא שלי.

שרילי

New member
הדחקה...

זה לא ממש פתרון בריא, אני יודעת. אבל, מה לעשות, יש לי לחכות עוד 5 חודשים עד הטיפול הבא. מה שאני עושה כדי להעביר ת´זמן בכייף, אני נפגשת עם חברות טובות, כמעט כל יום חמישי, כל פעם במקום אחר ובסגנון אחר. כמו למשל, (ואל תצחקו
), מסיבת פיג´מות! וכל מיני דברים בסגנון. וכמובן, הכי חשוב, יש לי את בעלי שהוא הדבר הכי טוב שיש (נא לא להקיא מהדביקות..., כל מילה אמיתית
) הוא הכי אופטימי בעולם והוא מחזק אותי שצריך. שירלי

מסיבת פיג´מות?...../images/Emo132.gif

אפשר לבוא גם??? אני פשוט חייבת לחנוך את הפיג´מה החדשה שקניתי...ברצינות !!! אחלה רעיון. נשמע כיף אדיר.

פצצות לגבות מרגמות לפטמות../images/Emo67.gif

(ככה לימור אומרת...לא אני...). יאללה באבו , תארגני משהו?

למעלה